Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ετοιμαζόμουν να φύγω για το χωριό 3 ημερο, βγαζω το 690 απ τον οπλοβαστό να το λύσω να το παρω μαζί, κάτι δε μου πηγαινε καλά οταν εβγαλα την πάπια. Κοιτάζω τον λεβιέ της παπιας στραβωμένος. Λυνω τα 2 τορξ που εχει απο μέσα βγάζω όλο το μέταλλο της παπιας και βλέπω απο κάτω το λεβιεδάκι ραγισμένο. Το πήγα στον οπλουργο, πήρε την beretta δεν υπάρχει ανταλλακτικό θα κάνει κανα δίμηνο... Πως διαολο εσπασε ούτε και ξέρω. Θυμάμαι όμως μια φορα είχε μαγκώσει και το είχα ζορίσει να το ξεκολλήσω, ισως να την άκουσε τότε.

Σήμερα ετοιμαζόμουν να φύγω για το χωριό 3 ημερο, βγαζω το 690 απ τον οπλοβαστό να το λύσω να το παρω μαζί, κάτι δε μου πηγαινε καλά οταν εβγαλα την πάπια. Κοιτάζω τον λεβιέ της παπιας στραβωμένος. Λυνω τα 2 τορξ που εχει απο μέσα βγάζω όλο το μέταλλο της παπιας και βλέπω απο κάτω το λεβιεδάκι ραγισμένο. Το πήγα στον οπλουργο, πήρε την beretta δεν υπάρχει ανταλλακτικό θα κάνει κανα δίμηνο... Πως διαολο εσπασε ούτε και ξέρω. Θυμάμαι όμως μια φορα είχε μαγκώσει και το είχα ζορίσει να το ξεκολλήσω, ισως να την άκουσε τότε.
Τι λες ρε Τάσο πως έγινε αυτό?
Μπορείς να το βγάλεις φώτο να το δούμε?

Δες εδώ φίλε μου πρέπει να έχει https://www.omps2.it/

Εντωμεταξύ μονο του 692 υπάρχει απ οτι μου είπαν.
Τάσο αυτό έγινε με λίγο παραπάνω πίεση που έβαλες για να ανοίξει η πάπια?
Αυτά δεν γίνονται ρε φίλε τι να πω.
Ήξερα ότι το μέταλλο στην πάπια είναι από αλουμίνιο.
Άλλα κ ο μοχλός ανοίγματος???

Παραγγέλνουμε κανονικά ανταλλακτικά απο αυτους; Δεν έχει φόβο να σκαλωσουν στο τελωνείο ως εξαρτήματα όπλων;
Με το σκεπτικό ότι έρχεται από (Ιταλία) χώρα της EC μάλον δεν θα έχει πρόβλημα. Αν δεν ήταν ευρωπαϊκή ένωση τότε σίγουρα θα είχε. Μία φορά που κόλλησαν στο τελωνείο κάτι ξύλα που είχα πάρει από Τουρκία ο τελωνειακός μου είχε πεί ότι αν τα είχα πάρει από χώρα της EC δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά έχει και αρκετό καιρό - 5 χρόνια τουλάχιστον - και μήπως άλλαξαν τα πράγματα.

Τάσο αυτό έγινε με λίγο παραπάνω πίεση που έβαλες για να ανοίξει η πάπια?
Αυτά δεν γίνονται ρε φίλε τι να πω.
Ήξερα ότι το μέταλλο στην πάπια είναι από αλουμίνιο.
Άλλα κ ο μοχλός ανοίγματος???
Στέλιο δεν ξέρω αν τελικά έγινε απ αυτό, εικάζω όμως οτι επειδή ήταν μαγκωμένο και το ζορισα μάλλον ραγισε και με τις τουφεκιες έσπασε. Ο μοχλός ανοίγματος δεν είναι αλουμινιο. Ετσι μου είπε ο οπλουργος. Μονο το υπόλοιπο.

Στέλιο δεν ξέρω αν τελικά έγινε απ αυτό, εικάζω όμως οτι επειδή ήταν μαγκωμένο και το ζορισα μάλλον ραγισε και με τις τουφεκιες έσπασε. Ο μοχλός ανοίγματος δεν είναι αλουμινιο. Ετσι μου είπε ο οπλουργος. Μονο το υπόλοιπο.
Τάσο άνοιξα κ είδα ότι στο σημείο που έπαθες τη ζημιά έχει από την μέσα πλευρά 2 πριτσινια? Βίδες?
Ίσως στην προσπάθεια να μπει ένα από αυτα να φαγώθηκε αρκετό μέταλλο κ να αδυνάτισε σε μεγάλο βαθμό ο μοχλός.

Τι σπασαρχιδικες ζημιες ειναι αυτες ρε φιλε. Για μια μαλακια εμεινες ετσι. Αλλο οπλο δεν εχεις να παρεις μαζι?
Δέν σπάει μόνο του αυτό.Εχει ζοριστεί για κάποιον λόγο.
Συστολές διαστολές..μετά από τουφεκίδι συνήθως και δεν βγαίνει ευκολα η πάπια..

H καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται!! Περίπου 10 ημέρες έκανε να έρθει.. ελπίζω να το ευχαριστηθώ!!

Το μέτρησα με παχυμετρο 18.8 πίσω και 18.2 μπροστά οπότε αν η κάννη μου είναι 18.6 ακριβώς θεωρείται "σφιχτό" mod η imod με 0.6 σύσφιξη??
Αναγράφει 0.713" της ιντσας σε αυλό 18,6 που είναι 0,732" σου βγάζει σύσφιξη 4,8/10 δηλαδή πραγματικό 3αρι.

Αυτό ρε παιδιά δε το κατάλαβα ποτέ είχα την 302 από παιδί μεχρι προ τριετίας με χιλιάδες φυσίγγια ειδικά στο χωριό με κρύα με σκατα μέχρι σε σημείο από το κρύο που έριχνα ροτβαι 34 και δεν άνοιγε το κλείστρο κουτουμανου Ολύμπους τα πρώτα κοντορ του δορκα και ποτέ δεν έσπασε κάτι πως τα σπάνε τα όπλα δεν το χω καταλάβει .Νομίζει κανείς ότι άμα βάλεις μέσα φουρνελα θα σκοτώσει καλύτερα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back