Καλοριζικη καλοτουφεκη και παντα ζεστή κάννη !
Καλοριζικη καλοτουφεκη και παντα ζεστή κάννη !
Οχι Παναγιώτη, την πήρα από μαγαζί, αλλά είναι και αυτή ατουφεκιστη....Καλοριζικο μυρο αυτη που ηταν στοcar η ατουφεκιστη ειναι?
Καλοριζικος ο εργαλος Μυρο!!!!Λιωστην στο τουφεκιδη με τις φυσιγγαρες σου.shoot..shoot..shoot..shoot.
Τι δουλεια εχουμε εμεις εδω με τις ακατανομαστες,μακρυα θα μολυνθουμε..pop.Γράφω σε αυτό το τοπικ μόνο και μόνο για να συνχαρω το Μύρο για το νέο όπλο
Γράφω σε αυτό το τοπικ μόνο και μόνο για να συνχαρω το Μύρο για το νέο όπλο. Καλοτουφεκο και απροβληματιστο να είναι και να χαρείς την κάθε τουφεκιά που θα ρίξεις.
Τι δουλεια εχουμε εμεις εδω με τις ακατανομαστες,μακρυα θα μολυνθουμε..pop.
Ας κάνουμε και μεις ένα guest, όσο για τη μόλυνση, παίρνουμε καμία αντιβίωση ρε αδελφέ.Τι δουλεια εχουμε εμεις εδω με τις ακατανομαστες,μακρυα θα μολυνθουμε..pop.
Μη δικαιολογεισαι ρε κωστα.η μεγαλη οικογένεια της beretta δεχεται και αλοθρησκους.αλωστε ποτε δεν ειναι αργα για να μετανοησεις και να δεις το φως το αληθινόΓράφω σε αυτό το τοπικ μόνο και μόνο για να συνχαρω το Μύρο για το νέο όπλο. Καλοτουφεκο και απροβληματιστο να είναι και να χαρείς την κάθε τουφεκιά που θα ρίξεις.
Ρε διπλό ταμπλό beretta σηματακι εχεις εστω και ιμιτασιονεΚώστα και Λεωνίδα, επίθεση αδέρφια!!.shoot..shoot.
Βασικά θέλω να μάθω αν θα ανοίγει τις τουφεκιες μου εως 15 μ. περισσοτερο από τον κύλινδρο???? Οι περισσοτερες τουφεκιες μου στην μπεκάτσα είναι εως τα 10 μ. Το ότι διατηρεί την τουφεκια εως τα 30 μέτρα θα μπορούσε να με βοηθήσει στην πέρδικα. Αν και εκεί κυνηγαω με 5* μαμισιο και είχα πολύ μακρινές τουφεκιες. Φέτος με μια τουφεκια έπεσαν δυο πέρδικες μαζί στα 30-5 μέτρα περίπου και οι δυο σαν πατσαβουρες επεσαν.Ναι το εχω στην 391 και κανει αυτο που λεει.ειναι μεγαααλη σκούπα με τουφεκιες έως τα 35 μετρα
Αν δεν κάνω λάθος 90 πόντους στα οκτώ μέτρα, και το διατηρεί έως τα 25+.Βασικά θέλω να μάθω αν θα ανοίγει τις τουφεκιες μου εως 15 μ. περισσοτερο από τον κύλινδρο???? Οι περισσοτερες τουφεκιες μου στην μπεκάτσα είναι εως τα 10 μ. Το ότι διατηρεί την τουφεκια εως τα 30 μέτρα θα μπορούσε να με βοηθήσει στην πέρδικα. Αν και εκεί κυνηγαω με 5* μαμισιο και είχα πολύ μακρινές τουφεκιες. Φέτος με μια τουφεκια έπεσαν δυο πέρδικες μαζί στα 30-5 μέτρα περίπου και οι δυο σαν πατσαβουρες επεσαν.
Καλημέρα..εγώ πάντως την έχω από πέρσι τον Δεκέμβριο χωρίς κανένα πρόβλημα με αρκετά κυνηγια και σε λαγό και σε τσίχλες .Καλημερα σε ολους...μια γνωμη απο κατοχους Α300 θα ηθελα...ειχαν καποιου ειδους προβληματα....την βλεπω σε πολυ καλη τιμη....ευχαριστω
Μυρο καλόριχτο το εργαλείο φίλε! Ποιοτικό ντουφέκι!!
Γράφω σε αυτό το τοπικ μόνο και μόνο για να συνχαρω το Μύρο για το νέο όπλο. Καλοτουφεκο και απροβληματιστο να είναι και να χαρείς την κάθε τουφεκιά που θα ρίξεις.
Καλοριζικος ο εργαλος Μυρο!!!!Λιωστην στο τουφεκιδη με τις φυσιγγαρες σου.shoot..shoot..shoot..shoot.
Καλορίζικο Μύρο, πολύ καλό οπλο.
Καλοριχτο Μυρο!
Να το χαρεις!!