καλώς ήλθεςΧαιρετιζω την παρεα, και καλος σας βρηκα. Νεος στο forum θα ηθελα να ρωτησω σαν ποιο εμπειροι να μου πειτε για την α 400 που προσφατα εγινα κατοχος εχει τρια τσοκ * / *** / ***** , αν με καλυπτουν για το κυνηγι τσιχλας με νουμερο σκαγια 8 κ 9 που χρεισιμοποιω
Αυτό μ'αρέσει!!!Το συγκεκριμένο όπλο κάνει "παπάδες" με το 4* ακόμα και σε πολύ μακρινές τουφεκιές.
Θα τολμούσα να πώ όχι προς το καλύτερο αλλά προς το ομορφότερο. Μηχανισμός, κάννη, κοντάκι είναι ακριβώς τα ίδια.Σωστο το σκεπτικό σου Τάσο αλλά εδώ μιλάμε για δοκιμασνενο όπλο, ή bellmonte είναι μια βελτιωμένη προς το καλύτερο vittoria. Ο μηχανισμός και ο τρόπος λειτουργίας είναι ιδιος.
εδώ έχω μιά ένσταση Γιώργο....ειδικά το καπάκι της βάσης δεν μ αρέσει καθόλου μα καθόλουΊδιες κάννες έχουν, (αν και κάποιοι οπλουργοί επιμένουν στην καλύτερη ντουφεκιά της vittoria, πράγμα που μου θυμίζει παλαιότερες φήμες/μύθους). Από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν.
Σαν ομορφιά ειδικά ξύλου (και στην επεξεργασία κοντακιού και ποιότητα ξύλου) είναι απείρου ομορφότερη η bellmonte!!!
Και στα μεταλλικά μέρη τα φινιρίσματα της bellmonte είναι καλύτερης ποιότητας.
Βέβαια, σίγουρα θα βρεις και κυνηγούς που θα τους αρέσει περισσότερο εξωτερικά η σπαρτιάτικη όψη της Vittoria αλλά πράγματι είναι πολύ πιο ομορφότερο (αδόκιμο!!) όπλο η bellmonte (αυτό άλλωστε σημαίνει "όμορφος κόσμος"). Το θέμα είναι να αποδειχθεί και το ίδιο "σκυλί" με την προκάτοχο της.
Mπορεις να την παρεις κ χωρις την μεγαλη αποθηκη κ δειχνει πολυ καλη επιλογη για τα χρηματα της...Α350 wildboar με τον 18,6 αυλό (με χαλάει η αποθήκη η μεγάλη, τα πλαστικά μέρη τα κατάφερα και τα χωνεύω!!!) που έχει και δελεαστική τιμή!
Αυτο ειναι το θέμα Γιώργο..Για μένα δεν μετράει που είναι ίδιος ο μηχανισμός..Δλδ θέλω να πω οτι εχει τύχει και σε άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου με δοκιμασμένους μηχανισμούς κλπ να παρουσιάσουν κάποιο νέο μοντέλο και να βγάλει κάποια ψιλοπροβληματακια..Το θέμα είναι να αποδειχθεί και το ίδιο "σκυλί" με την προκάτοχο της.
Η belmonte έχει optima τσοκ ενώ η vitoria MobileΘα τολμούσα να πώ όχι προς το καλύτερο αλλά προς το ομορφότερο. Μηχανισμός, κάννη, κοντάκι είναι ακριβώς τα ίδια.
Το εργοστασιακο θα το αγοράσεις πιστεύω πιο φθηνα ενω των αλλων εταιρειων συνήθως τα διαφιμιζόμενα είναι και πιο ακριβά.Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλα επιδη ειμαι σχετικα οχι πολυ εμπειρος κυνηγος ειχα ασχοληθει πριν αρκετα χρονια αλλα για διαφορους λογους ειχα σταματησει το σπορ. Κυνηγουσα τοτε με ενα δικανο με σταθερα στοκ * και *** αυλος 18,4 , με διευριμενους αυλους δεν ξερω πως πανε. Μου συστηνετε τι beretta 4* και σε μεσα εξω οπως ειπαι ο Αρης. Το σκοκ αυτο ειναι μαμισο , η, αλλων εταιρειων οπως briley ...κλπ
η αλλα ?
Πως γίνεται να είναι ίδιες οι κάνες και να φοράνε διαφορετικά τσοκ? .xm.Πως μπορεί δυο ίδιες κάννες η μια με τσοκ mobil και η άλλη με τσοκ optima plus να έχουν βγάζουν ίδια τουφεκιά; .xm.
Και το μαμίσιο κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχουν και πολλά να βελτιώσεις στην τουφεκιά της Α400 κατά την γνώμη μου.Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα επιδη ειμαι σχετικα οχι πολυ εμπειρος κυνηγος ειχα ασχοληθει πριν αρκετα χρονια αλλα για διαφορους λογους ειχα σταματησει το σπορ. Κυνηγουσα τοτε με ενα δικανο με σταθερα στοκ * και *** αυλος 18,4 , με διευριμενους αυλους δεν ξερω πως πανε. Μου συστηνετε τι beretta 4* και σε μεσα εξω οπως ειπαι ο Αρης. Το σκοκ αυτο ειναι μαμισο , η, αλλων εταιρειων οπως briley ...κλπ
η αλλα ?
Πως μπορεί δυο ίδιες κάννες η μια με τσοκ mobil και η άλλη με τσοκ optima plus να έχουν βγάζουν ίδια τουφεκιά; .xm.
χαχαχαχαχαχ όταν βρείτε άκρη να ξεκινήσουμε τα λέμεΠως γίνεται να είναι ίδιες οι κάνες και να φοράνε διαφορετικά τσοκ? .xm.