Πιθανον έχει γάμο τον Δεκέμβριο κι θέλει να πάρει κουστούμι.
Σοβαρά?έλα ρε .η μπερετα ολα αυτά?πολύ περίεργοΦοβερά σκοτωματα το 682!35αρια σκοτωματα με τον κύλινδρο!
Δεν απευθύνομαι στους νεροσωληνες με τα κλείστρα και τα ελατηριαΣοβαρά?έλα ρε .η μπερετα ολα αυτά?πολύ περίεργο
Πουλά το δεν κυκλοφορούν πολλά γιατί δεν ειναι καλό!!Φοβερά σκοτωματα το 682!35αρια σκοτωματα με τον κύλινδρο!
Πουλά το δεν κυκλοφορούν πολλά γιατί δεν ειναι καλό!!
Λοιπόν βάζω στοίχημα ότι αν σου δώσω τη 391 να τη κυνηγήσεις 1 βδομάδα την ίδια στιγμή έχει φύγει η breda και το λέω δημόσια.οτι στοίχημα θες.δε λέω τη 350 γιατί τη κυνηγάωΔεν απευθύνομαι στους νεροσωληνες με τα κλείστρα και τα ελατηρια
Με τη 350 @evripidis302 εχεις τις ιδιες εντυπωσεις βλητικα;; Απολυτα ευχαριστημενος;Λοιπόν βάζω στοίχημα ότι αν σου δώσω τη 391 να τη κυνηγήσεις 1 βδομάδα την ίδια στιγμή έχει φύγει η breda και το λέω δημόσια.οτι στοίχημα θες.δε λέω τη 350 γιατί τη κυνηγάω
Ναι παναγο.στην αρχή έλεγα ότι δεν θα έχει σχέση με την 391 αλλά είναι χαρος.εχει κανη φωτιά όπως και τσοκ που ανταποκρίνονται πολύ καλά στις συσφιξειςΜε τη 350 @evripidis302 εχεις τις ιδιες εντυπωσεις βλητικα;; Απολυτα ευχαριστημενος;
Ο δαίμων ρε φιλεΤυπογραφικον λάθος κε Κώστα μας α400 έχεις
Στην αγγελία γράφει πως είναι βαμμένη με cerakote βάση και κάννη.Μονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.
Η βαση οπως στις περισσοτερες αυτης της γενιας εχει φουσκωσει αλλα με 150ευρωπαικα σε κεραμικη βαφη το κανεις του κουτιου.
Το θεμα ειναι ποσο καταπονηση εχει φαει...
Αν κανεις μεγεθυνση στις φωτο φαινεται πολυ καθαρα το φουσκωμα και τα μπιμπικια.Στην αγγελία γράφει πως είναι βαμμένη με cerakote βάση και κάννη.
Αυτή Μακη αφού είναι από τις πρώτες optima έχει αυλό 18,6 η 18,5 ?? Τα τσοκ είναι οptima plus η mobile ??τα +
πολλή καλή τιμή
σειρά BU αν είναι και η κάννη της είναι BU είχαν βγεί όλες μα όλες φο βε ρές
τα -
τα ξύλα είναι φίλμ
αν ζουμάρεις τις 2 όψεις του όπλου τα έχει τα μπιμπίκια της η βαφή,όπως φαίνεται στις φωτό
Αυτά τα έχω δει εγώ,αλλά να την ξαναβαψεις,αξίζει??ο σκοπός είναι να την πάρεις 500€ και να κάνεις την δουλειά σου!!Αν κανεις μεγεθυνση στις φωτο φαινεται πολυ καθαρα το φουσκωμα και τα μπιμπικια.
optima το γράφει και στην πάπιαΑυτή Μακη αφού είναι από τις πρώτες optima έχει αυλό 18,6 η 18,5 ?? Τα τσοκ είναι οptima plus η mobile ??
Τάκη και στα ξύλα θα έχει θεματάκια όπλο που κυνηγήθηκε είναι,κάτι φαίνεται στην τελευταία φωτό πάνω αριστερά προς την σαγιονάρα του κατόχουΑυτά τα έχω δει εγώ,αλλά να την ξαναβαψεις,αξίζει??ο σκοπός είναι να την πάρεις 500€ και να κάνεις την δουλειά σου!!
δεν το θυμάμαι,όσες έχω δεί tecnhys η κανονικά ξύλα έγραφαν 18,6,έχω ακούσει για 18,5 αλλά δεν έχω δείTο γνωρίζω πως είναι optima,έχω ακούσει όμως πως οι πρώτες teknys optima είχαν αυλούς 18,5
Τάκη το έχω γράψει πολλές φορές:θεωρώ ότι είναι ο τελειότερος μηχανισμός αερίων που έχει κατασκευαστείΜάκη μου κουβέντα να γίνεται,εγώ δεν είμαι λάτρης των 391