Έχεις δίκιο! Έτσι είναι ακριβώς όπως τα γράφεις!Ιορδάνη η outlander βγαίνει με 18,3 και 18,4 αυλό η καινούργιες στην κάννη έχουν 2 τρύπες. Η Greystone (τουφεκος) είναι με 18,2 αυλό.
Δίκιο έχεις! Το μυαλό έτρεξε στη δική μου (AL391 Urika 2) και μπερδεύτηκα.Η outlander δεν έχει 18,6 έχει 18,3 τουλάχιστον αυτή που είχα εγώ,και μίας και την αναφέρεις,η δική μου στον μαστό της κάννης είχε μία τρύπα!!!!!!
Θα σου απαντήσω εγώ μιας και είχα δώσει και προκαταβολή αλλά δεν προχώρησε....ήρθαν 3 όπλα στην Ελλάδα ..όλα 61 εκ. κάννες....και πήγαν σε 3 οπλοπωλεία για δειγματισμό....ακόμα δεν έχουν έρθει άλλα αν και κυκλοφορούν στον υπόλοιπο κόσμο όπως και σε άλλα όπλα beretta τα οποία ...ακόμα να έρθουν.....το γιατί;;;;; είναι ένα θέμα μεγάλο....εύχομαι να μην κάνει μεγάλο...μπαμ ..μόνοΡε παιδιά για το ultraleggero εχεο ακούσει κανείς τπτ; Έχει γίνει εισαγωγή;
Ευχαριστώ για την απάντηση σου, πληροφοριακά θα σου πω σε όσα μαγαζιά και αν το αναζήτησα δεν βρήκα ούτε ένα, μόνο ο καλκατζακος μου είπε ότι ίσως έρθει ένα με το το τέλος της χρονιάς αλλά και αυτό είναι αβέβαιοΘα σου απαντήσω εγώ μιας και είχα δώσει και προκαταβολή αλλά δεν προχώρησε....ήρθαν 3 όπλα στην Ελλάδα ..όλα 61 εκ. κάννες....και πήγαν σε 3 οπλοπωλεία για δειγματισμό....ακόμα δεν έχουν έρθει άλλα αν και κυκλοφορούν στον υπόλοιπο κόσμο όπως και σε άλλα όπλα beretta τα οποία ...ακόμα να έρθουν.....το γιατί;;;;; είναι ένα θέμα μεγάλο....εύχομαι να μην κάνει μεγάλο...μπαμ ..μόνο
τώρα ο καθένας έχει την δική του σεβαστή άποψη...δεκτόν γι'αυτό και κυκλοφορουν τόσα όπλα και όχι μία μάρκα μόνο και ένα μοντέλο...ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του....εγώ θα σου πω μόνο οτι θα πουλήσει και πουλάει πολύ στο εξωτερικό...και βέβαια ε΄γω θα το έπαιρνα αφού είχα δώσει και προκαταβολή αλλά....
Μιχάλη υπάρχει θέμα...με την Beretta....θα δείξειΕυχαριστώ για την απάντηση σου, πληροφοριακά θα σου πω σε όσα μαγαζιά και αν το αναζήτησα δεν βρήκα ούτε ένα, μόνο ο καλκατζακος μου είπε ότι ίσως έρθει ένα με το το τέλος της χρονιάς αλλά και αυτό είναι αβέβαιο
Αυτό βλέπω και γώ φίλεΜιχάλη υπάρχει θέμα...με την Beretta....θα δείξει
Τι θέμα υπάρχει ; Ξέρεις κάτι ;Μιχάλη υπάρχει θέμα...με την Beretta....θα δείξει
Βάλε την βίδα από την light..(αυτή που σφίγγει την παπια). Το ζύγισμα βελτιώνεται απίστευτα!Η πρώτη μου αγάπη!!!
Ανακρουση μηδεν.
Εμπλοκές μηδεν.
Από ομορφιά ακόμη για μένα είναι η ωραιότερη καραμπινα της beretta από τα κυνηγετικά μοντέλα.
10 χρόνια αμέτρητες αναμνήσεις και παράπονο κανένα.
View attachment 37272View attachment 37273View attachment 37274
Το έχω πουλήσει το όπλο αυτό.Βάλε την βίδα από την light..(αυτή που σφίγγει την παπια). Το ζύγισμα βελτιώνεται απίστευτα!
Κ πάνω που ετοιμάζομαι να στείλω ένα όπλο Ιταλία για επισκευή... Για λέγε συνάδελφε τι ξέρεις?Μιχάλη υπάρχει θέμα...με την Beretta....θα δείξει
Αυτό βλέπω και γώ φίλε
Τι θέμα υπάρχει ; Ξέρεις κάτι ;
Δεν θέλω να πληρώνω δικηγόρους..ξερω τι λέω......απλά θα πω το εξής έχει φέρει όπλα για...δειγματισμό...άντε και πήγες στο μαγαζί και λές ναι το θέλω....τί θα γίνει;;; θα δώσεις παραγγελία και θα περιμένεις;;; αυτό είναι φυσιολογικό;;; μέχρι εκεί...Κ πάνω που ετοιμάζομαι να στείλω ένα όπλο Ιταλία για επισκευή... Για λέγε συνάδελφε τι ξέρεις?
Παίζει τπτ σοβαρό?
Στέλιο εάν επιτρέπεται τί θέλεις να κάνεις στο όπλο που δεν γίνεται εδώ;Κ πάνω που ετοιμάζομαι να στείλω ένα όπλο Ιταλία για επισκευή... Για λέγε συνάδελφε τι ξέρεις?
Παίζει τπτ σοβαρό?
Καλορίζικο