Α400 τακη
Φίλε καλησπέρα, για προστασία συνθετικών μερών ενός όπλου έχω βρει την υγεία μου με spray σιλικόνης χωρίς λάδι όμως μέσα, ενδεικτικά θα σου πω ένα πολύ καλό είναι της wyrth.
Παναγιώτη,πλέον αυτά είναι αναλωσιμα...Α400 τακη
Ο καλκαντζακος εχει σαν αυτο της Beretta σε διαφορα μηκη....Το σκέφτηκα κ γω ν βάλω ένα packmayer Αλλά θ πρεπει ν τ στείλω πάλι Αθήνα για προσαρμογή όποτε αναγκαστικά θ βάλω τ ίδιο δε νομίζω ν βρω καπιο αφτερ μάρκετ μ ταιριάζει ακριβως
Και εμένα το ίδιο έκανε και ήταν λιγο κυνήγητο!, σε Α400 kick off, το αγόρασα από την Ιταλία σε συνδυασμό και με άλλα πράγματα και μου ήρθαν σχεδόν με τα μισά από ότι ζητούσαν εδώ. Το sait είναι το εκπτωτικό της beretta.!https://www.brignoliarmi.com/hunting-articles/beretta.html
Ότι αξίζει σαν όπλο αξίζει είναι οπλαρα αλλά όχι για μεταχειρισμένο ένα 1000 πολλά το δίνει.Καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας έχω βρει να αγοράσω μια urika 391 gold 1 χρυσά απάνω στην βάση αυτή πρέπει να είναι γιατί η 2 γράφει 2 πάνω η τιμή της πού την δίνει είναι ένα 1000€ είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω παραπάνω μήπως είναι υπερτιμημένο επειδή δεν ξέρω από Beretta ποτέ έβγαινε αυτό το όπλο και αν άξιζει.
Προχώρα όλα τα ρίχνει.Καλησπέρα και απο εμένα. Θα ήθελα την γνώμη σας για την A400 UltraLite. Είχα διαβάσει ποιο πίσω οτι είχε καμποια θέματα με καποια φυσίγγια, μαλλον 28γρ και κάτω.
ειναι ακριβη μην τη παρεις 750 παρτην οχι 1000 750 πηρα περσυ την στονκαουτ με 18.6 αυλο κατασταση σαν καινουργια και με λιγα φυσιγγια ριγμεναΚαλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας έχω βρει να αγοράσω μια urika 391 gold 1 χρυσά απάνω στην βάση αυτή πρέπει να είναι γιατί η 2 γράφει 2 πάνω η τιμή της πού την δίνει είναι ένα 1000€ είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω παραπάνω μήπως είναι υπερτιμημένο επειδή δεν ξέρω από Beretta ποτέ έβγαινε αυτό το όπλο και αν άξιζει.
Φιλε εχω την action που εχει τον ιδιο μηχανισμο,τα ριχνει ολα χωρις εμπλοκες,αν σου καθεται σαν οπλο παρτην με κλειστα ματιαΠροχώρα όλα τα ρίχνει.
Το στον κοατ ότι καλύτερο υπάρχει.ειναι ακριβη μην τη παρεις 750 παρτην οχι 1000 750 πηρα περσυ την στονκαουτ με 18.6 αυλο κατασταση σαν καινουργια και με λιγα φυσιγγια ριγμενα
Γιατί Νικόλα;Το στον κοατ ότι καλύτερο υπάρχει.
Η μόνη διαφορά είναι λίγο ποιο σφιχτή στην τουφεκιά της 18.5 εχει εμενα, το εχω δει με 2 τεκνις. Και ένα ακόμα με τα πλαστικά δεν είχε την ίδια αίσθηση.. επίσης με της μοπιλ κάννες είναι πολύ ανωτέρω.Γιατί Νικόλα;
Τι διαφορά έχει από τις υπόλοιπες urica 2 εκτός από το χρώμα της βάσης;
Επειδή το έχω το όπλο και έχω δεί και τα άλλα Beretta urica 2,δεν υπάρχει άλλη εμφανής τουλάχιστον διαφορά....
Προχώρα όλα τα ρίχνει.
Ευχαριστώ! Είχα διαβασει το post #3.688 και με αγχωσε. Γιατί σαν ὀπλο είναι πάρα πολύ ωραίο, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Φιλε εχω την action που εχει τον ιδιο μηχανισμο,τα ριχνει ολα χωρις εμπλοκες,αν σου καθεται σαν οπλο παρτην με κλειστα ματια