Ευχαριστώ πολύ Μανώλη!Καλοριζικο,καλοτουφεκο κ να το χαρεις το εργαλειο
Ευχαριστώ πολύ Μανώλη!Καλοριζικο,καλοτουφεκο κ να το χαρεις το εργαλειο
Να σαι καλά μύρο!Καλοτουφεκο Ηλία!
Ευχαριστώ τολιο!άντε να δούμε γιατί κάτι τέτοια ψέματα μου λέει και ο Γιούρι!φίλος να σου πετύχει,χαχαχαχαΚαλοριχτο φιλαρακι!!
Θα ευχαριστηθείς ντουφεκιες!
Να σαι καλά Κωνσταντίνε!Ηλία και Γιάννη καλοριζικα και καλοτουφεκα τα εργαλεία.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!Καλοριχτο Ήλια με υγε
Καλοντουφεκο και καλορίζικο Ηλία και να το λιώσεις στις τουφεκιές!!!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλορίζικο και Καλοντουφεκο και σε εσένα φίλε μου!!!!έτσι στο σωστό δρόμο... Ηλία KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 25 ΑΡΕΣ ΠΟΥΛΕΣ
και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...
Καλοριζικο φιλε να το χαρεις καλοριχτο..!!!τι θες να σου πω
τσοκ δεν εχει 1-3 σταθερες κανες αυλος 18,55 νομιζω καλα τουφεκαει(κεντροτουφεκαει) βαρη μου φανηκε σε σχεση με την Α400 δεν εχω ριξει πανω απο 10 βολες μονοσκανδαλο αλλα βερεττα 682 δεν ειναι εχει χρυση σκανδαλη ομως
Να σαι καλά Χρήστο!Καλοντουφεκο και καλορίζικο Ηλία και να το λιώσεις στις τουφεκιές!!!!
Καλοριζικο Ηλια
Να στε καλά παιδιά!Ηλία καλορίζικο το εργαλείο φίλε. Να το χαρείς όσο δεν πάει .shoot.
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ και από δω...με καθησύχασαν κιόλας οι διαβεβαιώσεις σου....Καλορίζικο και απο δω Ηλία.. Και γω τέτοιο έψαχνα όταν ξεκίναγα είναι η αλήθεια αλλά δεν έβρισκα..
Να σαι καλά Μάκη!Ηλία καλορίζικο καλοτούφεκο να είναι