οχι απο μαλακοσυζητησεις που ο καθενας λεει αυτο που ακουσε που του ειπε ..........Το άκουσες από έγκυρη πηγή?
οχι απο μαλακοσυζητησεις που ο καθενας λεει αυτο που ακουσε που του ειπε ..........Το άκουσες από έγκυρη πηγή?
Τωρα που ειπες ρουχα, μαγκες το decathlon εχει φανταστικα κυνηγετικα ρουχα και σε καλες τιμες. Ριχτε μια ματια. Εγω τα ειδα ζωντανα στο εμπορικο της Κορινθου. Στο σαιτ δεν γεμιζουν το ματι.Κωστα μην ακους τι λενε,,μπορει να μην φερνει πλεον ρουχα αλλα το Μαρτιο θα φερει ενα σκασμο οπλα
Δε ξερω αλλα η κοληση εσπασε γτ συμβενει καμια φορα αυτο σε διαφορες εφαρμογες αλλα το πιστονι φιλε ειναι αστοχια υλικ
τολη συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια τι να κανουμεΕπαθες τπτ ??? Α ετσι για να μη λενε οτι κραζω μονο τα αμερικανικα καπιοι View attachment 41366View attachment 41367 αλλα και παλι το ιταλικο δουλευει ρολοι αυτη ειναι η διαφορα !!!!! Αλλα ρε παιδια αυτος που κολησε το μαστο δεν ειδε την τρυπα αντε ο σιδιροδρομος ραγισε στη κολληση εγινε και ενα στα τοσσες χιλιαδες οπλα απλα λεω μηπως περνουμε οτι περισευει? Γτ και τρεις μισθοι δεν ειναι και λιγα ευρα
Τι του είπε η αντιπροσωπεία έχει ενδιαφέρον να μάθουμεΕπαθες τπτ ??? Α ετσι για να μη λενε οτι κραζω μονο τα αμερικανικα καπιοι View attachment 41366View attachment 41367 αλλα και παλι το ιταλικο δουλευει ρολοι αυτη ειναι η διαφορα !!!!! Αλλα ρε παιδια αυτος που κολησε το μαστο δεν ειδε την τρυπα αντε ο σιδιροδρομος ραγισε στη κολληση εγινε και ενα στα τοσσες χιλιαδες οπλα απλα λεω μηπως περνουμε οτι περισευει? Γτ και τρεις μισθοι δεν ειναι και λιγα ευρα
πολυ σωστα τα λες δεν φταινε μονο τα οπλα [οχι παντα] βαζουμε πολλα φουρνελα μεσα.Οπλο ειναι και εχει καποιες προδιαγραφες αλλα!!!!!Με τι φυσίγγια έγινε αυτό?
Τι οπλο ειναι αυτο?Δε ξερω αλλα η κοληση εσπασε γτ συμβενει καμια φορα αυτο σε διαφορες εφαρμογες αλλα το πιστονι φιλε ειναι αστοχια υλικου
Γιαυτό και εγώ ασχολούμαι μόνο με αυτούς estore.beretta.comΡε παιδιά ερώτηση, εδώ στην Beretta στην Ελλάδα την παλεύουν? 100 τηλέφωνα να μάθεις κάτι και όταν σου λένε θα σε καλέσουμε εμείς δεν παίρνουν ποτέ.
Ο ένας λέει στον άλλο υπάλληλο ότι θα το κοιτάξει. Αμφιβάλλω αν με εξυπηρέτησε ποτέ κανείς σε 1η φάση
Ούτε τα βασικά δεν ξέρουν όταν ρωτάμε κάτι, για τα όπλα. Για το δε στοκ στα όπλα, καλά κρασιά
τολη θελεις να σου στειλω φωτο απο διαφορες μαρκες πιστονια εχω ενα ζεμπιλι Πολλες φορες δενειναιμονο αστοχια υλικου η κακη σχεδιαση αλλα τα θερμοβαρικα φουρνελα που βαζουν καποιοιΔε ξερω αλλα η κοληση εσπασε γτ συμβενει καμια φορα αυτο σε διαφορες εφαρμογες αλλα το πιστονι φιλε ειναι αστοχια υλικου
Εγω βαγηο το εβαλα γτ λενε οτινκατηγορω τα αμερικανικα ε να χαλασε και μια μπερεττα αχαχαχαχατολη θελεις να σου στειλω φωτο απο διαφορες μαρκες πιστονια εχω ενα ζεμπιλι Πολλες φορες δενειναιμονο αστοχια υλικου η κακη σχεδιαση αλλα τα θερμοβαρικα φουρνελα που βαζουν καποιοι
θα σου στειλω κατι φωτο μουρλιαΕγω βαγηο το εβαλα γτ λενε οτινκατηγορω τα αμερικανικα ε να χαλασε και μια μπερεττα αχαχαχαχα
Εγω βαγηο το εβαλα γτ λενε οτινκατηγορω τα αμερικανικα ε να χαλασε και μια μπερεττα αχαχαχαχα
Ριξε αχαχαχαχ μ αρεσουνθα σου στειλω κατι φωτο μουρλια
Σαν το κιργια δεν είναι κανείς και έχουν και γνώσεις τι κάνει και σε ποιο όπλο για ανταλλακτικά μιλάω γιατί σε κάποιες άλλες εταιρίες ξέρω περισσότερα από αυτούς για τα όπλα που αντιπροσωπεύουν και εμπορεύονται.Καλες εντυπωσεις μου εχουν αφησει η καλκο, μετπλαστ και κυργιας
ΣυμφωνωΣαν το κιργια δεν είναι κανείς και έχουν και γνώσεις τι κάνει και σε ποιο όπλο για ανταλλακτικά μιλάω γιατί σε κάποιες άλλες εταιρίες ξέρω περισσότερα από αυτούς για τα όπλα που αντιπροσωπεύουν και εμπορεύονται.
Και καλυτερο ξυλο2700 είναι πολλά τα λεφτά έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ στη bereta. Churchill 512s .650€ παίρνω 3 και έχω και ρέστα .