Η κανονικος μετα την πανωληΟ πουμπα είναι παιδιά ξεκάθαρα.
Ρ συ ηλια αυτο δεν ειναι κατι τραγικο ειναι σημεια τριβης σε αλλα εζω δει να φευγει σε μεγαλυτερες αδικαιολογητες περιοχεςΑπό το να είναι σκουπίδια μέχρι ότι φτιάχνονται στην Κίνα και δεν ξέρω τι,υπάρχει διαφορά την 350 που έχω βλητικα είναι άριστη αλλά έχει τρομερή έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής μετά από δέκα κυνήγια .Και στην πρωτη φώτο μια μπενελι του 1975 άβαφη με εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια τα συμπεράσματα δικά σας View attachment 15427View attachment 15425View attachment 15426View attachment 15424
Δικανο με kick off θα επαιρνες ή θα σε ξενιζε η χρηση τετοιων τεχνολογιων;
Καλο οπλο! Ξεκινα οπως ειναι το οπλο και βλεπεις στην πορεια.....Παιδιά καλησπερα,
ειπα να το κανω κ θα το κανω...
Μετα απο χρονια συντροφια με το ρωσικο πλαγιοκαννο μου, αποφασισα να δοκιμασω την Α302 που κληρονομησα απο συγγενη φέτος. Οι λογοι ευνοητοι νομιζω, ενα φυσιγγιο παραπανω, αλλη σκανδαλη κ γενικα εργονομια.
Με ενοχλεί ομως καπως η μακρια της καννη 71cm, για το κυνηγι του λαγου σε δυσκολα εδαφη, το οποιο είναι κ το μονο κυνηγι που κανω κι απο την αλλη εχει σφικτο καπως το σταθερό της τσοκ, 2* αν δεν κάνω λάθος. Βρηκα κανη browning απο franchi αν δεν κανω λαθος, 61cm σε τοπικο καταστημα, ο οποιος μου λεει οτι μπαινει σε Α302, γυρω στα 200€.
Εχει καποιος αποψη; Μηπως συμφερει να κοψω την ηδη υπαρχουσα σε οπλουργο κι αν ναι, αυτο πως καλυπτεται νομικα; Ή μηπως να την κυνηγησω οπως είναι κ να το δω στη συνέχεια...;
Μάθε το ντουφεκι και μην πειραξεις την κάννη της, είναι φωτιά!Παιδιά καλησπερα,
Μετα απο χρονια συντροφια με το ρωσικο πλαγιοκαννο μου, αποφασισα να δοκιμασω την Α302 που κληρονομησα απο συγγενη φέτος. Οι λογοι ευνοητοι νομιζω, ενα φυσιγγιο παραπανω, αλλη σκανδαλη κ γενικα εργονομια.
Με ενοχλεί ομως καπως η μακρια της καννη 71cm, για το κυνηγι του λαγου σε δυσκολα εδαφη, το οποιο είναι κ το μονο κυνηγι που κανω κι απο την αλλη εχει σφικτο καπως το σταθερό της τσοκ, 2* αν δεν κάνω λάθος. Βρηκα κανη browning απο franchi αν δεν κανω λαθος, 61cm σε τοπικο καταστημα, ο οποιος μου λεει οτι μπαινει σε Α302, γυρω στα 200€.
Εχει καποιος αποψη; Μηπως συμφερει να κοψω την ηδη υπαρχουσα σε οπλουργο κι αν ναι, αυτο πως καλυπτεται νομικα; Ή μηπως να την κυνηγησω οπως είναι κ να το δω στη συνέχεια...;
Μην πειράξεις αυτό το όπλο, μόνο με φυσίγγια παίξε.Παιδιά καλησπερα,
Μην μαγαρισειs την κανη απλά βρες φυσίγγιαΠαιδιά καλησπερα,
Εχει κανεις αποψη για φυσιγγια για κυνηγι λαγου στο σηκωμα με την 302;
Φιλος μου πρότεινε τα condor για πρωτο κ μετα winchester super pheasant 39 gr για δευτερο κ τριτο.
Εχει κανεις αποψη για φυσιγγια για κυνηγι λαγου στο σηκωμα με την 302;
Φιλος μου πρότεινε τα condor για πρωτο κ μετα winchester super pheasant 39 gr για δευτερο κ τριτο.
Αυτό με το λάμπρο το κίτρινο, που είναι για εμένα ένα από τα καλύτερα διασποράς, το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω φέτος.Για να το λες εσύ θα είναι σίγουρα καλή λύση.Έχει ενδιαφέρον και η επιλογή του νο6 για πολύ κλειστό;(περισσότερα σκάγια)λόγω s4; που δεν θέλεις αυτό το κατέβασμα σε νο 5 δηλαδή χοντρύτερο.(Θα έβαζα σε νο5 για να καλύψω την 1η τουφεκιά και να μην θυσιάσω την 2η,ειδικά σε δίκαννο αλλιώς σε καραμπίνα θα συμφωνήσω με εσένα).Όσον αφορά το rottweil waidmannsheil το έριχναν χρόνια παππούς και πατέρας με ωραία αποτέλεσματα μέχρι να φτάσουν στα Remington που είναι φυσίγγι και λαγός.Πολύ έξυπνη και ενδιαφέρουσα πρόταση !!Τι τσοκάρισμα έχεις; Πηγαίνοντας το σκύλο/ια καβάλα εννοείς συνάδελφε; Αν λες για τέτοια αποστολή, για πρώτο στο πέταμα θα σε συμβούλευα το λάμπρο κίτρινο διασποράς σε Νο6. Και σε καρτέρι σε δημοσιά κλειστό που κάθεσαι στη μέση και βλέπεις απο στροφή σε στροφή αριστερά δεξιά πάλι το κιτρινο διασποράς κάνει θαύματα. Για 2ο κατι σε ROTTWEIL WAIDMANNSHEIL και σε 3ο κάποιο Remington Express. Αν τώρα τα μέρη είναι σπανά και πολύ ανοιχτά θα πήγαινα σε Β&Ρ F2 LONG RANGE και σε REMINGTON NITRO PHEASANT.
Νομίζω είναι πυρομαχικα παντώς καιρού και όπλου... Υπάρχουν παιδιά καθαρόαιμοι λαγάδες που θα βοηθήσουν περισσότερο. Καλύτερα να έβαζες την ερώτηση στο θέμα "φυσίγγια για λαγό'.
Αυτό με το λάμπρο το κίτρινο, που είναι για εμένα ένα από τα καλύτερα διασποράς, το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω φέτος.Για να το λες εσύ θα είναι σίγουρα καλή λύση.Έχει ενδιαφέρον και η επιλογή του νο6 για πολύ κλειστό;(περισσότερα σκάγια)λόγω s4; που δεν θέλεις αυτό το κατέβασμα σε νο 5 δηλαδή χοντρύτερο.(Θα έβαζα σε νο5 για να καλύψω την 1η τουφεκιά και να μην θυσιάσω την 2η,ειδικά σε δίκαννο αλλιώς σε καραμπίνα θα συμφωνήσω με εσένα).Όσον αφορά το rottweil waidmannsheil το έριχναν χρόνια παππούς και πατέρας με ωραία αποτέλεσματα μέχρι να φτάσουν στα Remington που είναι φυσίγγι και λαγός.Πολύ έξυπνη και ενδιαφέρουσα πρόταση !!
Επίτρεψέ μου φίλε Γρηγόρη μια ψιλοδιόρθωση: Και στα ψιλά σκάγια διβασική πυρίτιδα έχει! Την Tecna - στα Νο. 8-9-10 (36 γρ)... Δεύτερον, η μη χρήση διβασικής πυρίτιδας στα ψιλά σκάγια, θεωρώ την S4 εγγύηση ...
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Στέλιο! Είχα ακούσει ότι έχει διαφορετικές πυρίτιδες ανάμεσα σε ψιλά και χοντρά νούμερα και νόμιζα οτι ακολουθούσε το μονοπάτι που έχει στα lambro καφε με C7 και S4, μόλις είδα την S4 στα χοντρά του κίτρινου διασποράς...Επίτρεψέ μου φίλε Γρηγόρη μια ψιλοδιόρθωση: Και στα ψιλά σκάγια διβασική πυρίτιδα έχει! Την Tecna - στα Νο. 8-9-10 (36 γρ)
S4 στα 5-6-7 στα 34 γρ.
Το κατάλαβα ότι έτσι το είχες φανταστεί (με βάση το καφέ και το μπλε) !!! ... γι'αυτό σου έκανα τη διευκρίνιση !!!Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Στέλιο! Είχα ακούσει ότι έχει διαφορετικές πυρίτιδες ανάμεσα σε ψιλά και χοντρά νούμερα και νόμιζα οτι ακολουθούσε το μονοπάτι που έχει στα lambro καφε με C7 και S4, μόλις είδα την S4 στα χοντρά του κίτρινου διασποράς...
Το κατάλαβα ότι έτσι το είχες φανταστεί (με βάση το καφέ και το μπλε) !!! ... γι'αυτό σου έκανα τη διευκρίνιση !!!
Διαμέτρημα | Γόμωση (γρ.) | Πυρίτιδα | Κάλυκας | Κλείσιμο | Βύσμα | Νούμερα | Pmax Bar | Ταχύτητα V1m | Συσκευασία |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
12 | 34 | SIPE | 23 | Star 6 | Πλαστικό | 1 – 8 | 700 | 420 m/s | 25/250 |