Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλια εγω στη θεση σου το συγκεκριμενο θα το επαιρνα μονο 32"
το 30 το εχω ριξει και δεν εχει καθολου βαρος μπροστα!!ειναι αερας!!βεβαια ειναι πολυ αξιοπιστο οπλο!!αλλα νομιζω πως αν ειναι να παρεις ενα οπλο και αμεσως να το πας σε οπλουργο για αλλαγη πιρων δεν ειναι και οτι καλυτερο!!η επιλογη ειναι δικη σου!!

Τα στοιχειωδως καλα κατασκευασμενα οπλα,δεν τα χαλαει η χρηση!
Τα χαλαει-φθιρει,η κακη χρήση με ακαταλληλα φυσιγγια και κακο καθαρισμό!
Ιδιαιτερα στα δικαννα και πιο πολυ στον-ους πιρο-ους!
Με σωστη χρηση,δεν προλαβαινουμε να τα "χαλασουμε"!:)

Τα στοιχειωδως καλα κατασκευασμενα οπλα,δεν τα χαλαει η χρηση!
Τα χαλαει-φθιρει,η κακη χρήση με ακαταλληλα φυσιγγια και κακο καθαρισμό!
Ιδιαιτερα στα δικαννα και πιο πολυ στον-ους πιρο-ους!
Με σωστη χρηση,δεν προλαβαινουμε να τα "χαλασουμε"!:)
Απάντησε ο Μαστρογιάννης που ήθελα...θα το δούμε μαζί άμα επέλθει συμφωνία?.pray to God.

Ηλια εγω στη θεση σου το συγκεκριμενο θα το επαιρνα μονο 32"
το 30 το εχω ριξει και δεν εχει καθολου βαρος μπροστα!!ειναι αερας!!βεβαια ειναι πολυ αξιοπιστο οπλο!!αλλα νομιζω πως αν ειναι να παρεις ενα οπλο και αμεσως να το πας σε οπλουργο για αλλαγη πιρων δεν ειναι και οτι καλυτερο!!η επιλογη ειναι δικη σου!!
Δημήτρη ενώ όντως είναι ελαφρύ το όπλο μπροστά σε αντίθεση με το skb το ένιωσα πολύ σταθερό στην τροχιά του δίσκου...χωρίς να μου κάνει φτερό στις τροχιές που κράταγα αρκετά την τροχιά του δίσκου και μετά προσπερνούσα.. και η σκανδάλη...στα γούστα μου!

Κύριοι επήλθε προφορική συμφωνία για το 682... Γυρνοντας από το χωριό θα πάω να το δω με τον μάστορα....που όπως και να το κάνουμε του κόβει παραπάνω από μένα στα όπλα....και άμα μου πει το οκ προχωράω στην αγορά του!

Κύριοι επήλθε προφορική συμφωνία για το 682... Γυρνοντας από το χωριό θα πάω να το δω με τον μάστορα....που όπως και να το κάνουμε του κόβει παραπάνω από μένα στα όπλα....και άμα μου πει το οκ προχωράω στην αγορά του!
Μακάρι να είναι οκ το όπλο και να το πάρεις γιατί πρόκειται για οπλαρα!

Με το καλό να το πάρεις Ηλία! Καλη η κίνηση σου κατά την γνώμη μου...

Παιδιά στα 1800€ είναι η τελική συμφωνία...με τα τσοκακια τα beretta
Κατά την γνώμη μου δεν ξαναβγαίνουν αυτά τα όπλα Ηλία! Αν ήταν και πιο παλιό ακόμα καλύτερα..
Για μένα ποιοτικα ανώτερο από το 692!
Και εγω θα το σκεφτόμουν σοβαρά αν έβρισκα ένα στα 1800 σε πολύ καλη κατάσταση..ξέρεις περίπου έτος κατασκευής? Ποτέ το πήρε αυτός?

Το δώδεκα αν δεν κάνω λάθος....ελπίζω μετά από αυτό να μην ασχοληθώ ξανά με σκοπευτικό όπλο!
Και για κυνήγι θα είναι ότι πρέπει ειδικά για καρτέρια..αλλά και για σύντομα περπατητα..δεν πρέπει να είναι πάνω από 3500-3600 βάρος.. είναι ζυγισμένα αρκετά τα 682.. οπως και τα 692 έχουν τρομερή αίσθηση..ένα τέτοιο όπλο ήθελα να κυνηγούσα μόνο με αυτό και να πετούσα τις σκαλιδες..
Να ξέρεις ότι στην Κύπρο που είναι 100 χρόνια μπροστά στα δικανα από ότι εδώ κυνηγάνε πολλοι τα πάντα με 76 πόντους..μου το έλεγε ο Άγγελος Αβρααμ (πρωταθλητής sporting) όταν τον είχα συναντήσει εδώ..
Αλλά το έχω διαβάσει κιόλας σε Κυπριακό φόρουμ..τα αυτογεμη απαγορεύονται εκεί..

Last edited:
Και για κυνήγι θα είναι ότι πρέπει ειδικά για καρτέρια..αλλά και για σύντομα περπατητα..δεν πρέπει να είναι πάνω από 3500-3600 βάρος.. είναι ζυγισμένα αρκετά τα 682.. οπως και τα 692 έχουν τρομερή αίσθηση..ένα τέτοιο όπλο ήθελα να κυνηγούσα μόνο με αυτό και να πετούσα τις σκαλιδες..
Να ξέρεις ότι στην Κύπρο που είναι 100 χρόνια μπροστά στα δικανα από ότι εδώ κυνηγάνε πολλοι τα πάντα με 76 πόντους..μου το έλεγε ο Άγγελος Αβρααμ (πρωταθλητής sporting) όταν τον είχα συναντήσει εδώ..
Αλλά το έχω διαβάσει κιόλας σε Κυπριακό φόρουμ..
Γιάννη με εξαίρεση την μπεκάτσα δεν κυνηγάω περπατιτο.... Πάντως και εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά ζυγισμένο για το βάρος του...δεν φαίνεται!

Status
Not open for further replies.
Back