Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε συ, αν το εβρισκα πριν κανα τριμηνο, ουτε αποθηκη θα ξεκινουσα να φτιαξω ουτε τιποτα. Τωρα ειμαι τελι απο χρημα, και δεν προβλεπεται να μαζεψω και συντομα. Παρτο εσυ, να σε πρηζω να μου το δωσεις .my man.
Χαχαχαχαχ...Βίκτωρα θα πάω να το ρίξω και ότι πει το συναίσθημα!

Ρε συ, αν το εβρισκα πριν κανα τριμηνο, ουτε αποθηκη θα ξεκινουσα να φτιαξω ουτε τιποτα. Τωρα ειμαι τελι απο χρημα, και δεν προβλεπεται να μαζεψω και συντομα. Παρτο εσυ, να σε πρηζω να μου το δωσεις .my man.
Και εγώ τέλι ειμαι απο χρήμα αλλα το πήρα .sarcastic. .money.

Ηλία παρ' το! Έτσι κι αλλιώς θα κάνεις οικονομία του χρόνου από το γήπεδο που δεν θα παίζετε Ευρώπη... .sarcastic.
Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το πάρεις. Βέβαια να είναι σε άριστη κατάσταση. ;)
Έτσι και αλλιώς στο ένα δεν πάω γήπεδο και στο άλλο το συμβόλαιο είναι στάνταρ....αλλά καλή ιδέα θα το σκεφτώ έτσι και άμα μου κάτσει θα την κάνω την ζουρλια!

Ρε θα με τρελανετε? 682 gold e με 18,6 αυλό?????? Κατ αρχήν αυτο έχει σταματήσει να παράγεται χρονια.μήπως μιλάμε γι αλλο όπλο????? Κι αυτο το gold e που ρίχνει ενας άγγλος στο σκοπευτήριο είναι με 4αρηδες αυλούς και ο πιτσιρικας που ρίχνει sleet με 4αρηδες είναι. Ασε που και 76αρες κάνες σ αυτο είναι σπανιες.σίγουρα είναι 682????

Ρε θα με τρελανετε? 682 gold e με 18,6 αυλό?????? Κατ αρχήν αυτο έχει σταματήσει να παράγεται χρονια.μήπως μιλάμε γι αλλο όπλο????? Κι αυτο το gold e που ρίχνει ενας άγγλος στο σκοπευτήριο είναι με 4αρηδες αυλούς και ο πιτσιρικας που ρίχνει sleet με 4αρηδες είναι. Ασε που και 76αρες κάνες σ αυτο είναι σπανιες.σίγουρα είναι 682????
Ναι ρε Γιούρι...το όνομα μπορεί να το γράφω λάθος αλλά αυτό είναι το όπλο!

Να το πάρεις Ηλία αν το γουστάρεις, υπόψην οι Ιταλοί το συγκεκριμένο δεν το πουλάνε, οποίος το πάρει δεν αγοράζει κατι άλλο. Παρά τα παρακάλια των Ιταλών για επανέκδοση (τέτοια τρέλα έχουν με το συγκεκριμένο) η μαμά εταιρία τους λέει να πάρουν το μηδέν για η σύνδεση ειναι μέσο Κάιρο. .sarcastic.

Aυτη τη στιγμη στο μυαλο μου, ως εναλλακτικη για το 692 το μαυρο, ειναι το Zoli Kronos Sporting και το Blaser F16. To τελευταιο το φοβαμαι λιγο, λογω της προιστοριας του F3 με τις διπλοτουφεκιες.
Να προσθέσω, αν ειναι να δώσεις ένα πεντοχίλιαρο στο 692 γιατί να μην πάρεις ένα perazzi usato ; Απο Κύπρο.
Θα είσαι και με 1000000 beyond μπαλοθιές...... πολύ beyond πέφτει .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back