Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η κάνη είναι 66 πόντους optima plus με 18,6 αυλό.το οπλο το δουλεύω σε ορτύκι μπεκάτσα με σκύλο φέρμας κ απογευματινά καρτέρια τσιχλοκότσιφα(τουφεκιές απο 15-25 μέτρα).δυο χρόνια τώρα κυνηγάω με το 4αρι το εργοστασιακό κ ειμαι υπερ ευχαριστημένος.λόγω απώλειας του, πρέπει να το αντικαταστήσω.

Η κάνη είναι 66 πόντους optima plus με 18,6 αυλό.το οπλο το δουλεύω σε ορτύκι μπεκάτσα με σκύλο φέρμας κ απογευματινά καρτέρια τσιχλοκότσιφα(τουφεκιές απο 15-25 μέτρα).δυο χρόνια τώρα κυνηγάω με το 4αρι το εργοστασιακό κ ειμαι υπερ ευχαριστημένος.λόγω απώλειας του, πρέπει να το αντικαταστήσω.
Μόλις θα σου έλεγα ότι το εργοστασιακό 4άρι είναι υπεραρκετό. :) Με την απώλειά του όμως αλλάζουν τα πράγματα. Ψάχτηκες μήπως κάποιος πουλάει κανένα εργοστασιακό 4άρι;

παρε το βερεττα το σκεετ

Στις 2 τελευταιές εξόδους μου παρατήρησα ένα ράγισμα στην πάπια του όπλου (a300 outlander),δεν ξερω αν έγινε απο πτώση,χτύπημα κτλ αλλά είναι αισθητό το ράγισμα.Είναι στο σημείο που κατά την επώμιση πιέζει ο αντίχειρας του αριστερού χεριού.Φτιάχνει; Κολλάει; Φωτο δεν καλοφαίνεται αλλά για μια πρώτη εικόνα.. http://imgur.com/a/deZXN

Και άλλος μου είπε για κόλλα,απλά επειδή είναι σημείο που πιάνεται συνεχώς,θα έχει αντοχή ή θα είναι μονίμως ’’ευαίσθητο’’; Αν είναι να ξελασπώνω μια και καλή με κανα 40ευρω (δεν ξέρω πόσο πάνε τα κοντάκια,πάπιες κτλ),να πα να πάρω καινούργιο..αλλιώς κόλλα κι όσο πάει.Έχει τύχει σε άλλον απο δώ κάτι ανάλογο;

Τώρα δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο,δεν είμαι σπίτι.Μεγαλώνει αν το πιέσω,ναι.Το ράγισμα είναι γύρω στους 6-7 πόντους.Οπλουργό θέλει ή μαραγκό; χα χα.Λες με την κόλλα να κάνω δουλειά;

Στη φωτο που ανεβασες,φαινεται το ραγισμα που κοντευει να φτασει στο τελειωμα του ξυλου.Αν δεν εχει ηδη φτασει και απλα δεν ειναι ακομη ορατο,θα φτασει!
Παρε μια κολλα στιγμης,πιεσε το ν'ανοιξει και ριξε σε ολο το μηκος του ραγισματος.Μετα ,πιεσε το ξυλο αρκετα δυνατα για να ενωθουν καλα οι προς κολληση επιφανειες.Προσεξε να πεσουν ακριβως εκει που πρεπει και να μη στραβοκολληθουν.Οση κολλα τρεξει απ'εξω,σκουπισε την ΑΜΕΣΩΣ,πριν στερεοποιηθει!
Ειναι πολυ πιθανο να σου κρατησει...
Το πιο σιγουρο ειναι μετα απο την προηγουμενη δουλεια,να περασεις μια-δυο καβιλιες,αναλογου μεγεθους με το παχος που εχει η παπια.Εννοω στο σημειο που θα την τρυπησεις εγκαρσια για να περαστουν οι καβιλιες.
Θελει προσεχτικο τρυπημα για να μη βγει η τρυπα εκτος ξυλου και να παει τοσο βαθια που να ξεπερασει το σημειο του ραγισματος, για να εχει αποτελεσμα.Τα τρυπηματα τα κανεις στο πιο κοντινο σημειο ραγισματος-τελειωματος της παπιας.
Αν εχεις καβιλια πχ 4mm,θα τρυπησεις με τρυπανι 4+ mm.Ρητινη δυο συστατικων και φυτεμα τις καβιλιες.Προτιμησε καλαμακι απο μπαμπου.Αν γινει σωστα,θα σπασει οπουδηποτε αλλου εκτος απο αυτο το σημειο!:)

Μπορει η Α304 να μην είναι μαγκνουμ αλλα πιστευω πως οποιος εχει στρην κατοχη του ένα τετοιο οπλο σιγουρα το εχει λατρεψει
Αυτο την "έφαγε"Φιλιππε στις πωλήσεις,ότι δεν ήταν μαγκνουμ..Βλέπεις από τότε κυριαρχούσε αυτή η μόδα..
Κατά τα αλλα πολύ καλό τουφεκι!
Γνωστός του Κωνσταντίνου??Κάσος Βλέπω..:)

Status
Not open for further replies.
Back