Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη επειδή έχω το brain bell Όχι δεν ανοίγει περισσότερο από κύλινδρο στα 15 αλλά με μαλινη ταπα 9αρακι έχει πολύ ωραία κατανομή σε αυτήν την απόσταση και κρατάει μια χαρά μέχρι 25 για περδικα δεν θα το συνιστουσα

Οχι νικο καπου εχω τα χαρτια θα τα ξετρυπωσω εχει πιο ωραια κατανομη στο δικο μου οπλο ετσι δε ξερω σε καποιο αλλο ,το εχω ξαναγραψει καπου περισυ ειχα παρει 2 3 μπεκατσες οχι πανω απο 10 μετρα με special game 32gr απο τα πουπουλα που αφησαν πισω νομιζα οτι θα ναι για πεταμα αλλα ηταν αθικτες αυτο το δα και σε αρκετα πουλια σε περπατητο ειναι ενα ατου του BL ;)
Να διευκρινισω και κατι δεν το χω δοκιμασει με φυσιγγιο διασπορας απο οτι μου χε πει ο κΧρηστος οταν το πηρα εχει αλλη συμπεριφορα στο ανοιγμα ως προς τη διασπορα με φυσιγγι διασπορας ταπα συγκεντρωτικο αντιστοιχα πιο ανοικτο οποτε με φυσιγγι διασπορας μπορει οντως να ανοιγει περισοτερο μεχρι 10μερα αν βρω καποια στιγμη χρονο θα τουφεκισω να δω αν και πλεον λογικα δεν θα χω τις ιδιες αποδοσεις γιατι η κανη μου εχει παει για κωνο οποτε θα χω αλλη εικονα

Last edited:
Συνάδελφοι καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αναλυτικά τι ακριβώς είναι το ξυλο
x-tra wood που χρησιμοποιούσε η beretta στο μοντέλο 391 teknys?
Ρωτάω γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι στην τελική ευθεία για αγορά μιας 391 teknys...
Έχω μπλοκάρει όμως καθώς βρίσκω μια 391 teknys με xtrawood(παπια-κοντακι) και μια 391 teknys gold η οποία έχει όπως γνωρίζετε τα κανονικά ξύλα που έχουμε συνηθίσει όλοι.Η διάφορα στα χρήματα είναι σημαντικη και γι αυτό ειμαι σε μεγάλο δίλημμα.
Ζητώ την βοήθειά σας και συγγνώμη αν σας έχω κουράσει!!!

Συνάδελφοι καλησπέρα!
Ρωτάω γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι στην τελική ευθεία για αγορά μιας 391 teknys...
Έχω μπλοκάρει όμως καθώς βρίσκω μια 391 teknys με xtrawood(παπια-κοντακι) και μια 391 teknys gold η οποία έχει όπως γνωρίζετε τα κανονικά ξύλα που έχουμε συνηθίσει όλοι.Η διάφορα στα χρήματα είναι σημαντικη και γι αυτό ειμαι σε μεγάλο δίλημμα.
Το X-TRA WOOD είναι φίλε μου ένα φιλμ εξωτερικό για να δείχνει εντυπωσιακό το ξύλο . Συνήθως έχουν ξύλα χωρίς νερά κι τι βάζουν για να φενεται ωραίο . Αν θες πραγματικό ξύλο με νερά πήγαινε στο Gold . Αν έχει κι OPTIMA κάνη ακόμα καλύτερα . ;)

Συνάδελφοι καλησπέρα!
Οτι σου ειπε ο νικος. Στην gold χωρις να το σκεφτεσαι ειδικα αν ειναι optima.μπορεις να πεις τιμες?

Οτι σου ειπε ο νικος. Στην gold χωρις να το σκεφτεσαι ειδικα αν ειναι optima.μπορεις να πεις τιμες?
Τα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγησει...
Και τα δύο όπλα είναι οπτιμα με 18,6 αυλό και 5 τσοκ.

Τα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγισει...
Η γνώμη μου ειναι, αν έχεις σκοπό να φτιάξεις κοντάκι στα μέτρα σου, πάρε την απλή....

Με βάλατε σε μεγάλες ιδέες και η αλήθεια είναι ότι χρόνια σκέφτομαι να επιχειρήσω κάτι τέτοιο απλά μετά θα έχω πρόβλημα με την ανομοιογένεια μεταξύ κοντακιου και πάπιας πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το δεχτώ...Οπότε μετά αναγκαστικά πάω και για παπια.

Συνάδελφοι καλησπέρα!
Το X-TRA WOOD είναι φίλε μου ένα φιλμ εξωτερικό για να δείχνει εντυπωσιακό το ξύλο . Συνήθως έχουν ξύλα χωρίς νερά κι τι βάζουν για να φενεται ωραίο . Αν θες πραγματικό ξύλο με νερά πήγαινε στο Gold . Αν έχει κι OPTIMA κάνη ακόμα καλύτερα . ;)
Όπως λέει κι ο Νίκος το xtrawood είναι επικάλυψη του κοντακίου και της πάπιας με φίλμ που έχει όμορφα νερά καρυδιάς
Αν προσέξεις το κοντάκι στην πάνω πλευρά(ράχη)η στην κάτω(δεν θυμάμαι καλά)φαίνεται μία γραμμή που είναι η ένωση του φίλμ
Για το ξύλο οι γνώμες είναι 2:
1)είναι ξύλο χωρίς νερά και βάζουν το φίλμ για ομορφιά
2)είναι ξύλο φιαγμένο από υπολλείματα ξύλου(πριονίδι η κοματάκια ξύλου)που ενώνονται με επεξεργασία συμπίεσης και μετά μπαίνει το φίλμ για ομορφιά
Για καμμία απ τις 2 παραπάνω δεν είμαι σίγουρος ποιά είναι η σωστή...δεν παίρνω όρκο που μπορεί να είναι λάθος
Σίγουρο είναι ότι αν κτυπηθεί το φίλμ και δημιουργήσει κάποιο μεγαλούτσικο κενό δύσκολα διορθώνεται για να μην πώ όχι
Αν κοιτάξεις την πάπια από μέσα φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα νερά που φαίνονται απ΄εξω
Αργότερα στην stonecoat η beretta έκανε την επεξεργασία xtragrain όπου τα ξύλα είναι ατόφια καρυδιά και γίνεται κάτι σαν πυρογραφία και δίνει νερά στο ξύλο
Σ αυτή την περίπτωση κάθε σημάδι διορθώνεται με το κάποιο λίνελαιο

Ωραίο εργαλείο η Stonecoat... την εχω 3 χρόνια απροβλημάτιστη...και απο τις πιό όμορφες Beretta .... ενα πράγμα με χαλάει μόνο, πολυ μουντζούρα ρε παιδια στο καθάρισμα ...καλά τα αέρια , αλλά πολύ μαυρίλα χαχα .sarcastic.
Εγω γιαυτο την εδωσα,κακομαθημενος μπενελακιας.sarcastic.,βλητικα ειδα αυτα που ηθελα αλλα βαριομουν το καθαρισμα,στο χειρισμο το οπλο αυτο ειναι απολαυση,αεροβολο πραγματικα στην ανακρουση.:cool:

Τα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγησει...
Και τα δύο όπλα είναι οπτιμα με 18,6 αυλό και 5 τσοκ.
Προσεξε τωρα.σε όσο καλη κατασταση κι αν ειναι το μοντέλο ειναι παλιό και τα λεφτα ειναι υπερβολη που ζηταει.μέχρι 800 το πολυ παει.με 1300 παιρνεις καινουργια

Προσεξε τωρα.σε όσο καλη κατασταση κι αν ειναι το μοντέλο ειναι παλιό και τα λεφτα ειναι υπερβολη που ζηταει.μέχρι 800 το πολυ παει.με 1300 παιρνεις καινουργια
Το ξέρω ότι είναι πολλά απλά δεν βρίσκω κάποια πιο οικονομική και η καινούργιες δεν μου αρέσουν...οπότε προς τα παρόν είναι μονόδρομος

Status
Not open for further replies.
Back