Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασικά καλησπέρα σας.πολυ χαιρομαι όταν κάποιος φιλος παίρνει τον σωστο δρομο.προς το παρον μπορω να σας πω οτι η ομαδα απόκτησε νεο μέλος τ οποιο μπήκε πολυ δυναμικά στο team μ ενα πολυ ομορφο και δοκιμασμένο οπλο.περισσοτερα θα σας πει ο ίδιος όταν τ αποφασισει.καλώς ηρθε λοιπον και θα πουμε περισσοτερα εν καιρω

Ο ίδιος είμαι εγώ!!!

Στο κλαμπ με μια beretta 391 stonekoat !!!
Πιστεύω να την έχω τέλος της άλλης εβδομάδας !!!
Χαχαχα.εκανες κινηση ματ ουφαλα.τα καλοριζικα με τη παρουσιαση.το μόνο που εχω να πω ειναι οτι πηρες εργαλειο απ τα λιγα.και ομορφο και δυνατο

Ο ίδιος είμαι εγώ!!!

Με το καλο να την δεχτεις Μυρο επαιξες καλη τριπλα φιλε για ποζε πηγαινες καραμπινα βγηκε .sarcastic.

Ο ίδιος είμαι εγώ!!!

Αααα καινούριος στο beretta βλέπεις και δεν έχω μάθει ακόμα την γλώσσα mornin cof:p
71cm Κώστα

μπραβο τεκνο μου .RESPECT..sarcastic.

την καλησπεραμου στα κοπελια, και απο μενα..
σαν λατρης του πλαγιοκανου δικανου και ιδιος με την καρτη βαση και κατοχος ενος 12αριου(aya 25 intse saindlock) και ενος 20σαριου(fabarm classis 20) και μετα την παρουσιαση οπου εκανε η beretta για το νεο 486paralero
με την κυρτη βαση τα μεταλα τις σκανδαλης να φτανουν μεχρη το ξιστο κατω και τα οπτιμα τσοκακια αυτο ηταν το ιδα και το ερωτευτηκα..
παραγγελθικε και θα μου ερθει εβελπηστοντας του χρωνου στις περδικες να το αξιοπηησω οσο το δυνατον ποιο πολυ.

το μονο που δεν μου αρεσαι με την ετερια ειναι ο χρονος παραδοσης οπου θα κανει κοντα στους εξη μηνες και το θεορω παρα πολυ για ενα οπλο παραγογης,,

οποτε υπομονη και βλεπουμαι.

Status
Not open for further replies.
Back