Να κανεις και την κορηΔεν εχω ρε συ δυο αγορια μονο οπιος εχει συνταγη να μου πει σε πμ
Να ειμαστε το ιδιο
θα την βρεις την ακρη δεν θες συνταγη
Να κανεις και την κορηΔεν εχω ρε συ δυο αγορια μονο οπιος εχει συνταγη να μου πει σε πμ
Ρίχναμε μαζί με τον Στέφανο στη Μαλακάσα το Σάββατο. Ιδιαίτερος τύπος.Φανταστικό όπλο.
Αν είχα οικονομική άνεση θα το αγόραζα χτες.
Α!!! Ρε Beretta ώρες, ωρες ανάβεις φωτιές που δεν σβήνουν.
Μετά και την εξαγορά της Holland & Holland, πιστεύω ότι θα έχει λαμπρά όπλα να παρουσιάσει στο μέλλον!Φανταστικό όπλο.
Τον συμπαθούσα μέχρι που κανα δύο φορές μου τα χάλασε....Ρίχναμε μαζί με τον Στέφανο στη Μαλακάσα το Σάββατο. Ιδιαίτερος τύπος.
Ωραίο τουφέκι αλλά δεν είναι και ΑΤΑΦανταστικό όπλο.
Το ata sp είναι ιδανικό για το πορτοφόλι που εγώ διαθέτω.Ωραίο τουφέκι αλλά δεν είναι και ΑΤΑ
Αυτό ακριβώς εννοώ ως "ιδιαίτερος τύπος". Κάτι σε χαλάει και ταυτόχρονα κάτι σε φτιάχνει.Τον συμπαθούσα μέχρι που κανα δύο φορές μου τα χάλασε....
Παρόλα αυτά συνεχίζω να ανεβάζω βίντεο του διότι κάνει καλές παρουσιάσεις.
Ναι αλλα δε θα χουμε λεφτα αχαχαχαΜετά και την εξαγορά της Holland & Holland, πιστεύω ότι θα έχει λαμπρά όπλα να παρουσιάσει στο μέλλον!
Κοίτα....Επειδή ξέρω ότι ο ίδιος παρακολουθεί εδώ εγώ θα πω τι με χάλασε.Αυτό ακριβώς εννοώ ως "ιδιαίτερος τύπος". Κάτι σε χαλάει και ταυτόχρονα κάτι σε φτιάχνει.
Δυστυχώς δεν είναι όλα για όλους. Πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Τις προάλλες γνώρισα στο Σχιστό έναν τύπο που έριχνε με Purdey και μας έλεγε για τα κυνήγια που έχει κάνει σε Ν. Αφρική (πολλές φορές), Ρωσία (3 φορές) και πολλές ευρωπαϊκές χώρες (δεν τις θυμάμαι όλες). Έτσι είναι η ζωή αλλά δεν σημαίνει ότι μόνον έτσι είναι απολαυστική.Ναι αλλα δε θα χουμε λεφτα αχαχαχα
Μαγικό το χωριό μου! Και στα 5’ από εκεί με το αυτοκίνητο είναι το απογευματινό καρτέρι τσίχλας.. αχ…Έτσι είναι η ζωή αλλά δεν σημαίνει ότι μόνον έτσι είναι απολαυστική.
Ακριβως οπως τα λες Λεωνιδα!!!!
2 κιλα αρνι σουβλας.....στην λαδοκολλα.....κατω απο αυτα τα πλατανια.....Και Αγιος ο Θεος!!!!
View attachment 28460View attachment 28461 Συγνωμη για το οf topic .
Μαγικό το χωριό μου! Και στα 5’ από εκεί με το αυτοκίνητο είναι το απογευματινό καρτέρι τσίχλας.. αχ…
Πάρε και μια φωτογραφία τραβηγμένη επάνω από το χωριό σου κοιτώντας προς ΕυρυτανίαΜονο μαγικο..... ???!!!!!! Απο την Κονισκα ο πατερας μου....Δεν υπηρχε δρομος για το χωριο του...
Με αγογιατες απο το Θερμο πηγαιναμε.....καβαλα στα αλογα!!!!
Αξεχαστα χρονια...και μαλλον ησουν αγεννητος .....
Μιλαω για το 1956 σε ηλικια 5 χρονων πηγα για πρωτη φορα στο χωριο του πατερα μου...
ΥΓ. Για να μην βγουμε εκτος θεματος....Το πρωτο μου θηραμα εκει το πηρα με χαρτουτσα του πατερα
μου.....Δεν ξερω ομως εαν το ολπο ηταν Beretta .!!!!
Τι λες τώρα! ΦοβερόΩπα ωπα....τι εχουμε εδω....αυτη η Beretta δεν σταματα να μας εκπλησει....ωραιο
Δεν τον ξερω τον σκοπευτη αλλα