Καλοριζικη φιλε να την λιωσεις
Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναι το εργαλείο Γιώργο.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους !Πολυ καλη επιλογη!!
Να εισαι καλα να το ευχαριστηθεις!!
Περισσότερες εντυπώσεις αύριο που θα το πιάσω στα χέρια μου !
Καλοριζικη φιλε να την λιωσεις
Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναι το εργαλείο Γιώργο.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους !Πολυ καλη επιλογη!!
Να εισαι καλα να το ευχαριστηθεις!!
Δεν χρειαζεσε αλλη.την ιδια έχω με 2 κανες μια με τα τσοκ της 71 π. Και η αλλη 76 π.μαγκνουμ. κανεις ολα τα κυνηγια και ειναι και οπλαραεγώ έχω την Α302 ΕΧΤΡΑ με την χρυσή σκανδάλη (τώρα πιά έχει ξεβάψει,χαχα). η κάνη ήταν 76cm magnum και η αλήθεια είναι από τότε που το γύρισα στις τσίχλες έπρεπε να αφήσω την τσίχλα να πάει μετά τα 25 μέτρα για να ρίξω. έτσι λοιπόν πήγα σε οπλουργό και μου την έκοψε στους 61 πόντους και μου έβαλε εξωτερικά τσοκ. ακόμη βαράει στο "θεό".
θα ήθελα να πάρω καινούργια καραμπίνα, αλλά αυτήν που έχω την έχω αγοράσει με τα πρώτα μου χρήματα, ρίχνει μια χαρά και συναισθηματικά δεν μπορώ να την αποχωριστώ.
το μόνο ελλάτωμά της είναι το εξωτερικό σκούριασμα της κάννης. παρόλο μετά από κάθε κυνήγι την λάδωνα, το σκούριασμα δεν το απέφυγα.
Το πρωτο οπλο με το οποίο έριξα είναι ενα μονοκαννο του παππού μου . Με αυτό το όπλο έμαθα να κυνηγάω . Αυτό παρόλο που είναι μέσα στην σκουριά όταν το πιάνω τρεμω απο χαρά και συγκίνηση .... Οποτε καταλαβαίνω απόλυτα τι παει να πει συναισθηματικό δέσιμο με ενα όπλο !!!θα ήθελα να πάρω καινούργια καραμπίνα, αλλά αυτήν που έχω την έχω αγοράσει με τα πρώτα μου χρήματα, ρίχνει μια χαρά και συναισθηματικά δεν μπορώ να την αποχωριστώ.
το μόνο ελλάτωμά της είναι το εξωτερικό σκούριασμα της κάννης. παρόλο μετά από κάθε κυνήγι την λάδωνα, το σκούριασμα δεν το απέφυγα.
εγώ έχω την Α302 ΕΧΤΡΑ με την χρυσή σκανδάλη (τώρα πιά έχει ξεβάψει,χαχα). η κάνη ήταν 76cm magnum και η αλήθεια είναι από τότε που το γύρισα στις τσίχλες έπρεπε να αφήσω την τσίχλα να πάει μετά τα 25 μέτρα για να ρίξω. έτσι λοιπόν πήγα σε οπλουργό και μου την έκοψε στους 61 πόντους και μου έβαλε εξωτερικά τσοκ. ακόμη βαράει στο "θεό".
θα ήθελα να πάρω καινούργια καραμπίνα, αλλά αυτήν που έχω την έχω αγοράσει με τα πρώτα μου χρήματα, ρίχνει μια χαρά και συναισθηματικά δεν μπορώ να την αποχωριστώ.
Γιώργο καλορίζικη,εξαιρετική επιλογή.Συνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ... Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;;
Ακατελητα (αθάνατα) όπλα αυτα φίλε Λευτέρη,ζωντανή ιστορία έτσι φαίνονται τα μεγάλα όπλα στο πέρασμα του χρόνου, να σε καλά φίλε να την χαρείς αλλά τόσα.εγώ έχω την Α302 ΕΧΤΡΑ με την χρυσή σκανδάλη (τώρα πιά έχει ξεβάψει,χαχα). η κάνη ήταν 76cm magnum και η αλήθεια είναι από τότε που το γύρισα στις τσίχλες έπρεπε να αφήσω την τσίχλα να πάει μετά τα 25 μέτρα για να ρίξω. έτσι λοιπόν πήγα σε οπλουργό και μου την έκοψε στους 61 πόντους και μου έβαλε εξωτερικά τσοκ. ακόμη βαράει στο "θεό".
φίλε μου το 302 δεν το δίνεις για κανένα λόγο....θα το μετανιώσεις...σου προτείνω να του κάνεις κάποια μαζεματα και να το κρατήσεις για μια ζωή....έχω το ίδιο με 60.5 κάννη και εξωτερικά τσοκ και ένα 391...μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται στα ίσα ακόμα και τα πιο σύγχρονα όπλα...εγώ του έβαψα ξύλα και κάνω και είναι σαν καινούργιο....εγώ έχω την Α302 ΕΧΤΡΑ με την χρυσή σκανδάλη (τώρα πιά έχει ξεβάψει,χαχα). η κάνη ήταν 76cm magnum και η αλήθεια είναι από τότε που το γύρισα στις τσίχλες έπρεπε να αφήσω την τσίχλα να πάει μετά τα 25 μέτρα για να ρίξω. έτσι λοιπόν πήγα σε οπλουργό και μου την έκοψε στους 61 πόντους και μου έβαλε εξωτερικά τσοκ. ακόμη βαράει στο "θεό".
Απο σκοτωματα δεν ξέρω τι θα κανει αλλά απο ζύγισμα .... Και το καλυτερο μπαίνει και κάθετε στον ώμο μου τέλεια !!!
Καλορίζικο και καλότυχο να είναι ΓιώργοΕνα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους σας είναι η πρωτη μου καραμπίνα και είμαι πολύ χαρούμενος !!! Το ήξερα το όπλο βέβαια μιας και ηταν συγγενή μου αλλά τώρα που το πιάνω στα χέρια μου και είναι ΔΙΚΟ μου το νιώθω εντελώς διαφορετικό ....
Με βλέπω να κοιμάμαι αγκαλιά με την ιταλίδα απόψε !!!