Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα που καθάρισα τη καραμπινα μέτρησα με το παχυμετρο τα τσοκ της 400 το μικρό νούμερο είναι το στόμιο εξόδου και το πιο μεγάλο είναι η είσοδος του τσοκ νομίζω ότι βάσει του αυλού οι συσφιξεις των τσοκ είναι σωστές

Έχω μια απορία γιατί η είσοδος των τσοκ είναι διαφορετική λειτουργούν όσο πάνε προς το τελείωμα προοδευτικά με το τελείωμα την αναγραφόμενη σύσφιξη;.xm.

Σήμερα που καθάρισα τη καραμπινα μέτρησα με το παχυμετρο τα τσοκ της 400 το μικρό νούμερο είναι το στόμιο εξόδου και το πιο μεγάλο είναι η είσοδος του τσοκ νομίζω ότι βάσει του αυλού οι συσφιξεις των τσοκ είναι σωστές

Έχω μια απορία γιατί η είσοδος των τσοκ είναι διαφορετική λειτουργούν όσο πάνε προς το τελείωμα προοδευτικά με το τελείωμα την αναγραφόμενη σύσφιξη;.xm.
Για να εξασφαλιστει πως δεν θα κανει "δοντι"προς τα μεσα!
Αν γινοταν αυτο,υπηρχε κινδυνος να παει περιπατο το τσοκ μαζι με την γομωση!;)

Αν το δούμε αθλητικά θέλει μαεστρία να στείλω 28-32γρ στα 60-70 μέτρα για φάσσα.
Ο μονος λογος που εχει δικαιολογια να επιλεξεις τον στεννο αυλο ειναι ο περιορισμος στα πυρομαχικα απο τον διοργανωτη,σε καθε τετοια περιπτωση κατεβαινουν σε δωδεκαρες με αυλο 17.9,με θαλαμες match.στο κρυο.

Καλησπέρα σε όλους... Είμαι κάτοχος μιας beretta teknys stonecoat με 66 εκ. Κάννη και αυλό 18.6. Θέλω την άποψή σας αν καλύπτομαι με τα εργοστασιακά τσοκ ή αν κάποιο aftermatket θα με βοηθούσε. Κυνηγάω πέρδικα μπεκάτσα ορτυκι και που και που καμιά φασσα

Καλησπέρα σε όλους... Είμαι κάτοχος μιας beretta teknys stonecoat με 66 εκ. Κάννη και αυλό 18.6. Θέλω την άποψή σας αν καλύπτομαι με τα εργοστασιακά τσοκ ή αν κάποιο aftermatket θα με βοηθούσε. Κυνηγάω πέρδικα μπεκάτσα ορτυκι και που και που καμιά φασσα
Δοκιμασε πρωτα...:)

Δοκιμασε πρωτα...:)
Ήμουν παλιός κατοχος μιας fabarm euro caccia σε σχέση με το παλιό μου όπλο εχω πιο συγκεντρωμενες τουφεκιες και πιο μακρινα σκοτωματα. Αυτό με βοηθά στην πέρδικα, κυνηγάω με 5* και εχω μακρινές τουφεκιες αλλα στην μπεκάτσα έχω την εντύπωση πως δεν εχω τοσο καλά ανοίγματα. Οι τουφεκιες μου πολλές φορές ειναι μέχρι τα 10 μ. Τον τελευταίο καιρό δουλευω 5* με διασποράς φυσίγγια. Ξέρει κανείς αν το briley diffusion με τις ραβδώσεις θα με βοηθήσει στο ανοιγμα της τουφεκιας?

Ήμουν παλιός κατοχος μιας fabarm euro caccia σε σχέση με το παλιό μου όπλο εχω πιο συγκεντρωμενες τουφεκιες και πιο μακρινα σκοτωματα. Αυτό με βοηθά στην πέρδικα, κυνηγάω με 5* και εχω μακρινές τουφεκιες αλλα στην μπεκάτσα έχω την εντύπωση πως δεν εχω τοσο καλά ανοίγματα. Οι τουφεκιες μου πολλές φορές ειναι μέχρι τα 10 μ. Τον τελευταίο καιρό δουλευω 5* με διασποράς φυσίγγια. Ξέρει κανείς αν το briley diffusion με τις ραβδώσεις θα με βοηθήσει στο ανοιγμα της τουφεκιας?
Για μπεκάτσα Προτείνω να δουλέψεις πρώτο διασποράς και δεύτερο ανάλογα την μορφολογία του εδάφους. Αν πας σε διασποράς τσοκ στο ανοιχτό τοπίο θα υστερεις .

Κανένα τσοκ διασποράς δεν μπορεί να δώσει διασπορά όσο ένα τύπου direct φυσίγγι

Αν πάλι πας σε διασποράς tsok τσεκαρε τα Brain που έχουν γραφτεί καλά πράγματα

Ναι!!
Το ραβδωτο τσοκ,θα σου δωσει γρηγορο ανοιγμα και ομοιομορφη κατανομή !

Για μπεκάτσα Προτείνω να δουλέψεις πρώτο διασποράς και δεύτερο ανάλογα την μορφολογία του εδάφους. Αν πας σε διασποράς τσοκ στο ανοιχτό τοπίο θα υστερεις .

Κανένα τσοκ διασποράς δεν μπορεί να δώσει διασπορά όσο ένα τύπου direct φυσίγγι

Αν πάλι πας σε διασποράς tsok τσεκαρε τα Brain που έχουν γραφτεί καλά πράγματα
Τα direkt 34 τα δοκίμασα κ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Τα εριχνα με 5*, δεν ξέρω αν αυτό ήταν λαθος μου

Ναι!!
Το ραβδωτο τσοκ,θα σου δωσει γρηγορο ανοιγμα και ομοιομορφη κατανομή !
Με τι φυσίγγια?
Διασποράς, μαλλινοταπα ή συγκεντρωτηρα? Εχω διαβάσει πολλα για αυτά κ έχω χαθεί. Και αυτο που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι εχω ακούσει για τυφλα σκάγια

Με τι φυσίγγια?
Διασποράς, μαλλινοταπα ή συγκεντρωτηρα? Εχω διαβάσει πολλα για αυτά κ έχω χαθεί. Και αυτο που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι εχω ακούσει για τυφλα σκάγια
Ριξε μισοταπο η μαλλινοταπα.
Το ζητουμενο σ'αυτο τα chokes,ειναι να υπαρχουν περιφερειακα ακάλυπτα σκαγια.
Για να τους δωσουν περιστροφικη ως προς τον αξονα της βολης,ταση και να...σκορπισουν!;)

Τα direkt 34 τα δοκίμασα κ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Τα εριχνα με 5*, δεν ξέρω αν αυτό ήταν λαθος μου
Το direct θέλει 3 αρι για να τουμπαρει σίγουρα η τάπα αλλιώς αφήνει κενό στην μέση και εγώ την είχα πατήσει και νόμιζα ότι χάλασε το φυσίγγι ο Λάμπρο και έτσι τώρα βάζω πρωτο direct δεύτερο απλό διασποράς με 3αρι τσοκ και αν είναι ανοιχτά μέρη δεύτερο τσιχλοφυσιγγο διάβασε το θέμα φυσίγγια για μπεκάτσα τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι.victory.

Status
Not open for further replies.
Back