Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ καλη επιλογη κ δυσευρετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο....well done.
Βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε...
Ευρι, μερικα κερατα δεν χαμπαριαζουν τιποτα... .lazy.

Πολυ καλη επιλογη κ δυσυερετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο....well done.
Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναει

Πολυ καλη επιλογη κ δυσευρετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Ευχαριστώ πολύ αρι το απόγευμα θα βάλω και τις φωτογραφίες!

Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναει
Με το Beretta εχεις μια πολυ ωραια εμφανισιακα γκομενα που κανει κ ωραιο κρεβατι, με το κερατο εχεις μια πιο αγρια αλλα με επισης καλο κρεβατι...
Κ με τα δυο, οταν θα ερθει η ωρα θα το χαρεις το θεμα... .banana..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back