Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακη τελειως λαθος η στρατηγικη marketing της Beretta
Tα επιτυχημενα μοντελα πρεπει να συνεχιζουν να πωλουν. Δες παραδειγμα η Ρεμι ακομη πουλαει 870 και 1100 παροτι εχει βγαλει νεα μοντελα.
Ο μονος λογος που μπορω να φανταστω ειναι οτι το συγκεκριμενο οπλο δεν ειχε περαση στην Αμερικη, αγορα βαρομετρο για καθε κατασκευαστη οπλων. Η ευρωπαικη αγορα ειναι ψοφια και δεν θα μπορουσε η εταιρεια να στηριχθει πανω σε αυτην γιαυτο το μοντελο.

Δεν γίνεται από θέμα μάρκετινγκ Παύλο .H Beretta–Benelliείναι η ίδια εταιρία και με αυτό το όπλο η Beretta απέδειξε ότι αν θέλει να κάνει παπάδες ο μικρός άυλος μπορεί και η ιδία έχει το know how ,απλά εκεί έβγαζε τα ματάκια της μονή της κάνοντας εσωτερικό ανταγωνισμό στις benell iπου δεν την συμφερε

σκέψου να βγάλει benelli οπλα με οπτιμα κάνες .well done.
νομιζετε οτι δεν ξερουν τα υπερ και τα κατα καθε οπλου. απλα πως θα μας δουλεψουν για να αγορασουμε o_O
Ασε που πατανε και στην μουρλα ,τρελα, μειονεκτημα του Ελληνα οτι το δικο του ειναι το καλυτερο... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Μια τιμούλα για αυτό εδώ το ανταλλακτικάκι; Ελπίζω να μην πάει σετ όλο το κλείστρο. (Α300 outlander). https://www.imageupload.co.uk/image/Ed18
Τι είναι αυτό ρε Χάρη ??? Κάτι βλέπω ότι "έκοψε σαν αγγούρι" !!!! .what..what..what. ... αλλά από τη φωτό δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι ????
Μάλλον ... .xm. σετάκι όλο το κλείστρο ... και με άδεια αγοράς από την αστυνομία !!!!!! .smashfrak.

Δεν ξερω πως λεγεται..το πανω μερος του κλειστρου ειναι.Δεν ειδα με ποιο φυσίγγι την πατησε καθως το ανακάλυψα στην πορεία που ..δεν τουφεκουσε επειδη δεν τερματιζε το κλειστρο!! 30-32 gr ηταν ολα,σε τσιχλοκυνηγι.Στελιο αν ειναι να θελει αδειες κ ..περίμενε κ κανα 100σταρι αμα ειναι να πα ν αλλαξω οπλο!!

Δεν θέλει άδεια, είναι κατά πάσα πιθανότητα το ανταλλακτικό με αριθμό 50 (από την λίστα των spare parts του συγκεκριμένου μοντέλου), πάρε την αντιπροσωπεία και ζήτα τους να σου πουν πόσο κοστίζει. Εγώ πριν βάλω το καινούριο θα ψαχνόμουν λίγο να δω γιατί έσπασε, για να μην ξαναγίνει στο καινούριο. Οι λόγοι μπορεί να είναι εξαιρετικά δυνατό φυσίγγι, κάποια ακμή στο σημείο που βρίσκει στην βάση (ώστε να λειτουργεί σαν μαχαίρι και να το κόβει), πολύ μαλακό επανατατικό ελλατήριο.
Ευτυχώς που μάλλον το σπασμένο κομμάτι μπλοκάρισε το κλείστρο και δεν δούλεψε γιατί αν έριχνε χωρίς κλειδί, τα πράγματα μπορεί να ήταν άσχημα.
Επίσης το 30-32γρ, δεν λέει τίποτα. Μήπως ήταν φυσίγγια ιδιογόμωσης ;

Δεν ξερω πως λεγεται..το πανω μερος του κλειστρου ειναι.Δεν ειδα με ποιο φυσίγγι την πατησε καθως το ανακάλυψα στην πορεία που ..δεν τουφεκουσε επειδη δεν τερματιζε το κλειστρο!! 30-32 gr ηταν ολα,σε τσιχλοκυνηγι.Στελιο αν ειναι να θελει αδειες κ ..περίμενε κ κανα 100σταρι αμα ειναι να πα ν αλλαξω οπλο!!
Μια φορά πήρα τηλ. τον Κύργια για να πάρω ένα κλείστρο για τη Mossberg 9200 που έχω (όταν σταμάτησε να παράγεται, για να έχω ένα εφεδρικό, αν ποτέ χρειαστεί) και μου είπε αυτό, ότι θέλει "άδεια αγοράς" ... γιατί είναι "ουσιώδες μέρος" του όπλου ... και ότι στοιχίζει κάπου 100 € !!! Φαντάζομαι της Beretta θα στοιχίζουν και παραπάνω από 100, δεν ξέρω ... Φυσικά δεν πήρα !!!

Δεν θέλει άδεια, είναι κατά πάσα πιθανότητα το ανταλλακτικό με αριθμό 50 (από την λίστα των spare parts του συγκεκριμένου μοντέλου), πάρε την αντιπροσωπεία και ζήτα τους να σου πουν πόσο κοστίζει. Εγώ πριν βάλω το καινούριο θα ψαχνόμουν λίγο να δω γιατί έσπασε, για να μην ξαναγίνει στο καινούριο. Οι λόγοι μπορεί να είναι εξαιρετικά δυνατό φυσίγγι, κάποια ακμή στο σημείο που βρίσκει στην βάση (ώστε να λειτουργεί σαν μαχαίρι και να το κόβει), πολύ μαλακό επανατατικό ελλατήριο.
Ευτυχώς που μάλλον το σπασμένο κομμάτι μπλοκάρισε το κλείστρο και δεν δούλεψε γιατί αν έριχνε χωρίς κλειδί, τα πράγματα μπορεί να ήταν άσχημα.
Επίσης το 30-32γρ, δεν λέει τίποτα. Μήπως ήταν φυσίγγια ιδιογόμωσης ;
Το οπλο το χω απ το '12 κ εχει ριξει γυρω στα 7500-8000 φυσιγγια.Το 95% τσιχλοφυσιγγα. Σημερα εκανα ξεσκαρταρισμα κ εριξα 3-4 ειδη.lambro tordo 32,saga 32,starlight 32,wolf 30 κ αν δε κανω λαθος ειχε κ ενα δυο wolf 34.tordo σιγουρα δεν ηταν,ουτε saga (μου τελειωσαν νωρις,ειχε πουλια).Τα κυπριακα τα starlight εχουν χαμηλες πιεσεις,αρα καποιο απο τα wolf! Θα ξαναπαω απογευματινο κ θα δω εκει που εριξα το τελευταιο..Τωρα ομως θα χω benelli!! Χα χα.

Μια φορά πήρα τηλ. τον Κύργια για να πάρω ένα κλείστρο για τη Mossberg 9200 που έχω (όταν σταμάτησε να παράγεται, για να έχω ένα εφεδρικό, αν ποτέ χρειαστεί) και μου είπε αυτό, ότι θέλει "άδεια αγοράς" ... γιατί είναι "ουσιώδες μέρος" του όπλου ... και ότι στοιχίζει κάπου 100 € !!! Φαντάζομαι της Beretta θα στοιχίζουν και παραπάνω από 100, δεν ξέρω ... Φυσικά δεν πήρα !!!
Ε μα δεν εχει!! Οπλο 900€ κ αν το παρεις ανταλλακτικο ανταλλακτικο σου βγαινει 2500.

Το οπλο το χω απ το '12 κ εχει ριξει γυρω στα 7500-8000 φυσιγγια.Το 95% τσιχλοφυσιγγα. Σημερα εκανα ξεσκαρταρισμα κ εριξα 3-4 ειδη.lambro tordo 32,saga 32,starlight 32,wolf 30 κ αν δε κανω λαθος ειχε κ ενα δυο wolf 34.tordo σιγουρα δεν ηταν,ουτε saga (μου τελειωσαν νωρις,ειχε πουλια).Τα κυπριακα τα starlight εχουν χαμηλες πιεσεις,αρα καποιο απο τα wolf! Θα ξαναπαω απογευματινο κ θα δω εκει που εριξα το τελευταιο..Τωρα ομως θα χω benelli!! Χα χα.
Το φυσηγγι θα το βρεις διαλημενο κομενο απο το παφηλα ετσι κανει

Το φυσηγγι θα το βρεις διαλημενο κομενο απο το παφηλα ετσι κανει
Δεν νομίζω να συνέβει αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό θα συνέβαινε αν έριχνε με σπασμένο το κλειδί. Εδώ προφανώς παρά το σπάσιμο, μάλλον πρόλαβε να κάνει την δουλειά για την οποία προορίζεται.

Όπως και να έχει το πράμα, το κλειδί του κλείστρου είναι το εξάρτημα που θα έπρεπε να είναι το πιο ανθεκτικό από όλα !!! Το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να κόβει, για οποιοδήποτε λόγο !!! Όλο το όπλο να διαλυθεί και να σκορπίσει σε χίλια κομμάτια, αυτό δεν θα έπρεπε να σπάει.

Όπως και να έχει το πράμα, το κλειδί του κλείστρου είναι το εξάρτημα που θα έπρεπε να είναι το πιο ανθεκτικό από όλα !!! Το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να κόβει, για οποιοδήποτε λόγο !!! Όλο το όπλο να διαλυθεί και να σκορπίσει σε χίλια κομμάτια, αυτό δεν θα έπρεπε να σπάει.
Συμβαίνουν ζημιές σε αυτογεμή,αλλά ένα κομμάτι μασίφ χοντρό μέταλλο σε <<νευραλγικά>> ευαίσθητη θέση που μπορεί να φέρει ίσως και τραυματισμό από κάποιο δυνατό φυσίγγι δεν θα ήθελα κι εγώ να συμβεί σε όπλο μου

Να ρωτήσω κάτι έχει δοκιμάσει κάποιος μετατροπές σε κάνη Όχι απαραίτητα από benelli που έχουν άυλο 18.3 18.4 αλλά και από παλιότερες Beretta 303,304,390,391 κτλ που έχουν και αυτές παρόμοιο άυλο και κώνο να κάνει διεύρυνση αυλού και κώνου να τη φέρει "κοντά " σε κάνη optima αν έχουν παρόμοια αποδοση;
Οι κανες optima+ πόσα εκατοστά κώνο εχουν;

Status
Not open for further replies.
Back