Καλορίζικη και καλα κυνήγια! Σε ζηλεύω!
Καλορίζικη και καλα κυνήγια! Σε ζηλεύω!
Καλοριζικη καλοτουφεκη Σπύρο, να τη χαρείς!
Να την χαίρεσαι!
Πολύ καλύτερα, εννοείς πιο βαθιά;Σε διατριση σε βαλιστικο ζελέ τα κάρφωσε πολύ καλητερα το μπενελι με Πόλα διαφορετικά φισιγγια
ΝαιΠολύ καλύτερα, εννοείς πιο βαθιά;
Καλοτουφεκη να τη χαρεις!!!
Nα μαζεψει κατι ακομα και να παρει καμια 302 η καμια 391 optima μονο αυτοΚαλησπέρα στην παρέα, μόλις με πήρε το φιλαράκι τηλέφωνο είναι έτοιμος να κλείσει μια Α300 Outlander του 2013 με 61εκ κάννη, δύο πέλματα, τις φλάντζες της και δύο τσοκ μαμά (2*,4*) στα 450€. Μου είπε το όπλο είναι σε άριστη κατάσταση στη βαλίτσα του, θα πάει να το τουφεκισει σε λίγη ώρα.
Τι πρέπει να προσέξει στο συγκεκριμένο όπλο; Επίσης πως αφαιρείται ο μειωτηρας της;
Καλά να πάει βαθιά αλλά πρέπει και να ανοίξει σωστά για να πεις ότι έχεις κάνει σωστή δουλειά ,η τουφεκιά εννοώ στον πίνακα χαχαχαχα!!!!!!!!!!Πολύ καλύτερα, εννοείς πιο βαθιά;
Μου βάζεις ιδέες, το θεωρώ τόσο απίθανο. Πρέπει να βρούμε γρήγορα μια plus και μια sbeiii.
SBE I κάνει; Διαθέσιμη!Μου βάζεις ιδέες, το θεωρώ τόσο απίθανο. Πρέπει να βρούμε γρήγορα μια plus και μια sbeiii.
Πωπωπω ένας μιδραλιο!!!Καλοντουφεκο Σπύρο,με βλέπω να ερθω να την χαϊδολογησω την κυρικαησας ευχαριστω πολυ ολους. σαββατο το προγραμμα εχει φασσες και κυριακη ασπροπυργο σκοπευτήριο. οντως κανονι, πηρα μια θηκη μονοκοματη και δεν χωραγε να κλεισει
Καλορίζικη και καλά γούστα να σου βγάλει
Καλορίζικη Σπύρο!! Πάντα χαρές!!σας ευχαριστω πολυ ολους. σαββατο το προγραμμα εχει φασσες και κυριακη ασπροπυργο σκοπευτήριο. οντως κανονι, πηρα μια θηκη μονοκοματη και δεν χωραγε να κλεισει
καλοριζικη ,μπραβο σου εκανες την καλυτερη επιλογη .σας ευχαριστω πολυ ολους. σαββατο το προγραμμα εχει φασσες και κυριακη ασπροπυργο σκοπευτήριο. οντως κανονι, πηρα μια θηκη μονοκοματη και δεν χωραγε να κλεισει
Σε τεστ που κάναμε στο new Jersey η sbe3 την κέρασε αρκετά τσαγακια