Να σαι καλά γιωργαρα, ευχαριστω πολύ!Καλορίζικο και καλοτούφεκο φίλε Ηλία.
Εύχομαι πολλές και ωραίες τουφεκιές.
Να σαι καλά γιωργαρα, ευχαριστω πολύ!Καλορίζικο και καλοτούφεκο φίλε Ηλία.
Εύχομαι πολλές και ωραίες τουφεκιές.
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Ηλία, να σαι γερος να το χαρείς!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Ευχαριστώ πολύ Αριστο!Καλορίζικο και καλοτουφεκο Ηλία, να σαι γερος να το χαρείς!
Καλοντουφεκο,να το χαρεις με πολλα κυνηγια...Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Γιάννη-Δημήτρη καλορίζικο και καλοτουφεκο το νέο σου όπλο, με υγεία!έτσι στο σωστό δρόμο... Ηλία KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 25 ΑΡΕΣ ΠΟΥΛΕΣ
και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...
Φαντάζομαι μετά την Bellmonte Due .buy..buy.
Να σαι καλά Βίκτωρα...θα σε έχω υπόψιν... χαχαχαχαχΚαλοριζικο Ηλια. Ευχομαι να ειναι, που ειναι δηλαδη, ακριβως οπως το φανταζεσαι. Και αν δεν ειναι τελικα, ξερεις, ο αγοραστης υπαρχει
Μιλαμε για τρομερο εργαλειο ισως το καλυτερο οπλο στη κλαση του....Καλοντουφεκο να το καταευχαριστηθεις
Καλοντουφεκο,να το χαρεις με πολλα κυνηγια...
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!Ηλία καλόριχτο να είναι ρε φίλε! Ανέβασε καμία φώτο να πάρουμε κι εμείς κάνα μάτι όμως..!!
Ρε μας έχεις τρελάνει...ευχαριστώ σε έναν έναν λες όλη μέρα. Πες ένα ευχαριστώ σε όλους να τελειώνουμεΕυχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!
Τραβάς κάνα ζόρι ρε.lazy.Ειμαι ευγενικό παιδί!Ρε μας έχεις τρελάνει...ευχαριστώ σε έναν έναν λες όλη μέρα. Πες ένα ευχαριστώ σε όλους να τελειώνουμε
Όχι φίλε προς θεού...ευχαριστώ .seveys.Τραβάς κάνα ζόρι ρε.lazy.Ειμαι ευγενικό παιδί!
Τι γλυκούλα φατσούλα είναι αυτή!Όχι φίλε προς θεού...ευχαριστώ .seveys.
Να σαι καλά ρε Γιώργο...κάνουν τίποτα τα beretta με τις optima κάννες?Ηλία και Γιάννη να χαίρεστε τα μακρυτσούτσουνα
Να το χαρείς Ηλία !Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6