Ναι αυτό είναι αλήθεια.Ξερεις ποσοι τις περιμένουν σαν ζεστο ψωμάκι τις συγκεκριμένες ;;;
Πόλοι...
Έτσι την περίμενα και εγώ!!!!
Κρατα το οπλο σου, γιατί θα το μετανιωσεις
Optima hp μαστρογιαννη αλλά με τη μουρλα που με δέρνει πάμε για kicks και ότι άλλο προκύψει.εννοειται ότι θα περάσει από πίνακα πρωταΝα το χαρεις ρε μουρλαρα!!
Να σου κανει ολα τα χατιρια!
Τι τσοκακια φοραει??
Καλορίζικο το εργαλειο
Καλορίζικο το νέο σου όπλο Ευριπίδη, αναμένουμε παρουσίαση!
Ευριπιδη, καλοριζικο με αμετρητες και αξεχαστες τουφεκιες!
Αναμενουμε παρουσισαη και εντυπωσεις
Να είστε καλά παιδιά.ευχαριστω πάρα πολυΝα το χαρεις ρε μουρλαρα!!
Να σου κανει ολα τα χατιρια!
Τι τσοκακια φοραει??
Ευριπίδη καλορίζικη και καλοτουφεκη, να εισαι γερός να τη "λιώσεις"!Εχθές το απόγευμα μετά που σχολασα είχε βόλτα στο Ηράκλειο για την απόκτηση της α350. Ήρθε μαζί μου ο Βίκτωρας ο φίλος και συνκυνηγος Γιάννης και συναντήσαμε τον Μυρο και τον Νικολή .ωραία βόλτα ωραίο παρεάκι και επιτέλους το όπλο είναι στα χέρια μου.καθως γυρίσαμε αργά το βράδυ παρουσίαση θα έχει το απόγευμα και δοκιμές το σ/κ.σ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο.γιωργο γυαλιτακη και το κατάστημα Άρτεμις για την άψογη εξυπηρέτηση.σε γενικές γραμμές απ' αυτά που είδα στ όπλο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά επί του πεδίου τ αποτελέσματα.πηρα και 4 κουτάκια rio 28 γραμ.σε νούμερο 7,5 γιατι βεβαίως βεβαίως θα επισκεφτώ και το σκοπευτήριο.περισσοτερα το απογευμα
Καλορίζικο και καλοτούφεκο....Εχθές το απόγευμα μετά που σχολασα είχε βόλτα στο Ηράκλειο για την απόκτηση της α350. Ήρθε μαζί μου ο Βίκτωρας ο φίλος και συνκυνηγος Γιάννης και συναντήσαμε τον Μυρο και τον Νικολή .ωραία βόλτα ωραίο παρεάκι και επιτέλους το όπλο είναι στα χέρια μου.καθως γυρίσαμε αργά το βράδυ παρουσίαση θα έχει το απόγευμα και δοκιμές το σ/κ.σ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο.γιωργο γυαλιτακη και το κατάστημα Άρτεμις για την άψογη εξυπηρέτηση.σε γενικές γραμμές απ' αυτά που είδα στ όπλο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά επί του πεδίου τ αποτελέσματα.πηρα και 4 κουτάκια rio 28 γραμ.σε νούμερο 7,5 γιατι βεβαίως βεβαίως θα επισκεφτώ και το σκοπευτήριο.περισσοτερα το απογευμα
Ευριπίδη καλορίζικη και καλοτουφεκη, να εισαι γερός να τη "λιώσεις"!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο....
Καλορίζικο και καλοτουφεκο φίλε.
ευχαριστω παρα πολυ παιδιαΚαλορίζικη, να την χαρείς στα κυνήγια σου!
ευχαριστω τασοΚαλορίζικη καλοτουφεκη! Καλές τουφεκιές!
Μπραβο λεβεντη μου να το χαρεις με υγεια και ευτυχια.... Μαλλον θα φέρω γρηγορα τον γιο κατω.... Χαχααχαχαπαμε λοιπον να δουμε τ οπλο τ οποιο ερχεται σε πλαστικη βαλιτσα καλης ποιοτητας
ανοιγοντας τη βαλιτσα εχουμε τη βαση τη κανη και τα παρελκομενα
μεσα στη σακουλα ειναι το ελατηριο αν θελουμε να χρησ.τη μεγαλη αποθηκη το καπακι της μεγαλης αποθηκης τ οποιο ειναι πλαστικο και δεν προσθετει ιδιαιτερο βαρος δευτερο μειωτηρα για τη μεγαλη αποθηκη 2 φετες επιμηκυνσης με μεγαλες βιδες
φλαντζες αλλαγης κλισεως αποσπομενους αορτηριουχους και δευτερο στοχαστρο
τ οπλο ερχεται με 3 τσοκ optima hp 1,3 και 5 αστρα
το kick off ειναι ωραια τοποθετημενο και δεν ενοχλει οπτικα
η κανη ειναι ματ με αρκετα καλη βαφη
η κανη εχει μακρυ και καλα γυαλισμενο κωνο
το δαχτυλιδι της κανης ειναι αρκετα μεγαλο οπως και το πιστονι τ οποιο το βλεπω να καυαριζεται πιο ευκολα απο αυτο της 391
τελος το ελατηριο βρισκεται μπροστα τ οποιο το θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα μιας και ελεγχεται ανα πασα ωρα και στιγμη και το κλειστρο τ οποιο ειναι περιστροφικο κινειται στον διπλο σιδηροδρομο
κλεινοντας να πω οτι τα πλαστικα μερη του οπλου ειναι πολυ καλυτερα απ οσο νομιζα αρχικα με αρκετα καλη ποιοτητα.η λαβη ειναι πιστολε και βολευει αρκετα και γενικα τ οπλο εχει ωραιο πιασιμο.αυτη σε γενικες γραμμες ειναι η α350.τα υπολοιπα στον πινακα και στο πεδιο
ευχαριστω κωστα.ναι να τον φερειςΜπραβο λεβεντη μου να το χαρεις με υγεια και ευτυχια.... Μαλλον θα φέρω γρηγορα τον γιο κατω.... Χαχααχαχα