Κωνσταντίνε με τι τσοκ την δούλευες και σε ικανοποίησε περισσότερο!Για τον Ηλία, οι εντυπώσεις που έχω από την α 400 στο κυνηγι ποιο πολυ είναι με βαριά φυσίγγια 3 " και 3 1/2 εκεί βέβαια δείχνει και τα θετικά της στοιχεία, ανακρουση αεροβολου όσα φυσίγγια και να ρίξεις δεν νιώθεις δυσφορία μετά. Διαχειρίζεται τα πάντα όλα από 24γρ μέχρι 64 γρ με την ίδια ευκολία χωρίς εμπλοκές και δυσλειτουργίες, του Μάνου ειδικά την είχαμε ακαθάριστη για μήνες και πηγαίναμε σκοπευτήριο μόνο με αυτή δύο άτομα, δεν ξεχωριζες πιστονι από την καρβουνιλα και όμως συνέχιζε και έριχνε κανονικά. Πολύ καλή βλητικα μεν βαρια ομως, προσωπικά ψάχνω το όπλο universal όπως λέω σε ένα άλλο θέμα που έχω ανοίξει, (το απόλυτο αυτογεμες) υποκειμενικό βέβαια για τον καθένα αλλά, πρέπει να είναι το όπλο για όλα, εργονομικό, χωρίς δυσλητουργιες, βλητικα πολύ καλό και να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε όλα τα κυνηγια.
Το μαμά τριάρι με ατσάλινα άριστο και σε μακρινές βολες, και kicks high flyer όλη την σειρά. Σε μολύβι και κυνήγι τρυγονιου briley light full του πάει γάντι.Κωνσταντίνε με τι τσοκ την δούλευες και σε ικανοποίησε περισσότερο!
Τσάμπα!Για οποιον γνωρίζει θέλει ενας γνωστός να του στείλω ενα τσοκ hp που δεν χρησιμοποιώ αλλα έχει από ότι μου είπε στο όπλο τσοκ (οπτιμα η οπτιμα πλας) αν θυμάμαι καλά ,ταιριάζουν στο οπλο του?η τσάμπα η ταλαιπωρία.
Ατσάλινη βάση και με ενναλάξιμους ώμους like 682! Για τα λεφτά του,ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.ΑΘΑΝΑΤΟ.
Αμέσως το μάτι έπεσε εκείΑτσάλινη βάση και με ενναλάξιμους ώμους like 682! Για τα λεφτά του,ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.ΑΘΑΝΑΤΟ.
Μ'αυτό το όπλο βγήκε πρωταθλήτης εφήβων sporting ο μικρός μου
Τι χέρια έχεις ρε Λάμπη ;????τι μήκος έχει το κοντάκι ,Λογικά πρέπει να είσαι θηρίο !!!!!!!!!!!!!!
πότε θες;Με ποιον φίλο θα πάμε σκοπευτήριο που έχει την α400 πλας;
Δέν μπορώ να καθορίσω την ηλικία του διότι το πήρα τότε μεταχειρισμένο σε
38.5 CMΤι χέρια έχεις ρε Λάμπη ;????τι μήκος έχει το κοντάκι ,Λογικά πρέπει να είσαι θηρίο !!!!!!!!!!!!!!
Στο σωστό δρόμο είσαι...Με ποιον φίλο θα πάμε σκοπευτήριο που έχει την α400 πλας;
Σπύρο με εξαίρεση την Δευτέρα δεν έχω θέμα!πότε θες;
Εχε υπ'οψιν σου, οτι το τσαγακι κανει καλο ολες τις ημερες....Σπύρο με εξαίρεση την Δευτέρα δεν έχω θέμα!
.Εμενα το τσάι δεν μου αρέσει ,στα σκοπευτήρια όμως έχει τύχει να το πιω αρκετές φορές ,ε εντάξει κάποιες φορές θα κεράσω και κανένα τσαγακι αλλά πρέπει ο άλλος να το αξίζει το κέρασμα για να έχει πλάκα !!!!!!!!!!!Εχε υπ'οψιν σου, οτι το τσαγακι κανει καλο ολες τις ημερες....