Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε Γιαννη σε ευχαριστω , αλα οικονομικα θελω να ειμαι κοντα στο 1000 ρικο και παιζει και η προσφορα για την συγκεκριμενη , και μου αρεσει σαν οπλο , μονο για τον βαλτο καρτερι στα παπια και μεχρι εκει. απλα ηθελα να ξερω αν ειναι αξιοπιστη και αν εχει καλη κανη.

Παρτηνα φίλε. Προσωπική μου γνώμη 350 πολυ υποτιμημένο και έχουν υποθει αρκετά για εμπλοκές . Αλλά βγήκανε οκ αλλά μην μπεις στην διαδικασία να το ρισκάρεις,πάντα υπάρχει το καλύτερο.

Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα την αποψη , απο οποιον φιλο ειναι κατοχος berettas A350 extrema αν ειναι ευχαριστημενος με το οπλο , και σαν λειτουργεια αλα , και σαν κανη. Ευχαριστω εκ των προτερων τους φιλους για τη πληροφοριες ..shake hands. fgr Να ειμαστε ολοι ΚΑΛΑ και να περναμε ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!
Καλησπέρα.τ όπλο το έχω από τέλη Ιούλη αρχές Αυγούστου.εχω ρίξει περίπου 2000 φυσίγγια σε σκοπευτήριο και κυνήγι από 24 μέχρι 36 γραμμάρια.καμμια εμπλοκή καμμιά δυσλειτουργία και με κανη φωτιά χωρίς να χρειάζεται after market τσοκ.οτι φυσιγγι του έχω βάλει μέσα το χωνεύει χωρίς να παραπονιέται.ελπιζω να βοηθησα

Last edited:
Παρτηνα φίλε. Προσωπική μου γνώμη 350 πολυ υποτιμημένο και έχουν υποθει αρκετά για εμπλοκές . Αλλά βγήκανε οκ αλλά μην μπεις στην διαδικασία να το ρισκάρεις,πάντα υπάρχει το καλύτερο.
Ευχαριστω για τη πληροφορια δεν ηξερα ουτε ακουσα για εμπλοκες , να εισαι καλα .

Καλησπέρα.τ όπλο το έχω από τέλη Ιούλη αρχές Αυγούστου.εχω ρίξει περίπου 2000 φυσίγγια σε σκοπευτήριο και κυνήγι από 24 μέχρι 36 γραμμάρια.καμμια εμπλοκή καμμιά δυσλειτουργία και με κανη φωτιά χωρίς να χρειάζεται after market τσοκ.ορι φυσιγγι του έχω βάλει μέσα το χωνεύει χωρίς να παραπονιέται.ελπιζω να βοηθησα
Φιλε ευριπιδη σε ευχαριστω , την εχεις σε 66 η 71 εκ η κανη της.

Την εχω και εγώ από τον σεπτεμβρη του 17 εχω ρίξει παρά πολλά φυσίγγια την εχω κυνηγήσει σε γουρουνι Φασσα παπί ακομα και τσίχλες εμπλοκές μηδέν έριχνα ακομα και 24 γρ απροβλημάτιστα φοβερή κανη εχει χαμηλότερης ποιότητας πλαστικά για τα λεφτα της αξίζει και με το παραπάνω 2 φιλαράκια που την έχουν ακομα άρρωστοι παπιατζήδες την κυνηγάνε στον Έβρο και τις έχουν πιει το αίμα δεν την αλλάζουν με τιποτα!!

Την εχω και εγώ από τον σεπτεμβρη του 17 εχω ρίξει παρά πολλά φυσίγγια την εχω κυνηγήσει σε γουρουνι Φασσα παπί ακομα και τσίχλες εμπλοκές μηδέν έριχνα ακομα και 24 γρ απροβλημάτιστα φοβερή κανη εχει χαμηλότερης ποιότητας πλαστικά για τα λεφτα της αξίζει και με το παραπάνω 2 φιλαράκια που την έχουν ακομα άρρωστοι παπατζήδες την κυνηγάνε στον Έβρο και τις έχουν πιει το αίμα δεν την αλλάζουν με τιποτα!!
Nα εισαι καλα φιλε μου και σε ευχαριστω για την γνώμη σου , το όπλο το θέλω για των βάλτο , άπλα θέλω βοήθεια γιατι σχεδον ολοι ημαστε σφιχτα οικονομικα και ψαχνουμε κατι αξιοπιστο λειτουργικο και να μασ παει καιρο.

Καλησπερα αγορασα προσφατα μια Α400 extreme unico την δοκιμασα και μου κανει ολα το φυσιγγια 28 32 34γρ εμπλοκη ολα μονοτουφεκιες πεταει τον αδειο καλυκα και τον γεματο τον κραταει κατω απο το κλειστρο αναμεσα στηναποθυκη και την θαλαμη τα 38 42 52γρ τα ριχνει κανονικα εχει παθει καποιος το ιδιο πραγμα? Προβλημα τροφοδοτη ή με τον ρυθμηστη αεριων? Το οπλο θα πεει οπλουργο μολις παραλαβω το δελτειο απλα ειπα μηπως εχει καποιος ιδεα τι παιζει...

Καλησπερα σε ολους ηθελα να ενειμερωσω οτι το προβλημα βρεθηκε και το οπλο ειναι πλεων ενταξει το προβλημα ηταν στον εξωστηρα το ελλατηριο ηταν πολυ σκληρο και δεν αφηνε το κλειστρο να φτασει μεχρι πισω με αποτελεσμα να κανει εμπλοκηοπως στις φωτο... Μια ακομη επεμβαση ηταν οι τρυπες της καννης να ανοιξουν απο 2,4χιλ σε 2,6 ωστε να περνα μεγαλητερη ποσοτητα αεριου για ποιο ομαλη λειτουργια..... Απο 30γρ και πανω τα ριχνει ολα κομπλε απο 30και κατω οχι αν και το οπλο ειναι ακομα καινουριο και ισως με πολυ χρηση να τα ριχνει στο μελλον! Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας και ποιο πολυ τον Ευριπίδη για την βοηθεια του την συμπαρασταση και την σωστη του διαγνωση!!!!
Εχω ριξει μερικα κουτια φυσιγγια χωρις προβλημα και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ αυχαριστημενος μα το οπλο να και μια σημερινη δοκιμη
A400 exterme mod(***)
Wolf F104 38gr n5 32m

fallout logo boy

Καλησπερα σε ολους ηθελα να ενειμερωσω οτι το προβλημα βρεθηκε και το οπλο ειναι πλεων ενταξει το προβλημα ηταν στον εξωστηρα το ελλατηριο ηταν πολυ σκληρο και δεν αφηνε το κλειστρο να φτασει μεχρι πισω με αποτελεσμα να κανει εμπλοκηοπως στις φωτο... Μια ακομη επεμβαση ηταν οι τρυπες της καννης να ανοιξουν απο 2,4χιλ σε 2,6 ωστε να περνα μεγαλητερη ποσοτητα αεριου για ποιο ομαλη λειτουργια..... Απο 30γρ και πανω τα ριχνει ολα κομπλε απο 30και κατω οχι αν και το οπλο ειναι ακομα καινουριο και ισως με πολυ χρηση να τα ριχνει στο μελλον! Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας και ποιο πολυ τον Ευριπίδη για την βοηθεια του την συμπαρασταση και την σωστη του διαγνωση!!!!
Εχω ριξει μερικα κουτια φυσιγγια χωρις προβλημα και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ αυχαριστημενος μα το οπλο να και μια σημερινη δοκιμη
A400 exterme mod(***)
Wolf F104 38gr n5 32m

fallout logo boy
Συγγνώμη χωρίς να θελω να σε στεναχωρήσω θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται τέτοια επέμβαση, και μιλάω για το άνοιγμα των οπών αερίων σε ένα όπλο που έχουμε στάξει ένα διχίλιαρο!!!Εγώ θα ζητούσα αντικατάσταση!

Συγγνώμη χωρίς να θελω να σε στεναχωρήσω θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται τέτοια επέμβαση, και μιλάω για το άνοιγμα των οπών αερίων σε ένα όπλο που έχουμε στάξει ένα διχίλιαρο!!!Εγώ θα ζητούσα αντικατάσταση!
Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο και ότι έπρεπε να είχε μεριμνήσει η εταιρία ώστε να διορθώσουν τα ελαττωματικά όπλα πριν τα πουλήσουν αλλά αντικατάσταση πολύ δύσκολο να γίνει σε τέτοια θέματα ως ακατόρθωτο θα έλεγα...

Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο και ότι έπρεπε να είχε μεριμνήσει η εταιρία ώστε να διορθώσουν τα ελαττωματικά όπλα πριν τα πουλήσουν αλλά αντικατάσταση πολύ δύσκολο να γίνει σε τέτοια θέματα ως ακατόρθωτο θα έλεγα...
Τουλάχιστον αντικατάσταση στο ελαττωματικό εξάρτημα...το τρυπάνι μου ακούγεται πολύ χοντρό!!!!

Γενικά η μπερετα εχει απογοητεύει τελευταία με την αφτερ μάρκετ υποστήριξη. Σε αυτες τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει αμεση αντικατάσταση. Ειδικά οταν το πρόβλημα υφίσταται από την πρώτη μέρα χρησης είναι αδιανόητο ρε φιλε ... Τέλος πάντων αφού δουλεύει για τα δεδομένα της Ελλάδας πάλι καλά να λέμε.
Ίσως έπρεπε να ενοχλησεις την μαμά μπερετα πρώτα.

δυστυχώς τις περισσότερες φορές αν όχι όλες,γίνονται οι απαραίτητες εργασίες στα όπλα χωρίς καν να γνωρίζει η μαμα εταιρεία αν πρέπει να γίνει αυτό και αν είναι σωστό να γίνει κατ'αύτον το τρόπο ή όχι και κατά πόσο καλύπτεται από την εγγύηση

Ειναι απαραδεκτο να δινεις πανω απο 1.500 ευρω για οπλο νεας γενιας και τεχνολογιας...
και να αναγκαζεται ο καθε χρηστης να κανει δικιες του αλχημιες και επιδιωρθωσεις
για να λυση τα οποια προβληματα τις εταιριας.
Αυτη η εταιρια τελικα μια ζωη ολο προβληματα σε ολα της σχεδον τα μοντελα.
Κι εγω στο παρελθον ειχα αγανακτηση απο τα προβληματα και τις βλαβες (3 καραμπινες ειχα αλλαξει) οπως και μερικοι φιλοι μου που κυνηγουσαμε μαζι,
οταν αλλαξαμε εταιρια τελικα βρηκαμε την υγεια μας. Τελος τα προβληματα.
Προσωπικα ουτε ποια να ακουω για ιταλικα τσιγκοφυλλα... γιατι περι αυτου προκειτε.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back