Ειδες το φως επιτελους.άντε λεβεντιά καλοτουφεκοΑνανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλορίζικο, καλοτούφεκο, με υγεία να το λιώσεις στο τουφεκίδι !!! Τέλειο !!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Σε εμπιστευτηκα φίλε!Ειδες το φως επιτελους.άντε λεβεντιά καλοτουφεκο
Ευχαριστώ Στέλιο!Καλορίζικο, καλοτούφεκο, με υγεία να το λιώσεις στο τουφεκίδι !!! Τέλειο !!!
Έλα εσυ ψηλουλη και όλα θα τα βρούμε!Καλορίζικο και από δω
Bravo ρε φίλε, το άλλο ΣΚ θα έρθω να το τεστάρω.ha haaa
Εκλεισα εισητήρια χθεςΚαλορίζικο και από δω
Bravo ρε φίλε, το άλλο ΣΚ θα έρθω να το τεστάρω.ha haaa
Θα βρέχει το σκΕκλεισα εισητήρια χθες
Καλορίζικο φίλε, καινούριο η μεταχειρισμενο; γι κυνήγι η σκοπευτηριο;Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Θα βρέχει το σκ
Αστο ντοκ.ειναι μακράν οτι καλυτερο έχει βγάλει ποτε η μπερετα.ποιοοοο βαρος?ολα ρυθμιζονται.όταν θα δείτε το swing αυτου του όπλου θα τριβετε τα ματάκια σας και ο κάτοχος τα χερακια τουΚαλορίζικο φίλε, καινούριο η μεταχειρισμενο; γι κυνήγι η σκοπευτηριο;
Βαρύ όπλο ε;
Μεταχειρισμένο.και για τα δύο...φίλε η αίσθηση του είναι για πιο ελαφρύ από την 302 σίγουρα!Καλορίζικο φίλε, καινούριο η μεταχειρισμενο; γι κυνήγι η σκοπευτηριο;
Βαρύ όπλο ε;
Καλορίζικο κάλο ντουφεκο να το ευχαριστηθείς να τα καπνίσεις τα δισκάκια!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Να σαι καλά Νικόλα!Καλορίζικο κάλο ντουφεκο να το ευχαριστηθείς να τα καπνίσεις τα δισκάκια!
Αν χάσεις πουλι μ αυτο τ όπλο μαστίγωμα παραυτα.αν έχει 2 lm Βάλτα πανω σε καρτερι και δεν θα πιστεύεις τι θα κανεις.θα αυτοθαυμαζεσαιΜεταχειρισμένο.και για τα δύο...φίλε η αίσθηση του είναι για πιο ελαφρύ από την 302 σίγουρα!
Πατάω ένα κουμπίποιοοοο βαρος?ολα ρυθμιζονται