Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παντος το αντηθετο ειδα δε διατριση η greystone τη παταγε την α400 και τη λεει η θεωρια δεν με ενδιαφερει η πράξη εδηξε αλλα πραγματα και εχω κανει πολες δοκημες αλλα μεχρη 36 γρ και με τοις δυο
Μαζι σου.η πράξη ειναι αυτο που μετραει.όσοι την εχουν λενε τα καλυτερα.μέχρι κι ο δικος μας ο σαλαβαντακης μ αυτη κυνηγάει οποτε τα λογια ειναι περιτα

Δε ξερω για την διατρηση δεν εχω αποψη ουτε για τη grey ουτε για καποια κανη optima plus δεν εχει καποιος απτη παρεα μου η εστω καποιος γνωστος θα θελα ομως να τουφεκισω με τετοια beretta για την Α400 που εχω τριτη σεζον φετος μπορω πλεον να πω ακομα με μεγαλυτερη σιγουρια οτι εχει τουφεκια φαρμακερη και με τα μαματσοκ ,η σουπερ μαγκνουμ θαλαμη δεν την επηρεαζει σημερα κυνηγησα αποκλειστικα στο περπατητο με 4* και με φυσιγγια ιδιογομωσης 30αρια σε οσα πουλια ημουν πανω.pop. δεν εκαναν κιχ γεματα σκοτωματα απολαυστικα.sarcastic.

Σε λίγες ημέρες θα ξαναμπώ στο club για δεύτερη φορά με ένα όπλο που κουβαλάει μια ιστορία. Πρόκειται για την a 303 που είχε αγοράσει ο πατέρας μου και δόθηκε ανταλλαγή σε κυνηγομαγαζο για να αγοραστεί η maxus. Κάθε φορά που πήγαινα το μάτι μου έπεφτε στον οπλοβαστο του μαγαζιού και την έβλεπα πάντα εκεί 4 (!) χρόνια τώρα. Σαν να μην ήθελε να πουληθεί και να την πάρει άλλος. Προχθές πήγα να πάρω ένα παντελόνι και την είδα εκει ξανά και αποφάσισα είπα στον οπλοπωλη ότι τη θέλω πίσω ξανά κι ας μη τη χρησιμοποιήσω ποτέ. Προς τιμήν του κατάλαβε το συναισθηματικό της υποθεσης και μου έκανε καλή τιμή. Στο club λοιπόν ξανά ύστερα από το 690 κι εγώ με την παλιά καλή 303 με σταθερό τσοκ ** και καννη 71 εκ. Σκοπεύω δε να την δώσω στον πατέρα μου ξανά αν δε τη χρησιμοποιήσει θα μείνει ενθύμιο!
Σημαδιακό που δεν πουλήθηκε 4 χρόνια. Λίγοι θα έκαναν την κίνηση να ξανααγορασουν όπλο που πούλησαν. Αφιέρωσε της κάποια κυνήγια τιμής ένεκεν. .congrats.

Τιμια 90% στα 36μ δεν περνεις,εκτος αν ριχνεις με βελτιωσεις,μια καννη τιμια χωρις κολπα,βαζεις ντεμι και περνεις ντεμι,ο στενος αυλος με μακρυ κωννο σαφεστατα και ριχνει καλυτερα απο το συμβατικο,αλλα η ταχυτητες,για να ανεβουν, δεν θελουν τριβες.....Και με την επιμηκηνση του κωννου απλα μαζευεις τα σκαγια....οχι της ταχυτητες.Παρτε μια στεννη καννη απο συμβατικη και παιξτε με τη γεωμετρια της...Κωννο πριν μετα,κωνικη μετρας,διευρυνση μετρας,βλητικη ετσι μαθαινεις.

Αυριο αν παω για τσιχλες με το ξαδερφο που εχέι τη greystone που του πουλησα θα κανω δοκημες και θα τοις ανεβασω
Παντος αυτα που λενε ειναι μονο για τσιχλα και τρυγονι δεν ησχηει στα παπια με 34 γρ ιδιογωμοσης με σιπε εχω κανει απξστευτες τουφεκες και ουτε το κλωτσημα ηταν δυνατο νορμαλ μου φενοταν μεχρι τα 36 γρ δεν χρειαζωταν να βαλεις και ποιο πολυ

Εδω δεν ευδοκιμησε κ οι λογοι ειναι γνωστοι..κ φυσικα δεν εχουν να κανουν με την βλητικη αποδοση του οπλου η την λειτουργία του..
Ξέρουμε πως τα πηγε η greystone σε πωλήσεις στην Ιταλια?
Δεν προλαβαίνει να μπεί αγγελία και πουλιέται όπως κι εδώ στην Ελλάδα
η δική μου απορία είναι γιατί την σταμάτησε η beretta;;;;;; όπλο πετυχημένο .xm.

η δική μου απορία είναι γιατί την σταμάτησε η beretta;;;;;; όπλο πετυχημένο .xm.
Κ εμενα..κ αφου ειναι οπλο με καλη τουφεκια κατα γενικη ομολογια γιατι πουλιεται..παντως για προβλημα δεν εχω ακουσει..

Κ εμενα..κ αφου ειναι οπλο με καλη τουφεκια κατα γενικη ομολογια γιατι πουλιεται..παντως για προβλημα δεν εχω ακουσει..
κάποιες(όχι πολλές)εμπλοκές μου έκανε 1μιση χρόνο που την είχα που μάλλον οφειλόταν στη γλώσσα,το γνωστό πρόβλημα του μοντέλου :)

Σημαδιακό που δεν πουλήθηκε 4 χρόνια. Λίγοι θα έκαναν την κίνηση να ξανααγορασουν όπλο που πούλησαν. Αφιέρωσε της κάποια κυνήγια τιμής ένεκεν. .congrats.
Πράγματι Γιάννη σαν κίνηση φαντάζει παράλογη κι ασύμφορη. Όμως όπως είπα αφενος συναισθηματικά αξίζει περισσότερο από όλα μου τα όπλα, αφετέρου είναι και μάχιμη γιατί ήταν σε καλή κατάσταση! Απορώ πως επέτρεψα τότε να την ανταλλάξουμε.

Εδω δεν ευδοκιμησε κ οι λογοι ειναι γνωστοι..κ φυσικα δεν εχουν να κανουν με την βλητικη αποδοση του οπλου η την λειτουργία του..κριμα κ αδικο..
Ξέρουμε πως τα πηγε η greystone σε πωλήσεις στην Ιταλια?
Τρομερές πωλήσεις έκανε Τάσο, βλητικα υπάγεται στην κατηγορία της Βασίλισσας Benelli st. Etienne. Η πριγκίπισσα μπερεττα όμως δεν έμεινε για πολύ στην αγορά.

Το πιο πετυχημένο όπλο της μπερεττα κατά την εφαρμοσμένη βλητικη, στην Ευρώπη πούλησε αρκετά. Στην Αμερική δεν πούλησε αν θυμάμαι καλά λογο πιστοποίησης με τα ατσάλινα (18.2 αυλός). Ηταν το μόνο όπλο που μπορούσε να συναγωνιστεί τις άλλες ιταλικές εταιρίες στους αγώνες περιστεροβολίας, μικρές γομωσεις στα όρια του λειόκαννου.
Αν το δούμε αθλητικά θέλει μαεστρία να στείλω 28-32γρ στα 60-70 μέτρα για φάσσα.

Μακη τελειως λαθος η στρατηγικη marketing της Beretta
Tα επιτυχημενα μοντελα πρεπει να συνεχιζουν να πωλουν. Δες παραδειγμα η Ρεμι ακομη πουλαει 870 και 1100 παροτι εχει βγαλει νεα μοντελα.
Ο μονος λογος που μπορω να φανταστω ειναι οτι το συγκεκριμενο οπλο δεν ειχε περαση στην Αμερικη, αγορα βαρομετρο για καθε κατασκευαστη οπλων. Η ευρωπαικη αγορα ειναι ψοφια και δεν θα μπορουσε η εταιρεια να στηριχθει πανω σε αυτην γιαυτο το μοντελο.

Μακη τελειως λαθος η στρατηγικη marketing της Beretta
Tα επιτυχημενα μοντελα πρεπει να συνεχιζουν να πωλουν. Δες παραδειγμα η Ρεμι ακομη πουλαει 870 και 1100 παροτι εχει βγαλει νεα μοντελα.
Ο μονος λογος που μπορω να φανταστω ειναι οτι το συγκεκριμενο οπλο δεν ειχε περαση στην Αμερικη, αγορα βαρομετρο για καθε κατασκευαστη οπλων. Η ευρωπαικη αγορα ειναι ψοφια και δεν θα μπορουσε η εταιρεια να στηριχθει πανω σε αυτην γιαυτο το μοντελο.
Παύλο την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ
όπως θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος(αγορά Αμερικής) που οι Ιταλοί <<μισούν>>την beretta (όπως μου έλεγε και φίλος) τα τελευταία 10+ χρόνια

Status
Not open for further replies.
Back