Tolis SBE1
Banned
Κανονικα βρε αν δε μου εβγενε η γλωσσα δε πειραζει αλλα ψωφισα στο τρεξιμοΜητσοτάκης ?
Κανονικα βρε αν δε μου εβγενε η γλωσσα δε πειραζει αλλα ψωφισα στο τρεξιμοΜητσοτάκης ?
Φίλε καλημέρα και καλή χρονιά, διάβασα την ανάρτηση σου για την 390. Πολύ πρόσφατα πήρα μια AL 390, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι φυσιγγια σου δουλεύει καλα; (Για τσίχλες, τρυγόνια και φασσες ) Σε ευχαριστώ.Καλορίζικη . Έχω την st από τις πρώτες με αυλό 18,3. Φέτος την έφερα στα μέτρα μου με νέο κοντάκι και αγάπησα ξανα το όπλο . Τις δίνουν περισσότερο για το βάρος.
Αν ανατρέξεις στις σελίδες κοντά Μάη Απρίλη είχα κάνει μια μικρή παρουσίαση
Λαμπρό,Ρουμελιώτης,nsi, OscarΦίλε καλημέρα και καλή χρονιά, διάβασα την ανάρτηση σου για την 390. Πολύ πρόσφατα πήρα μια AL 390, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι φυσιγγια σου δουλεύει καλα; (Για τσίχλες, τρυγόνια και φασσες ) Σε ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ πολύ..Λαμπρό,Ρουμελιώτης,nsi, Oscar
Γενικά με την δική μου δεν είχα θέμα με φυσίγγια.αυλο 18,4
Express 32-34,neo velox,Imperial 28-32,ρουμελιωτησ 32,j&b light,δουβρης 32,b&p mb32,f2,mb 36extra,λαμπρο καφε,rc4,oscar...Φίλε καλημέρα και καλή χρονιά, διάβασα την ανάρτηση σου για την 390. Πολύ πρόσφατα πήρα μια AL 390, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι φυσιγγια σου δουλεύει καλα; (Για τσίχλες, τρυγόνια και φασσες ) Σε ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ πολύ.Express 32-34,neo velox,Imperial 28-32,ρουμελιωτησ 32,j&b light,δουβρης 32,b&p mb32,f2,mb 36extra,λαμπρο καφε,rc4,oscar...
Μα λιγα λογια ολα αχαχαχχαΣε ευχαριστώ πολύ.
Θα μπορούσες να πεις λεπτομέρειες για το που τα έφτιαξες, πόσο στοίχισαν, και μήκος κωνου πριν και μετα; Ευχαριστώ.Δυστυχώς αυτό με την εγγύηση δεν στο δίνει κανείς στην Ελλαδα!!!εγώ όμως έχω κάνει σε 2 όπλα και τα όπλα έγιναν το κάτι αλλο!!!
ρε συ με τον μητσο ειχες παειΣημερα τελικα πηρα τη μπερεττα στα γουρουνια ετρεξα απο δω ετρεξα απο κει τελεικα περασε απ το διπλανο καρτερι το γουρουνι και δε το πηρε και χαμπαρι αχαχαχαχαχαχα ειναι και γκαντεμο
Δεν ερχετε αυτος γουρουνι ρερε συ με τον μητσο ειχες παει
Ωραίο όπλο το είχα 10+ χρόνια.Απο σημερα μελος στο Beretta team με την 391 teknys. Η χαρα μου για το νεο μου αποκτημα, τεραστια!!
Εχω μια ερωτηση και θελω τα φωτα σας!!
Την πηρα μονο με το 4αρι τσοκ μιας και τα αλλα δεν υπηρχαν και σκεφτομαι οτι θα χρειαστω και ενα πιο κλειστο.
Παντα με εντυπωσιαζαν σαν ιδεα αλλα και απ τα γραφομενα σας τα τσοκ φρενου, αξιζει να το προτιμησω η να παρω ενα
2 αστρα π.χ. της Beretta
την βαλιτσα την εχω, τα εχασε τα αλλα τσοκ ο προηγουμενος αλλα δεν με πειραζει καθολου, εχουν αφαιρεθει σαν αξια και τα 4 απ την τιμηΩραίο όπλο το είχα 10+ χρόνια.
Πολύ ωραία και τα ξύλα του που σίγουρα δεν μοιάζουν με τα στάνταρ.
Το όπλο έχει σαν προίκα 5 τσοκ.
Τώρα γιατί το πήρες με ένα δεν ξέρω.
Τη βαλίτσα του στην εδωσαν;
Αν όχι πάρε τηλ αυτόν που στο πούλησε και πες του να στα δώσει.
Εκτός αν το πήρες πολύ φθηνά.
Σε τι τιμη το πηρες;
Μάλιστα.την βαλιτσα την εχω, τα εχασε τα αλλα τσοκ ο προηγουμενος αλλα δεν με πειραζει καθολου, εχουν αφαιρεθει σαν αξια και τα 4 απ την τιμη
Με αυλό 18,6 ή 18,4. Καλύτερα να αγοράσεις τα τσοκ της beretta τα υπόλοιπα σου προτείνω.Απο σημερα μελος στο Beretta team με την 391 teknys. Η χαρα μου για το νεο μου αποκτημα, τεραστια!!
Την πηρα μονο με το 4αρι τσοκ μιας και τα αλλα δεν υπηρχαν και σκεφτομαι οτι θα χρειαστω και ενα πιο κλειστο.
Παντα με εντυπωσιαζαν σαν ιδεα αλλα και απ τα γραφομενα σας τα τσοκ φρενου, αξιζει να το προτιμησω η να παρω ενα
2 αστρα π.χ. της Beretta
Ηταν πολυ καλο dealΜάλιστα.
Το όπλο είναι άψογο.
Αν θες πες και πόσο το πήρες να δούμε αν έκανες καλό deal.
18.6 optima plus και 66cm μηκος καννηςΜε αυλό 18,6 ή 18,4. Καλύτερα να αγοράσεις τα τσοκ της beretta τα υπόλοιπα σου προτείνω.
Καλορίζικη φίλε πολύ όμορφο και αξιόπιστο όπλο το θέμα τσοκ είναι το πόσο διαθέτεις .Μπορείς να βρεις και στο car μεταχειρισμένα τσοκ για αυτό το όπλο σε τιμές πολύ καλές αλλιώς ρωτά κάποιον που το έχει και έχει brain αν είναι ικανοποιημένος να πάρεις ένα mr η ένα tm για να καλύπτεις μεγαλύτερο εύρος αποστάσεων και να μην μπλέκεται με πολλά τσοκ .Νομίζω πως αυτή δεν είναι οπτιμα έχει στενότερο αυλό .Όπως και να χει πολύ ωραία αγορά .Απο σημερα μελος στο Beretta team με την 391 teknys. Η χαρα μου για το νεο μου αποκτημα, τεραστια!!
2 αστρα π.χ. της Beretta
Καλοντουφεκη και καλά κυνήγιαΑπο σημερα μελος στο Beretta team με την 391 teknys. Η χαρα μου για το νεο μου αποκτημα, τεραστια!!
2 αστρα π.χ. της Beretta