Όχι άχρηστα είναι.αν θες μπορείς να μου το στείλεις να σε ξεφορτωσωΝα το γυαλισω πρώτα ΥΓ σκοτώνουν αυτά τα τφεκια;
Όχι άχρηστα είναι.αν θες μπορείς να μου το στείλεις να σε ξεφορτωσωΝα το γυαλισω πρώτα ΥΓ σκοτώνουν αυτά τα τφεκια;
Καλορίζικο και πάντα ζεστές κάννες !!!! Απ' τα καλά τουφέκια καμία σχέση με τα νέα μοντέλα!Ευχαριστώ πολύ Κυριοι
Καλορίζικο!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ έτσι ειναιΚαλορίζικο και πάντα ζεστές κάννες !!!! Απ' τα καλά τουφέκια καμία σχέση με τα νέα μοντέλα!
Ποιά θεωρείτε παλιά και ποιά καινούργια; Από ποιά χρονολογία άλλαξαν; ή έγινε σταδιακά; Ρωτάω γιατί έχω ένα SP II του 2009, (δυστυχώς με άσπρη πεταλούδα Άρη...)Καλορίζικο και πάντα ζεστές κάννες !!!! Απ' τα καλά τουφέκια καμία σχέση με τα νέα μοντέλα!
Καλά είσαι και μην το δώσεις ποτεΠοιά θεωρείτε παλιά και ποιά καινούργια; Από ποιά χρονολογία άλλαξαν; ή έγινε σταδιακά; Ρωτάω γιατί έχω ένα SP II του 2009, (δυστυχώς με άσπρη πεταλούδα Άρη...)
Απλα ειναι BERETTAΠοιά θεωρείτε παλιά και ποιά καινούργια; Από ποιά χρονολογία άλλαξαν; ή έγινε σταδιακά; Ρωτάω γιατί έχω ένα SP II του 2009, (δυστυχώς με άσπρη πεταλούδα Άρη...)
Σ ευχαριστώ αδερφέ αρρωστε berattοβιεΣας παρουσιάζω λοιπόν το 686 του φίλου μου του Νικολάκη
]https://i.imgur.com/0ZBGKSk.jpg
[IMG]https://i.imgur.com/4SkRNj2.jpg
Φίλε μου κι επίσημα τα καλορίζικα κι εύχομαι να λιώσει στα χέρια σου.απο τα πολύ καλά δίκανα της Μπερέτα
Παντελή μια γενική σύγκριση έκανα δεν αναφέρθηκα σε καποια συγκεκριμενα μοντέλα. Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση έτσι και αλλιώς .Ποιά θεωρείτε παλιά και ποιά καινούργια; Από ποιά χρονολογία άλλαξαν; ή έγινε σταδιακά; Ρωτάω γιατί έχω ένα SP II του 2009, (δυστυχώς με άσπρη πεταλούδα Άρη...)
Καλορίζικο Νικόλα μια αγορά για την οποία δεν θα το μετανιώσεις ποτέ,υγεία να έχεις να το χαρείς φίλε μου.Σας παρουσιάζω λοιπόν το 686 του φίλου μου του Νικολάκη
https://i.imgur.com/3UEOZzG.jpg[/img
][img]https://i.imgur.com/0ZBGKSk.jpg
Φίλε μου κι επίσημα τα καλορίζικα κι εύχομαι να λιώσει στα χέρια σου.απο τα πολύ καλά δίκανα της Μπερέτα
Ευχαριστώ πολύ ΦωτηΚαλορίζικο Νικόλα μια αγορά για την οποία δεν θα το μετανιώσεις ποτέ,υγεία να έχεις να το χαρείς φίλε μου.
Ετσ φιλε μεχρι και η μυρωδια των παλιων αλλο πραγμα.Καλορίζικο και πάντα ζεστές κάννες !!!! Απ' τα καλά τουφέκια καμία σχέση με τα νέα μοντέλα!
Θοδωρή ρώτησα, γιατί το έχω ξανακούσει και θάθελα απλώς να ξέρω σε ποιά κατηγορία κατατάσσεται το δικό μου, αν και πιστεύω ότι ανήκει στα πιό καινούργια. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου, γιατί πήρα ένα όπλο που το γούσταρα πολύ, με τα εργοστασιακά του τα γράσσα ακόμα, στο 40% της αρχικής τιμής του. Το όπλο όπως μου είπε και ο Κώστας ο Λιάκος δεν πρέπει να είχε ρίξει πάνω από δυο κουτιά φυσίγγια, ακριβώς όπως μου το είχε πει και ο πωλητής.Παντελή μια γενική σύγκριση έκανα δεν αναφέρθηκα σε καποια συγκεκριμενα μοντέλα. Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση έτσι και αλλιώς .
Παντελή εγώ είμαι λίγο καραμπίνακιας έτσι κ αλλιώς....σε τέτοια όπλα φυσικά και δεν έχω γνώση το λέω κ δεν ντρέπομαι. Πάντως είναι γεγονός πως πλέον οι εταιρίες κάνουν εκπτώσεις στα υλικά....και πολλά έχουν πάρει μια υπέρ αξία χωρίς λόγο πχ μπενελια 828 ένα μετριο όπλο που απλά πληρώνεις το brand name! Καλορίζικο το όπλο σου και να ξέρεις πάντα το θέμα είναι να γουστάρεις εσύ αυτό που πήρες και να το ευχαριστηθεί. Το τι θα πουν οι υπόλοιποι να μην σ ενδιαφέρει.Θοδωρή ρώτησα, γιατί το έχω ξανακούσει και θάθελα απλώς να ξέρω σε ποιά κατηγορία κατατάσσεται το δικό μου, αν και πιστεύω ότι ανήκει στα πιό καινούργια. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου, γιατί πήρα ένα όπλο που το γούσταρα πολύ, με τα εργοστασιακά του τα γράσσα ακόμα, στο 40% της αρχικής τιμής του. Το όπλο όπως μου είπε και ο Κώστας ο Λιάκος δεν πρέπει να είχε ρίξει πάνω από δυο κουτιά φυσίγγια, ακριβώς όπως μου το είχε πει και ο πωλητής.
Καλορίζικο να το χαρείς άντε και στα δικά μας κάποια στιγμήΚαλησπέρα σας. Πάλι στο team ,με ένα
Beretta silver pigeon 686. Κατασκευής BL 1998. Μήκος κάνης 71, αυλοί 18.4 και οι δύο, ατσάλι excelsior 5 mobil choke.
Φωτό θα προσπαθήσω για αύριο.
Ήταν το αποθημενο μου.
Όλα γίνονται το είχα αμαραΚαλορίζικο να το χαρείς άντε και στα δικά μας κάποια στιγμή