Η 1901 έχει υπερυψωμένη Ρίγα και δε μου αρέσει καθολουΚατα 99.9% μπενει της 1901comp το θεμα ειναι που και ποσο θα τη βρεις
Η 1901 έχει υπερυψωμένη Ρίγα και δε μου αρέσει καθολουΚατα 99.9% μπενει της 1901comp το θεμα ειναι που και ποσο θα τη βρεις
Τι την θες τόσο κοντή ;;;;;;Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κάνη 60εκ για beretta 350?
Τοτε φιλε μου μια ειναι η λυση σιδεροπριονο αχχαχααχ πας σε ενα οπλουργο σωβαρο με αδεια και σου την κοντενει με τσοκ η χωριςΗ 1901 έχει υπερυψωμένη Ρίγα και δε μου αρέσει καθολου
Νομιζω υπαρχουν αλλα οπλα σε αυτην την τιμη...Φιλοι μου και φιλοι της beretta, ερωτηση:
Η bellmonte ειναι καλη τελικα? Τι γινεται με τα τσοκ της? Ταιριαζουν με τον αυλο της? Ξερουμε τι αυλο εχει?
Πρε παλι μια φιλε και ασε τη μπελμοντεΣιγουρα Παναγιωτη. Καλυτερα να το αποφυγει καποιος. Ειχα ρε φιλε τη βιτορια και εχω ξαναπει οτι ηταν ενα οπλο που μετανιωσα που το εδωσα. Την ιδια στιγμη που το επαιρνε ο αλλος αλλα ειχαμε δωσει χερια και δεν γινοταν να αναιρεσω.
Οπλο που σου κανει τα κεφια φιλε το καταλαβενεις οταν το χανεις και μετα οποτε παρε ενα σε τιμη λουκουμι και τα ρεστα αν θες κανε κανα κοντακι και αρνι καβατζα για το πασχαΣαν ναχεις δίκιο μου φαινεται
Είσαι στο μυαλο μου ΤοληΟπλο που σου κανει τα κεφια φιλε το καταλαβενεις οταν το χανεις και μετα οποτε παρε ενα σε τιμη λουκουμι και τα ρεστα αν θες κανε κανα κοντακι και αρνι καβατζα για το πασχα
δε νομιζω να εχει θεμα με τα ατσαλινα εφοσον δουλεβεις τα καταληλα τσοκ 3_4_5*Δεν έκανε ποτέ κιχ, έριχνε τα πάντα, καθαρίζονταν σε 10 λεπτά, λεπτή πάπια, και ενσωματωμένο cut off. Ούτε κουμπάκια, λεβγιεδακια. Μου άνοιξε η όρεξη. Και με 500 ευρώ βρίσκεις πενα. Δε θυμάμαι όμως αν είχε πιστοποίηση για ατσάλινα. Κάποιος που την έχει να πει;
Λέμε τώρα. Δεν κυνηγάω υδρόβια, αλλά όπως πάει μπορεί να γίνει υποχρεωτική η χρήση ατσάλινων παντού. Ως συνήθως ότι μαλακια την εφαρμόζει και η Ελλαδαδε νομιζω να εχει θεμα με τα ατσαλινα εφοσον δουλεβεις τα καταληλα τσοκ 3_4_5*
Πρωτα η κονομα εδω και μετα θα δουμε αν καταπινουν μολυβι τα παπια φιλεΛέμε τώρα. Δεν κυνηγάω υδρόβια, αλλά όπως πάει μπορεί να γίνει υποχρεωτική η χρήση ατσάλινων παντού. Ως συνήθως ότι μαλακια την εφαρμόζει και η Ελλαδα
Που να το βρουν το μολύβι ;;;Πρωτα η κονομα εδω και μετα θα δουμε αν καταπινουν μολυβι τα παπια φιλε
Για την es100 λες;Εχει πιστοποιηση για ατσαλινα.Πολυ καλο οπλο και ειδικα για τα λεφτα του.Μονο ελατωμα,οτι πρεπει να πατας το κουμπι για να βαλεις το πρωτο φυσιγγι στην αποθηκη,αλλα το συνηθιζεις..Δεν έκανε ποτέ κιχ, έριχνε τα πάντα, καθαρίζονταν σε 10 λεπτά, λεπτή πάπια, και ενσωματωμένο cut off. Ούτε κουμπάκια, λεβγιεδακια. Μου άνοιξε η όρεξη. Και με 500 ευρώ βρίσκεις πενα. Δε θυμάμαι όμως αν είχε πιστοποίηση για ατσάλινα. Κάποιος που την έχει να πει;
Πουλάς την Sx4 για να πάρεις Μπελμοντε ; πουλας το F16 για να πάρεις χαρταετό ;;;Φιλοι μου και φιλοι της beretta, ερωτηση:
Η bellmonte ειναι καλη τελικα? Τι γινεται με τα τσοκ της? Ταιριαζουν με τον αυλο της? Ξερουμε τι αυλο εχει?
Δεν ξέρω τι θα πάρω. Μπελμοντε οχι. Βιτόρια ίσως. Και αυτό αν πουληθεί η win. Δημήτρη η win είναι άριστη αλλά δεν μου έχει ταιριάξει ακριβώς όπως θέλω να νιώθω το τουφέκι στα χέρια μου.Πουλάς την Sx4 για να πάρεις Μπελμοντε ; πουλας το F16 για να πάρεις χαρταετό ;;;
Για την es100 λες;Εχει πιστοποιηση για ατσαλινα.Πολυ καλο οπλο και ειδικα για τα λεφτα του.Μονο ελατωμα,οτι πρεπει να πατας το κουμπι για να βαλεις το πρωτο φυσιγγι στην αποθηκη,αλλα το συνηθιζεις..
Την είχα αρκετό καιρό. Έχω ξαναπεί ότι ήταν το τουφέκι που μετάνιωσα που το πουλησαΓια την es100 λες;Εχει πιστοποιηση για ατσαλινα.Πολυ καλο οπλο και ειδικα για τα λεφτα του.Μονο ελατωμα,οτι πρεπει να πατας το κουμπι για να βαλεις το πρωτο φυσιγγι στην αποθηκη,αλλα το συνηθιζεις..