Καλησπέρα Τόλη..Καλημέρα Τάκη,
Έκανα έναν συνάδελφο χαρούμενο.
Φαντάζομαι δεν τα βρήκες μαζί της...
Καλησπέρα Τόλη..Καλημέρα Τάκη,
Αδερφέ απάντησα γενικώς. Όχι για το δικό σου σχόλιο,που αφού έχεις Α400 ξέρεις για την ντουφέκια της από πρώτο χέρι. Θέλω μόνο,όπως μπορώ και αν μπορώ,να βοηθήσω, συμβουλεύοντας όποιον θέλει να κάνει αγορά όπλου,να μην ακούει φήμες και γνώμες έτσι στον αέρα. Να πιάσει το όπλο που τον ενδιαφέρει στα χέρια,να το τουφεκισει αν μπορεί καί όλα θά πάρουν το δρόμο τους. Όσο για εμένα,που δεν είμαι και κανένας έμπειρος,στα 58 μου χρόνια,έχουν περάσει κάμποσα όπλα από τα χέρια μου, και σου λέω ότι το Α400 explor unico με kick off που έχω με έχει ενθουσιάσει
Μηχανολόγος μηχανικός σπουδάζει κ ήθελε να κάνει πρακτική?Καλημέρα Τάκη,
Άρη αν δεν κάνω λάθος κι εσύ δεν έχεις πάρει v3??Μηχανολόγος μηχανικός σπουδάζει κ ήθελε να κάνει πρακτική?
Ναι πάω για δεύτερο πτυχίοΆρη αν δεν κάνω λάθος κι εσύ δεν έχεις πάρει v3??
Ευτηχως το νταστερ εχει μεγαλο χωρο για τα ανταλακτηκαΝαι πάω για δεύτερο πτυχίο
Αν αλλαζες ενα γραμμα και αντι για v3 ηταν G3 δεν θα ηθελες πτυχια...Ναι πάω για δεύτερο πτυχίο
Άστο Κώστα.ντιν νταν χτύπησε καμπανακιΕμένα πάντως,μου είπε ένας φίλος ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς πού έχει ένα φίλο,που ο ξάδερφος της γυναίκας του έχει Α400,.... ότι δεν κάνει το όπλο. Κάνει Ντιν νταν,ξεβαφουν τα ξύλα,στραβωνει η κανη μετά από 14 ντουφακιες και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω. Εμένα ρε γαμώτο,δεν κάνει τίποτα. Μήπως με δουλέψανε;
Εντάξει ρε Τάκη.ειναι κι εσύ ανάγκη να ξύνεις πληγές?κανείς δεν είναι ασφαλτοςΆρη αν δεν κάνω λάθος κι εσύ δεν έχεις πάρει v3??
Ωραίο ντουφέκι είναι , έχω γράψει κατά καιρούς τις εντυπώσεις μου.Καλησπέρα Τόλη..
Φαντάζομαι δεν τα βρήκες μαζί της...
Τελικά Παρασκευή είμαι ευκαιρος, φέρε μου το Duster για το μεγάλο serviceΜηχανολόγος μηχανικός σπουδάζει κ ήθελε να κάνει πρακτική?
Σου φαινοταν πολυ ελαφρια και σου φευγε?εγώ το είχα και το έδωσα.
ωραίο οπλακι,απροβληματιστο,ωραίες τουφεκιές,αλλά τελικά πολύ ελαφρύ για το γούστο μου.
Δεν μπόρεσα να το συνηθίσω
Η ultralite είναι ακόμα πιο ελαφριαA400 light 1200
A400 ultralite 1900
Και οι 2 με 66 κάνη
Άραγε τι διαφορές έχουν κατασκευαστικά φαντάζομαι οι κάνες θα είναι ιδιες
Την έχει φίλος που πάμε μαζί στις τσιχλες.τι θες να μάθεις?Κανείς κάτοχος Α400 light;
391 xtrema 2Καλησπερα σε ολη την ομαδα .........μια γνωμη για beretta a400 extrema unico κ για 391 xtrema 2
Αναλυτικοτατος....391 xtrema 2