Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Α400 δεν με ενθουσιαζει και τοσο απο αποψη εμφανισης αλλα και απο γνωμες που ακουω...πολυ εινια αυτοι που ισχυριζονται οτι η 391 ειναι ανωτερη!Ωστοσο ο πρβληματισμος υπαρχει ακομα γιατι ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω για κανενα απο τα δυο οπλα...

Η Α400 δεν με ενθουσιαζει και τοσο απο αποψη εμφανισης αλλα και απο γνωμες που ακουω...πολυ εινια αυτοι που ισχυριζονται οτι η 391 ειναι ανωτερη!Ωστοσο ο πρβληματισμος υπαρχει ακομα γιατι ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω για κανενα απο τα δυο οπλα...
Σίγουρα πιο δοκιμασμένη η 391 αρκεί να είναι σε μια καλή κατάσταση και μια λογική τιμή. Αλλά στα 1100 ευρώ άποψη μου θα κοίταζα καινούρια έστω κι αν έβαζα επάνω ένα 150αρι την Α400.

Niko την εχω δει την αγγελια απλα αυτη η εκδοση εχει ξυλα τα οποια δεν ειναι 100% ξυλο και υστερει σε αυτο το θεμα.Η εκδοση Gold εχει πιο επιλεγμενα ξυλα και καποιες αλλες λεπτομερεις στο κλειστρο,την γλωσσα και σε ολη την βαση του οπλου.Οποτε λεω αφου θα δωσω που θα δωσω αρκετα λεφτα να παρω την πιο καλη εκδοση καθως ισως να ειναι η τελευταια αγορα οπλου τουλαχιστουν για την επομενη 10ετια!

Πανέμορφο όπλο...και επειδή ζαχαρώνω και εγώ ένα όπλο αερίων αν ήταν 71 πόντους θα το είχα χτυπήσει από την πρώτη μέρα που μπήκε η αγγελία!!!!
Και απ'ότι λέει είναι με τα αληθινά νερό τα ξύλα και όχι τεχνικά!

Στην ιδία ακριβώς φάση ήμουν πριν 2 χρόνια

αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
υγ τα ξυλα στην Α400 ειναι παρα πολυ ωραια οπως και η γραμμη της
Γιατί τα παλιά είχαν καλύτερα μέταλλα!

Ερωτηση απλα απο περιεργεια καπου επεσε το ματι μου χθες σε beretta 690 field i βγαζει και field i ? Νομιζα οτι βγαζει μονο 690 field iii τι διαφορες εχουν?λογικα σε ξυλα μονο γιατι απο οτιειδα οι καννες ειναι ιδιες optima hp το εχει καποιος το 690 να μας πει εντυπωσεις?

Ερωτηση απλα απο περιεργεια καπου επεσε το ματι μου χθες σε beretta 690 field i βγαζει και field i ? Νομιζα οτι βγαζει μονο 690 field iii τι διαφορες εχουν?λογικα σε ξυλα μονο γιατι απο οτιειδα οι καννες ειναι ιδιες optima hp το εχει καποιος το 690 να μας πει εντυπωσεις?
Έχω από πέρυσι το καλοκαίρι το 690 field III
Για μενα ότι καλύτερο είχα ποτέ, ζυγισμα που το κάνει να φαίνεται ελαφρύ, ωραίο κοντακι, ημιπιστολέ λαβή που εμένα με βόλεψε πολύ. Άψογο φινίρισμα χωρίς χρυσά ένθετα κλπ και καννες διαμάντι. Έχω κάνει φανταστικές τουφεκιές. Δε θα το έπαιρνα με άλλες κάνες από 71 εκ. Στρίβει γρήγορα κι έρχεται ωραία στον ώμο και στο μάτι. Το field I είναι το ίδιο όπλο με χαμηλότερης κατηγορίας ξύλα και πιο λίγα σκαλίσματα.

Μαλιστα...Μια κλασικη περιπτωση γιατι δεν υποστηριξα ποτε καμμια βελτιωση καννης περα απο οτι βελτιωνει τους αριθμους....Ρεμι καλυτερη απο Οπτιμα? τιποτα το ουσιαστικο σε διαφορα μεταξυ τους σε εργο και αριθμους. Μoble καννη και να μην δεις διαφορα ως μπρος την Οπτιμα στο εργο,με βρισκει συμφωνο!Ουτε και εγω!Και ουτε και μια βελτιωση του μεσο ορου θεωρω σημαντικη βελτιωση!...,Ενω με Ρεμι να βλεπεις,και το εβλεπα και εγω!,...Αποδειχθηκε.....κλασικη περιπτωση χειρισμου!......Οπτιμα πλας καννη απο το κουτι τελεια σε βλητικη αποδωση,αλλα και τα τσοκ της.Καμμια καννη δεν ριχνει καλυτερα απο την Οπτιμα πλας......Η καλες καννες ριχνουν σαν την Οπτιμα πλας....Μπορεις να διωρθωσεις καννες να ριχνουν σαν Οπτιμα πλας....Ανετα σαν Ρεμινγκτον ριχνει η Οπτιμα -πλας......Χρονια Πολλα και καλη χρονια σε ολους.

Σε λίγες ημέρες θα ξαναμπώ στο club για δεύτερη φορά με ένα όπλο που κουβαλάει μια ιστορία. Πρόκειται για την a 303 που είχε αγοράσει ο πατέρας μου και δόθηκε ανταλλαγή σε κυνηγομαγαζο για να αγοραστεί η maxus. Κάθε φορά που πήγαινα το μάτι μου έπεφτε στον οπλοβαστο του μαγαζιού και την έβλεπα πάντα εκεί 4 (!) χρόνια τώρα. Σαν να μην ήθελε να πουληθεί και να την πάρει άλλος. Προχθές πήγα να πάρω ένα παντελόνι και την είδα εκει ξανά και αποφάσισα είπα στον οπλοπωλη ότι τη θέλω πίσω ξανά κι ας μη τη χρησιμοποιήσω ποτέ. Προς τιμήν του κατάλαβε το συναισθηματικό της υποθεσης και μου έκανε καλή τιμή. Στο club λοιπόν ξανά ύστερα από το 690 κι εγώ με την παλιά καλή 303 με σταθερό τσοκ ** και καννη 71 εκ. Σκοπεύω δε να την δώσω στον πατέρα μου ξανά αν δε τη χρησιμοποιήσει θα μείνει ενθύμιο!

Status
Not open for further replies.
Back