Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν απευθύνομαι στους νεροσωληνες με τα κλείστρα και τα ελατηρια.yel..yel.
Λοιπόν βάζω στοίχημα ότι αν σου δώσω τη 391 να τη κυνηγήσεις 1 βδομάδα την ίδια στιγμή έχει φύγει η breda και το λέω δημόσια.οτι στοίχημα θες.δε λέω τη 350 γιατί τη κυνηγάω

Λοιπόν βάζω στοίχημα ότι αν σου δώσω τη 391 να τη κυνηγήσεις 1 βδομάδα την ίδια στιγμή έχει φύγει η breda και το λέω δημόσια.οτι στοίχημα θες.δε λέω τη 350 γιατί τη κυνηγάω
Με τη 350 @evripidis302 εχεις τις ιδιες εντυπωσεις βλητικα;; Απολυτα ευχαριστημενος;

Με τη 350 @evripidis302 εχεις τις ιδιες εντυπωσεις βλητικα;; Απολυτα ευχαριστημενος;
Ναι παναγο.στην αρχή έλεγα ότι δεν θα έχει σχέση με την 391 αλλά είναι χαρος.εχει κανη φωτιά όπως και τσοκ που ανταποκρίνονται πολύ καλά στις συσφιξεις

Μονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.
Η βαση οπως στις περισσοτερες αυτης της γενιας εχει φουσκωσει αλλα με 150ευρωπαικα σε κεραμικη βαφη το κανεις του κουτιου.
Το θεμα ειναι ποσο καταπονηση εχει φαει...
Στην αγγελία γράφει πως είναι βαμμένη με cerakote βάση και κάννη.

τα +
πολλή καλή τιμή
σειρά BU αν είναι και η κάννη της είναι BU είχαν βγεί όλες μα όλες φο βε ρές
τα -
τα ξύλα είναι φίλμ
αν ζουμάρεις τις 2 όψεις του όπλου τα έχει τα μπιμπίκια της η βαφή,όπως φαίνεται στις φωτό :)
Αυτή Μακη αφού είναι από τις πρώτες optima έχει αυλό 18,6 η 18,5 ?? Τα τσοκ είναι οptima plus η mobile ??

Αν κανεις μεγεθυνση στις φωτο φαινεται πολυ καθαρα το φουσκωμα και τα μπιμπικια.
Αυτά τα έχω δει εγώ,αλλά να την ξαναβαψεις,αξίζει??ο σκοπός είναι να την πάρεις 500€ και να κάνεις την δουλειά σου!!

Αυτή Μακη αφού είναι από τις πρώτες optima έχει αυλό 18,6 η 18,5 ?? Τα τσοκ είναι οptima plus η mobile ??
optima το γράφει και στην πάπια
στην κάννη γράφουν 18,6 αλλά μετρημένες είναι 18,55 56 κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά
πάνω από 18,51 σφραγίζεται 18,6 :)

Αυτά τα έχω δει εγώ,αλλά να την ξαναβαψεις,αξίζει??ο σκοπός είναι να την πάρεις 500€ και να κάνεις την δουλειά σου!!
Τάκη και στα ξύλα θα έχει θεματάκια όπλο που κυνηγήθηκε είναι,κάτι φαίνεται στην τελευταία φωτό πάνω αριστερά προς την σαγιονάρα του κατόχου .sarcastic.
το φίλμ δεν διορθώνεται θέλει άλλες επεμβάσεις ξήλωμα και και και,οπότε ανεβαίνει το κόστος αρκετά
βρίσκεται optima στα 700 ευρώ με κανονικά ξύλα και σε πολλή καλή κατάσταση :)

Tο γνωρίζω πως είναι optima,έχω ακούσει όμως πως οι πρώτες teknys optima είχαν αυλούς 18,5
δεν το θυμάμαι,όσες έχω δεί tecnhys η κανονικά ξύλα έγραφαν 18,6,έχω ακούσει για 18,5 αλλά δεν έχω δεί
4 φίλοι μου έχουν 6 και με φίλμ και με ξύλα :)

Μάκη μου κουβέντα να γίνεται,εγώ δεν είμαι λάτρης των 391 :)
Τάκη το έχω γράψει πολλές φορές:θεωρώ ότι είναι ο τελειότερος μηχανισμός αερίων που έχει κατασκευαστεί
η optima έχουν άριστες κάννες αλλά προσωπικά δεν με έχουν πείσει για την δύναμη τους(και μόνο) βλητικά γι αυτό και δεν πήρα ποτέ μου
η 391 με 18,4 αυλό που είχα 1 για 4 μήνες είναι ότι τελειότερο κράτησα στα χέρια μου από άνεση κρατήματος και ευκολίας χειρισμού στα 60-70 όπλα που
έχω αλλάξει :)

Status
Not open for further replies.
Back