Για όλες λες αλλά για Α400 δεν. Θα σε μαλώσω ωωωωωωωω.........Από 6,5 και πάνω οι περισσότερες.ξερω ότι η 350 έχει κοντά στο 6,5 οι xtreme έχουν 14 και η plus 36
Για όλες λες αλλά για Α400 δεν. Θα σε μαλώσω ωωωωωωωω.........Από 6,5 και πάνω οι περισσότερες.ξερω ότι η 350 έχει κοντά στο 6,5 οι xtreme έχουν 14 και η plus 36
Άσε τα din din din dandan και λέγε για αύριοBeretta a400 diinn....
Ρε τι πάθαμε στο ίσιωμα...
Σα να θελει βαψιμο η κανη σου ή κανω λαθος?
Αυτό λες ή οτι θα γυαλίζει στις φάσσες και θα πάιρνω τα πεπέλια μου?Θα θαμπωνεις το κοσμο στους βατηρες. Εχεις σχεδιο...
Νομίζω αυτό το σαγρε είναι από κατασκευήςΣα να θελει βαψιμο η κανη σου ή κανω λαθος?
Ειναι κοντα στην εξάτμιση γιαυτο φαινεται ετσι απο τα αέρια.Σα να θελει βαψιμο η κανη σου ή κανω λαθος?
Ναι στην 391 σηγουρα στα 400αρια δε ξερωΛογω αυτου του ελατηριου ακουγεται το παρατεταμενο ντινννν?
Μια χαρα cerakote ειναι ματ αγριοΣα να θελει βαψιμο η κανη σου ή κανω λαθος?
Εγω τω ζητησα ετσιΝομίζω αυτό το σαγρε είναι από κατασκευής
Φαντασου να εριχνε και τπτ βαρια 28-32 το παω απο την εναρξη που να αρχισουνε τα κρυα με τα 38 στις φασσεςΕιναι κοντα στην εξάτμιση γιαυτο φαινεται ετσι απο τα αέρια.
OK συμφωνώ ορισμένα στοιχεία είναι αντικειμενικά όμως. Δε μπορώ να δεχτώ όμως κριτικές και πολλά λόγια από ορισμένους ανθρώπου που βασίζονται σε αυτά που διάβασαν ή άκουσαν κάποτε. Ναι να πουν ελεύθερα γνώμη βέβαια, άλλο να επιμένουν χωρίς να έχουν κάνει τα παραπάνω που ανέφερες.Μάρκο όπλα είναι όλα σκοτώνουν οι προτιμήσεις είναι άλλο θέμα
Όλοι κάτι έχουν δει στα όπλα τους και γι'αυτό τα κρατάνε όπως πολλοί έχουν κάνει δοκιμές και μια πάει η μια μάρκα καλύτερα μια η άλλη τίποτα δεν είναι στάνταρ και είναι πολλά τα παραδείγματα
Παρεμπιπτόντως και εγώ με Browning κυνηγάω δεν τα λέω αυτά για να σου πάω κόντρα τα γούστα είναι γούστα όμως
Δυστυχώς και εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν κοντακι στα μέτρα τους να δω πότε θα πάωOK συμφωνώ ορισμένα στοιχεία είναι αντικειμενικά όμως. Δε μπορώ να δεχτώ όμως κριτικές και πολλά λόγια από ορισμένους ανθρώπου που βασίζονται σε αυτά που διάβασαν ή άκουσαν κάποτε. Ναι να πουν ελεύθερα γνώμη βέβαια, άλλο να επιμένουν χωρίς να έχουν κάνει τα παραπάνω που ανέφερες.
Πιστεύω ακόμα και για τον μέσο Έλληνα κυνήγι κάποια πράματα βγάζουν μάτι χωρίς πολλά πολλά. Οι περισσότεροι ούτε κοντάκι στα μέτρα τους δεν έχουν και μένουν συνειδητό οπαδοί.
Φιλικα καλά κυνήγια
Μαλλον Steel ProofΤι σημενει το sp ρε παιδια στα τσοκ ?
Ευχαριστω! Μου κανει εντυπωση ομως που η διαμετρος του Full ειναι 17.44mm.....
Προφανώς δλδ το τσοκακι σου ειναι skeet. Σωστα;Ευχαριστω! Μου κανει εντυπωση ομως που η διαμετρος του ειναι 18.44mm.....