Πολύ μπροστά η κάννη της α400 αποκτά λεγόμενα και με το ατσάλι αυτό...ας βγάλουν και μια ξυληνη
Μάριε έχω δύο τέτοιες κάννες μια πάνω μια κάτω μετράει
Πολύ μπροστά η κάννη της α400 αποκτά λεγόμενα και με το ατσάλι αυτό...ας βγάλουν και μια ξυληνη
Μη σου φαινεται παραξενω στην α400 κατι τετοιο επαθα αλλα δεν πηραχτηκε η κανη και η βασηΟύτε με αλμαρ δεν έχει ακουστεί τέτοιο περιστατικό.
Κάτι είχα κατά νου αλλά από μοντέλο σε μοντέλο πλέον υπάρχουν αλλαγές...τότε που σε ρωτούσα είχα θυμηθεί τον birdy που την περιμενε!A400 upland
Παυλο σε σύγκριση με τα άλλα 2 οπλα που έχεις πως το βλέπεις?Μάριε έχω δύο τέτοιες κάννες μια πάνω μια κάτω μετράει
Ριχνεις οτι ειναι μεχρι 70mm ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα και βγαζει μεχρι 750 bar πιεση.καλησπέρα σας....ειμ κάτοχος της beretta 303 απλη καννη....semi magnum 40 gr αν ρίξω δεν υπάρχει θεμα ετσι??
40gr 1050 bar δε το ριχνω δλδ??Ριχνεις οτι ειναι μεχρι 70mm ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα και βγαζει μεχρι 750 bar πιεση.
Καλο θα ειναι,να μην ριχνεις πανω απο 36.
Οχι απο αποψη αντοχης,απλα δεν θα παρεις κατι καλυτερο!
Οχι φίλε μου με τιποτα, οτι σου είπε ο Γιάννης40gr 1050 bar δε το ριχνω δλδ??
Ριχνεις οτι ειναι μεχρι 70mm ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα και βγαζει μεχρι 750 bar πιεση.
Καλο θα ειναι,να μην ριχνεις πανω απο 36.
Οχι απο αποψη αντοχης,απλα δεν θα παρεις κατι καλυτερο!
Δοκιμή PSF με ένα αστέρι είχε η 303;Οχι φίλε μου με τιποτα, οτι σου είπε ο Γιάννης
Με 2 αστεριαΔοκιμή PSF με ένα αστέρι είχε η 303;
Μιχαλη,σπανια θα βρεις δοκιμη PSF μ'ενα αστερι.Δοκιμή PSF με ένα αστέρι είχε η 303;
Μιχαλη,σπανια θα βρεις δοκιμη PSF μ'ενα αστερι.
Γιατι να μην τα σηκωσει?45 ετών plus. Όπως η 123 SL 80 του πατέρα μου με την 4* manufrance κάνη. Στο λαγό δουλεύει Remington Express. Μια χαρά φαίνεται να τα σηκώνει τα συγκεκριμένα χωρίς ζόρι. Πολλά χρόνια τώρα