Tolis SBE1
Banned
Ακου ηχο η κανες stelium ομως φιλε αρμονικοτατοςBeretta είσαι αφού
Ακου ηχο η κανες stelium ομως φιλε αρμονικοτατοςBeretta είσαι αφού
Εδω φυσιγγι μου πεφτει και καντιλιαζω που να κανει μπλαμ το 2000ρο θα βουταγα κατευθειαν η καλυτερα λες εκει να μεινει αχαχαχαχααυτο λες η αντε βρες ολα τα κομματια απο το οπλο μεσα στο μπατακι
Αχχαχαχαχαχαχ τι λέει ρεΑκου ηχο η κανες stelium ομως φιλε αρμονικοτατος
Ω ρε παναγια μου,μέχρι το επόμενο χωριό θα ακούσουν τις δοξολογίες!επαθα μητσο ένα θιασο φέτος...μου μπαίνει ένα ψηλωμενο κοπαδι ψαλίδια ρίχνω την πρώτη κλαμπανι ρίχνω την δεύτερη το τάραξα κάνει τα σπασίματα και πλατς....του ρίχνω και μια κατω γιατί είχε μπατακι μέχρι να το παρω ήταν καμία 150αρια μέτρα.απορταρω,το χαϊδολογάω και πάει στην φυλακτρα...με το που πάω ένα να σου 2 σταχτιές και ένας πράσινος....καλή βολή ούτε 40 μέτρα....τον κοιτάω στα μάτια....πατάω......ελα που δεν πατιεται.....χανω την ψυχραιμία περνάνε από πάνω μου παρέλαση,μόνο δεν με κουτσουλήσαν κιολας!Πισω το κλειστρο,άδειο το οπλο....Ξέρεις την συνέχεια φανταζομαι!Ηλια σκεψου να εχει παπι φουλ , ο Τολης με την νεοπρεν μεσα στο βουρκο , το λαμπ φερμα ετοιμο , μπαινει ο πρασινος μπουκα φωτια , πανωωωωω σοοοουυυυυ τα καρτερια διπλα , μπαμ ο Τολης κ του μενει η παπια στο χερι μονο κ αρχιζει η θεια λειτουργια , σκεψου αυτο το εργο
H 390 και η 304 έχουν ίδιο υψος προφιλ βάσης?
Μπορεί να το δεί κάποιος?
Το έχω δει και με baikal αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως αν το οπλο έχει ρίξει 5 κοντέινερ φυσίγγια...Beretta είσαι αφού
Μετα απο τον σημερινο ενδελεχη καθαρισμο του super pose,ας ανεβασω μια φωτο απο το κουκλι μου....
Ωραίο!!! Ακόμη και η θήκη του είναι ωραία!!!Μετα απο τον σημερινο ενδελεχη καθαρισμο του super pose,ας ανεβασω μια φωτο απο το κουκλι μου....
Άμα σαρεσει Λευτέρη προχωρά!νορμαλ είναι η τιμή άμα δεισ και τον ανταγωνισμό!Beretta upland 1500€salapatas πολύ πιο λογική τιμή ,το είχα γράψει και πιο παλιά ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσει σε αυτά τα χρήματα ,το σκέφτομαι σοβαρά να δώσω την uniko και να πάρω την upland μιας και το κοντάκι της μου τεριαξε εξαιρετικά όταν την έπιασα στα χέρια μου ,πολύ καλύτερο κοντάκι από της uniko η μέρα με την νύχτα τα δύο κοντάκια ,θεωρώ ότι η beretta αναθεώρησε το θέμα κοντάκι και το βελτίωσε πάρα πολύ
Μαλλον εχουν ριξει την ποιοτητα στις βαφες...Κάνοντας γενικό καθαρισμό στα όπλα μου σήμερα απογοητεύτηκα με την 350 όπλο ενός χρόνου με δέκα κυνήγια μετρημένα παρουσίασε αυτη την κατάσταση .Βλητικα δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά τα σύγχρονα όπλα είναι για πέταμα από φινίρισμα.Παραθέτω και μια φωτο τελευταία από όπλο του 1975 αβαφο ακόμα για να δείτε διαφορά .View attachment 12158View attachment 12159View attachment 12160View attachment 12161View attachment 12163
Φιλε περνεις ονομα και τιμη ολα εχουν πλεων μια αμμοβολη και λιγο μαυρισμα και καλα αντι ανακλαστικο να μη τρομαζει το θυραμα ε ρε baikal που τους χρειαζετε τουλαχιστον δε θα μας εχουν γδαρειΜαλλον εχουν ριξει την ποιοτητα στις βαφες...
Ναι....στην baikal μπορει η βαφη να φευγει αλλα λες 500€ ειναι.....αστην να φυγει.....!!Φιλε περνεις ονομα και τιμη ολα εχουν πλεων μια αμμοβολη και λιγο μαυρισμα και καλα αντι ανακλαστικο να μη τρομαζει το θυραμα ε ρε baikal που τους χρειαζετε τουλαχιστον δε θα μας εχουν γδαρει