Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλορίζικο Ηλία θυμάμαι που μ έλεγες ότι το ήθελες αυτο το εργαλείο όταν είχαμε πάει στον καλκαντζακο για οφθαλμολουτρο;)
Να σαι καλά ρε Κωστή,είδες πως τα φέρνει τελικά και μερικές φορές καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας απωθημένο!καιρό ειχα να μάθω νέα σου!

Να σαι καλά ρε Κωστή,είδες πως τα φέρνει τελικά και μερικές φορές καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας απωθημένο!καιρό ειχα να μάθω νέα σου!
Μπράβο ρε Λιάκο χαίρομαι που τα κατάφερες!Έχουμε λίγο τρεξιματακι πιστεύω τα ξέρεις!Έμπαινα λίγο κλέφτρα και έβλεπα νέα σας.Τωρα επανηλθα δυναμικα;)

Μπράβο ρε Λιάκο χαίρομαι που τα κατάφερες!Έχουμε λίγο τρεξιματακι πιστεύω τα ξέρεις!Έμπαινα λίγο κλέφτρα και έβλεπα νέα σας.Τωρα επανηλθα δυναμικα;)
Άντε ρε φιλαράκι μπράβο! ναι τα έχω μάθει Κωστή υπομονή φίλε!κανόνισε να πάμε για κανένα τσιχλακι!

Η λαβή έχει κατέβει όντως πιο χαμηλά από την έκδοση sporting ώστε να δίνει τη δυνατότητα στο χέρι να την χουφτωνει καλύτερα!
Καλο αυτο!!!!
Ακομη και την ώρα που τουφεκάς ή επωμίζεις εξασκείται και στο χουφτωμα....;)
Οτι πρεπει για τους νέους......(γιατι εμείς στο πηγάδι ....κατουρήσαμε???:mad:)
Ρε τι κάνει η ...Επιστήμη:)

Υ/Γ
Μακη και σεις οι υπόλοιποι ασπρομάλληδες της ...κληρουχίας μας, μήπως να πάρουμε και εμείς κανένα τέτοιο ...χουφτωτικό;
Λέτε να δούμε (γενικώς) ...καλυτεροσύνη ????? .ha ha.

Last edited:
Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα γραφής του όπλου στην κατοχή μου!η εικόνα είναι πολύ κοντά σε αυτό που πρέπει να έχω,η λαβή εξαιρετικά βολική,τόσο που περνάει απαρατηρητη,η σκανδάλη του δεν με δυσκόλεψε καθόλου.εξαιρετικο το swing του,ούτε νευρικό αλλά ούτε να σε κοιμίζει...δεν χρειαζόταν καμία διόρθωση για να κάνεις ταυτόχρονη διορθωτικη βολή,λάκτισμα αδιάφορο...τι άλλο να πω... είμαστε σε καλό δρόμο θεωρώ!!!

Status
Not open for further replies.
Back