Συμφωνώ απόλυτα..ειδικά με optima κάνη ,ειναι ένα όπλο που πάντα μου άρεσε,και αμερόληπτα ειναι ένα πολυ πετυχημένο μοντέλο με πόλλους ευχαριστημένους κατόχους..για μένα η ναυαρχίδα ever των αυτογεμων της beretta με την κάνη optima..Καλύτερα μεταχειρισμένο 391
Και εγώ πριν μερικούς μηνες ήθελα να πάρω αυτό το όπλο αλλά με προβλημάτισε πολύ το γεγονός οτι ακουγα δυο απόψεις απο κατόχους του κυρίως . Οι μισοί το ανέβαζαν στον θεό και οι άλλοι μισοί μιλούσαν για συνεχόμενες εμπλοκές . Τελικά έκανα δική μια μια 391 tecknys και δεν το έχω μετανιώσει στιγμη απο την ωρα που την πήρα . Στα ίδια χρήματα που έχει η α300 θα βρεις και την εκδοση gold της 391 .Καλημερα σε ολους...μια γνωμη απο κατοχους Α300 θα ηθελα...ειχαν καποιου ειδους προβληματα....την βλεπω σε πολυ καλη τιμη....ευχαριστω
Και σε μενα γραφουν,βεβαια δεν εχω δοκιμασει να ρηξω ποτε.Για την 391 δεν το συζητάω, ρίχνει ατσάλινα. Για την 390 αν τα mobile chokes που φοράει γράφουν SP (Steel Proof), ρίχνει και αυτή αν δεν γράφουν SP δεν ρίχνει.
Απλά στην 390 μην βάλεις πιο στενό τσοκ από το 3 αν θες να ρίξεις ατσάλινα.
Ετσι ακριβως ειναι και το δικο μου. Μηπως το c αναφερει cylinderΔεν ξέρω φίλε μου. Αυτό που λες το έχω δει σε 391 φίλου, το τσοκ που αναγράφει C ,να έχει 5 εγκοπές στην κορυφή του αλλά να έχει τυπωμένα τέσσερα αστέρια στην σειρά. Με το παχυμετρο που το μέτρησα μου δείχνει 18,6mm ...άρα κύλινδρος, θεωρήσαμε ότι πρόκειται για λάθος στο τύπωμα.
Εννοείται ότι το C είναι Cylinder.....δεν σε πιάνω.Ετσι ακριβως ειναι και το δικο μου. Μηπως το c αναφερει cylinder
Δηλαδή το C μετράει για ένα * ;Είναι κύλινδρος παιδιά η ένδειξη C και οι 5 εγκοπές τα λένε όλα....κάποια εποχή έτσι τα έγραφε η beretta
αν ήταν τυπογραφικό λάθος θα έλειπε η το **** η το C,τα άλλα τσοκ γράφουν */**/***/**** χωρίς την ένδειξη F,IM,M,IC
Τι ψαχνεις Γιωργο?Γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου το manual του όπλου για την 391 teknys ( κατα προτίμηση στα ελληνικά ) ; Γιατί όταν αγορασα το όπλο το βιβλιαράκι το είχε χασει ο προηγούμενος κάτοχος .
Το έχω ψάξει στο google μονο απο urica έχω βρει ! Είναι το ίδιο ;
Όχι απλα μιας και έχω το όπλο περίπου 2 μηνες τώρα θυμηθηκα να διαβάσω το εγχειρίδιο .Τι ψαχνεις Γιωργο?
Ανταλλακτικο?
Ναι είναι το ίδιο όπως φαίνεται και στο εξώφυλλοΤο έχω ψάξει στο google μονο απο urica έχω βρει ! Είναι το ίδιο ;
Λοιπόν συν Α 304 Έχει στο 4αρι PB- IC - SP**** και στο 5αρι PB-CL-SP ****που σημαίνει κυλνδρος για κανονικά 4 αρι για ατσάλινα φωτο θα σου στείλω Μακη αν μπορείς ανεβάσετε γιατί δεν μπορώ. Διορθώστε αν έχω λαθοςΕίναι κύλινδρος παιδιά η ένδειξη C και οι 5 εγκοπές τα λένε όλα....κάποια εποχή έτσι τα έγραφε η beretta
αν ήταν τυπογραφικό λάθος θα έλειπε η το **** η το C,τα άλλα τσοκ γράφουν */**/***/**** χωρίς την ένδειξη F,IM,M,IC
Ευχαριστώ Μακη διορθώνω στο 5 αρι PB-CL-SP C****