Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι Γιώργο σε ένα μεγάλο οπλοπωλείο στην Πάτρα αλλά δεν θυμάμαι όνομα, και μάλιστα μου είπε ότι αυτός που το είχε το έδωσε ανταλλαγή για ένα Perazzi, απλά δεν είχα και πολύ χρόνο να το χαζολογήσω

Χαιρετιζω την παρεα, και καλος σας βρηκα. Νεος στο forum θα ηθελα να ρωτησω σαν ποιο εμπειροι να μου πειτε για την α 400 που προσφατα εγινα κατοχος εχει τρια τσοκ * / *** / ***** , αν με καλυπτουν για το κυνηγι τσιχλας με νουμερο σκαγια 8 κ 9 που χρεισιμοποιω

Χαιρετιζω την παρεα, και καλος σας βρηκα. Νεος στο forum θα ηθελα να ρωτησω σαν ποιο εμπειροι να μου πειτε για την α 400 που προσφατα εγινα κατοχος εχει τρια τσοκ * / *** / ***** , αν με καλυπτουν για το κυνηγι τσιχλας με νουμερο σκαγια 8 κ 9 που χρεισιμοποιω
καλώς ήλθες
απόλυτα σε καλύπτουν και το * ίσως να μην το χρειαστείς ποτέ :)
αν θές στην ενότητα Συστηθείτε πές μας 2 λόγια για σένα όνομα περιοχή :)

Όπως είπε και ο Μάκης το * μπαίνει στην άκρη. :)
Τώρα για το 3* είσαι οκ στα μπασίματα, την υπόλοιπη χρονιά σε ντοπιάρικα καρτέρια ή περπατητό ίσως σου φανεί και αυτό υπερβολικό. Το συγκεκριμένο όπλο κάνει "παπάδες" με το 4* ακόμα και σε πολύ μακρινές τουφεκιές.

Σωστο το σκεπτικό σου Τάσο αλλά εδώ μιλάμε για δοκιμασνενο όπλο, ή bellmonte είναι μια βελτιωμένη προς το καλύτερο vittoria. Ο μηχανισμός και ο τρόπος λειτουργίας είναι ιδιος.
Θα τολμούσα να πώ όχι προς το καλύτερο αλλά προς το ομορφότερο. Μηχανισμός, κάννη, κοντάκι είναι ακριβώς τα ίδια.

Δηλαδή βγάζει την ίδια τουφεκιά με τη Vitoria; Αν ναι τότε πράγματι είναι καθαρά θέμα γούστου από πλευράς εμφάνισης και προσωπικά θα επέλεγα την bellmonte...

Ίδιες κάννες έχουν, (αν και κάποιοι οπλουργοί επιμένουν στην καλύτερη ντουφεκιά της vittoria, πράγμα που μου θυμίζει παλαιότερες φήμες/μύθους). Από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν.
Σαν ομορφιά ειδικά ξύλου (και στην επεξεργασία κοντακιού και ποιότητα ξύλου) είναι απείρου ομορφότερη η bellmonte!!!
Και στα μεταλλικά μέρη τα φινιρίσματα της bellmonte είναι καλύτερης ποιότητας.
Βέβαια, σίγουρα θα βρεις και κυνηγούς που θα τους αρέσει περισσότερο εξωτερικά η σπαρτιάτικη όψη της Vittoria αλλά πράγματι είναι πολύ πιο ομορφότερο (αδόκιμο!!) όπλο η bellmonte (αυτό άλλωστε σημαίνει "όμορφος κόσμος"). Το θέμα είναι να αποδειχθεί και το ίδιο "σκυλί" με την προκάτοχο της.

Ίδιες κάννες έχουν, (αν και κάποιοι οπλουργοί επιμένουν στην καλύτερη ντουφεκιά της vittoria, πράγμα που μου θυμίζει παλαιότερες φήμες/μύθους). Από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν.
Σαν ομορφιά ειδικά ξύλου (και στην επεξεργασία κοντακιού και ποιότητα ξύλου) είναι απείρου ομορφότερη η bellmonte!!!
Και στα μεταλλικά μέρη τα φινιρίσματα της bellmonte είναι καλύτερης ποιότητας.
Βέβαια, σίγουρα θα βρεις και κυνηγούς που θα τους αρέσει περισσότερο εξωτερικά η σπαρτιάτικη όψη της Vittoria αλλά πράγματι είναι πολύ πιο ομορφότερο (αδόκιμο!!) όπλο η bellmonte (αυτό άλλωστε σημαίνει "όμορφος κόσμος"). Το θέμα είναι να αποδειχθεί και το ίδιο "σκυλί" με την προκάτοχο της.
εδώ έχω μιά ένσταση Γιώργο....ειδικά το καπάκι της βάσης δεν μ αρέσει καθόλου μα καθόλου
η belmonte είναι επίσης πιο ελαφριά που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι γιατί άλλους βολεύει και άλλους όχι
επίσης στα συν της belmonte τα 7ποντα τσοκ που δίνουν περισσότερες επιλογές σε after market τσοκς και ίιιιισως καλύτερη τουφεκιά σαν κατανομή

Αυτό με τα τσοκ είναι η αλήθεια δεν το είχα παρατηρήσει ότι η bellmonte παίρνει τα optima plus... (ο αυλός παραμένει 18,3;;;)
Στο ζύγισμα πάντως δεν μου φάνηκαν τα 200 περίπου γραμμάρια διαφοράς.
Για εμένα το ενδιαφέρον στις beretta είναι να μας πει κάποιος κάτι για την Α350 wildboar με τον 18,6 αυλό (με χαλάει η αποθήκη η μεγάλη, τα πλαστικά μέρη τα κατάφερα και τα χωνεύω!!!) που έχει και δελεαστική τιμή!

-προσωπικά σαν σκοπευτική γραμμή βλέπω μια μικρή υπεροχή της vittoria λόγω της ελάχιστα μικρότερης "κούρμπας" της βάσης της (αλλά δεν το λέω σαν μείον της bellmonte γιατί είναι κάτι το προσωπικό μου θέμα, browning auto5, beretta A304, A390, browning b80)o_Oo_O-

Last edited:
Α350 wildboar με τον 18,6 αυλό (με χαλάει η αποθήκη η μεγάλη, τα πλαστικά μέρη τα κατάφερα και τα χωνεύω!!!) που έχει και δελεαστική τιμή!
Mπορεις να την παρεις κ χωρις την μεγαλη αποθηκη κ δειχνει πολυ καλη επιλογη για τα χρηματα της...

Το θέμα είναι να αποδειχθεί και το ίδιο "σκυλί" με την προκάτοχο της.
Αυτο ειναι το θέμα Γιώργο..Για μένα δεν μετράει που είναι ίδιος ο μηχανισμός..Δλδ θέλω να πω οτι εχει τύχει και σε άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου με δοκιμασμένους μηχανισμούς κλπ να παρουσιάσουν κάποιο νέο μοντέλο και να βγάλει κάποια ψιλοπροβληματακια..

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα επιδη ειμαι σχετικα οχι πολυ εμπειρος κυνηγος ειχα ασχοληθει πριν αρκετα χρονια αλλα για διαφορους λογους ειχα σταματησει το σπορ. Κυνηγουσα τοτε με ενα δικανο με σταθερα στοκ * και *** αυλος 18,4 , με διευριμενους αυλους δεν ξερω πως πανε. Μου συστηνετε τι beretta 4* και σε μεσα εξω οπως ειπαι ο Αρης. Το σκοκ αυτο ειναι μαμισο , η, αλλων εταιρειων οπως briley ...κλπ
η αλλα ?

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλα επιδη ειμαι σχετικα οχι πολυ εμπειρος κυνηγος ειχα ασχοληθει πριν αρκετα χρονια αλλα για διαφορους λογους ειχα σταματησει το σπορ. Κυνηγουσα τοτε με ενα δικανο με σταθερα στοκ * και *** αυλος 18,4 , με διευριμενους αυλους δεν ξερω πως πανε. Μου συστηνετε τι beretta 4* και σε μεσα εξω οπως ειπαι ο Αρης. Το σκοκ αυτο ειναι μαμισο , η, αλλων εταιρειων οπως briley ...κλπ
η αλλα ?
Το εργοστασιακο θα το αγοράσεις πιστεύω πιο φθηνα ενω των αλλων εταιρειων συνήθως τα διαφιμιζόμενα είναι και πιο ακριβά.

Πως μπορεί δυο ίδιες κάννες η μια με τσοκ mobil και η άλλη με τσοκ optima plus να έχουν βγάζουν ίδια τουφεκιά; .xm.
Πως γίνεται να είναι ίδιες οι κάνες και να φοράνε διαφορετικά τσοκ? .xm.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα επιδη ειμαι σχετικα οχι πολυ εμπειρος κυνηγος ειχα ασχοληθει πριν αρκετα χρονια αλλα για διαφορους λογους ειχα σταματησει το σπορ. Κυνηγουσα τοτε με ενα δικανο με σταθερα στοκ * και *** αυλος 18,4 , με διευριμενους αυλους δεν ξερω πως πανε. Μου συστηνετε τι beretta 4* και σε μεσα εξω οπως ειπαι ο Αρης. Το σκοκ αυτο ειναι μαμισο , η, αλλων εταιρειων οπως briley ...κλπ
η αλλα ?
Και το μαμίσιο κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχουν και πολλά να βελτιώσεις στην τουφεκιά της Α400 κατά την γνώμη μου.

Πως μπορεί δυο ίδιες κάννες η μια με τσοκ mobil και η άλλη με τσοκ optima plus να έχουν βγάζουν ίδια τουφεκιά; .xm.
Πως γίνεται να είναι ίδιες οι κάνες και να φοράνε διαφορετικά τσοκ? .xm.
χαχαχαχαχαχ όταν βρείτε άκρη να ξεκινήσουμε τα λέμε .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back