Καλορίζικο τότε οποίο Beretta και να πάρεις καλό θα είναι!Εχω και αλλα οπλα στην κατοχη μου, οπως RAFAELLO και SX3!Τωρα θελω να παρω και μια beretta για την συλλογη!
Καλορίζικο τότε οποίο Beretta και να πάρεις καλό θα είναι!Εχω και αλλα οπλα στην κατοχη μου, οπως RAFAELLO και SX3!Τωρα θελω να παρω και μια beretta για την συλλογη!
Σίγουρα πιο δοκιμασμένη η 391 αρκεί να είναι σε μια καλή κατάσταση και μια λογική τιμή. Αλλά στα 1100 ευρώ άποψη μου θα κοίταζα καινούρια έστω κι αν έβαζα επάνω ένα 150αρι την Α400.Η Α400 δεν με ενθουσιαζει και τοσο απο αποψη εμφανισης αλλα και απο γνωμες που ακουω...πολυ εινια αυτοι που ισχυριζονται οτι η 391 ειναι ανωτερη!Ωστοσο ο πρβληματισμος υπαρχει ακομα γιατι ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω για κανενα απο τα δυο οπλα...
Niko την εχω δει την αγγελια απλα αυτη η εκδοση εχει ξυλα τα οποια δεν ειναι 100% ξυλο και υστερει σε αυτο το θεμα.Η εκδοση Gold εχει πιο επιλεγμενα ξυλα και καποιες αλλες λεπτομερεις στο κλειστρο,την γλωσσα και σε ολη την βαση του οπλου.Οποτε λεω αφου θα δωσω που θα δωσω αρκετα λεφτα να παρω την πιο καλη εκδοση καθως ισως να ειναι η τελευταια αγορα οπλου τουλαχιστουν για την επομενη 10ετια!
Πανέμορφο όπλο...και επειδή ζαχαρώνω και εγώ ένα όπλο αερίων αν ήταν 71 πόντους θα το είχα χτυπήσει από την πρώτη μέρα που μπήκε η αγγελία!!!!
Οπλαρες έχεις τι να λέμε, ειδικά αυτή η ιταλιδουλα η εικοσαρα .what.Είμαι εδώ με:
Beretta s687 silver pigeon 20cal
Beretta A302
Γιατί τα παλιά είχαν καλύτερα μέταλλα!Στην ιδία ακριβώς φάση ήμουν πριν 2 χρόνια
αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
υγ τα ξυλα στην Α400 ειναι παρα πολυ ωραια οπως και η γραμμη της
Έχω από πέρυσι το καλοκαίρι το 690 field IIIΕρωτηση απλα απο περιεργεια καπου επεσε το ματι μου χθες σε beretta 690 field i βγαζει και field i ? Νομιζα οτι βγαζει μονο 690 field iii τι διαφορες εχουν?λογικα σε ξυλα μονο γιατι απο οτιειδα οι καννες ειναι ιδιες optima hp το εχει καποιος το 690 να μας πει εντυπωσεις?