Και θα αφηνα τη σουπερ σπορτ στην ακρη διοτι η δικη μου μπραουνιγκ εχει ριξει πολλες δεκάδες χιλιάδες φυσιγγια και λογω αχρωμιωτης κανης και ελειπη συντήρηση του πατέρα εχει θέματα που δε λύνονται απλα τη κοιταω και θυμαμαι
Καλοντουφεκο ωραίο όπλο το έχει ο κολλητός μου δεν το κυνηγάει για δύο λόγους αρκετά ελαφρύ κουράζει στις επαναλβανομενες ντουφεκιες και έχει και ένα βουητό λόγω κοντής κάννηςP. BERETTA ULTRALIGHT σουπερ ποζε. 67cm μηκος κανων.
Θα ηθελα τις αποψεις και την εμπειρια σας. Μολις ηρθε στα χερια μου. Ευχαριστω.
Οτιδήποτε light ή ultralight μου κάθεται στραβά εξ αρχής.ULTRALIGHT
Και μένα ίσως επειδή έχω συνηθίσει τα βαριά μου φαίνονται παιχνίδιαΟτιδήποτε light ή ultralight μου κάθεται στραβά εξ αρχής.
Μεγειά Ιάκωβε, καλορίζικο! Η άποψή μου είναι ότι είναι φτιαγμένο για πολύ περπάτημα και λίγες τουφεκιές, ε και αφού είναι Beretta θα είναι καλό!P. BERETTA ULTRALIGHT σουπερ ποζε. 67cm μηκος κανων.
Τι κυνήγια κάνεις φίλε μου; τα χαρακτηριστικά του όπλου που έχεις στα χέρια σου το κατατάσσουν στην κατηγορία του όπλου για κυνήγι με σκυλο φερμας.P. BERETTA ULTRALIGHT σουπερ ποζε. 67cm μηκος κανων.
Και περπατητο, δυστυχως ανευ σκυλου τα τελευταια χρονια και μεγαλος σε ηλικια και με μια γκαμα αλλων οπλων. Ρωτω γιατι ηρθε στα χερια μου απροσμενα..Τι κυνήγια κάνεις φίλε μου; τα χαρακτηριστικά του όπλου που έχεις στα χέρια σου το κατατάσσουν στην κατηγορία του όπλου για κυνήγι με σκυλο φερμας.
Φίλε το όπλο το έχω από πέρυσι ακριβώς όπως το είπες με 67 πόντους κάνες που είναι ακριβώς στα 3 κιλά. Πράγμα που σημαίνει ότι δν σε περιορίζει τόσο πολύ στο βάρος γόμωσης των φυσιγγίων. Για ομορφιά δν το συζητάω, για μένα το ομορφότερο ποζε μεσαίας κατηγορίας. Εγώ το πήρα για κυνήγια φερμας (ορτυκι, μπεκατσινι, μπεκάτσα) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γτ το είχα μεράκι αυτό το όπλο. Με το συγκεκριμένο κάνω και κανένα χαλαρό τσιχλοκυνηγι επειδή το γουστάρω τρελά με φυσιγγια 28-32γρ χωρίς κανένα πρόβλημαP. BERETTA ULTRALIGHT σουπερ ποζε. 67cm μηκος κανων.
Και το είχα για ελαφρύτερο στα τρία κιλά είναι κουφέτοΦίλε το όπλο το έχω από πέρυσι ακριβώς όπως το είπες με 67 πόντους κάνες που είναι ακριβώς στα 3 κιλά. Πράγμα που σημαίνει ότι δν σε περιορίζει τόσο πολύ στο βάρος γόμωσης των φυσιγγίων. Για ομορφιά δν το συζητάω, για μένα το ομορφότερο ποζε μεσαίας κατηγορίας. Εγώ το πήρα για κυνήγια φερμας (ορτυκι, μπεκατσινι, μπεκάτσα) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γτ το είχα μεράκι αυτό το όπλο. Με το συγκεκριμένο κάνω και κανένα χαλαρό τσιχλοκυνηγι επειδή το γουστάρω τρελά με φυσιγγια 28-32γρ χωρίς κανένα πρόβλημα View attachment 21130View attachment 21131View attachment 21132
Του φίλου μου στην ζυγαρια νομιζω έδειχνε αν θυμάμαι Καλά γυρω στα 2800 με 2900 γραμμάρια μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο ?Φίλε το όπλο το έχω από πέρυσι ακριβώς όπως το είπες με 67 πόντους κάνες που είναι ακριβώς στα 3 κιλά. Πράγμα που σημαίνει ότι δν σε περιορίζει τόσο πολύ στο βάρος γόμωσης των φυσιγγίων. Για ομορφιά δν το συζητάω, για μένα το ομορφότερο ποζε μεσαίας κατηγορίας. Εγώ το πήρα για κυνήγια φερμας (ορτυκι, μπεκατσινι, μπεκάτσα) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γτ το είχα μεράκι αυτό το όπλο. Με το συγκεκριμένο κάνω και κανένα χαλαρό τσιχλοκυνηγι επειδή το γουστάρω τρελά με φυσιγγια 28-32γρ χωρίς κανένα πρόβλημα View attachment 21130View attachment 21131View attachment 21132
Παίζει να είναι 62 γιατί του βουίζει και η ντουφεκια πάντως σίγουρα κάτω από 3 κιλά το θυμάμαι καλά και Πολύ Κάτω μάλισταΜε τι μήκος καννης έχει 62-67-και 71 από 2700 ξεκινάει View attachment 21156