Για το bell choke της brain γνωρίζετε κάτι?Ριξε μισοταπο η μαλλινοταπα.
Το ζητουμενο σ'αυτο τα chokes,ειναι να υπαρχουν περιφερειακα ακάλυπτα σκαγια.
Για να τους δωσουν περιστροφικη ως προς τον αξονα της βολης,ταση και να...σκορπισουν!
Για το bell choke της brain γνωρίζετε κάτι?Ριξε μισοταπο η μαλλινοταπα.
Το ζητουμενο σ'αυτο τα chokes,ειναι να υπαρχουν περιφερειακα ακάλυπτα σκαγια.
Για να τους δωσουν περιστροφικη ως προς τον αξονα της βολης,ταση και να...σκορπισουν!
Οχι Δημητρη!Για το bell choke της brain γνωρίζετε κάτι?
Καλυπτεσαι απολυτα.να εχεις στο μυαλο σου οτι η sronecoat που εχεις εχει μεγαλύτερο κωνο απο τις υπόλοιπες 391 οποτε μην πετας λεφτα σε τσοκ εκτός αν θες κατι εξειδικευμενο.αυτο που εχεις ειναι ΟΠΛΟ και οχι φυσοκαλαμοΚαλησπέρα σε όλους... Είμαι κάτοχος μιας beretta teknys stonecoat με 66 εκ. Κάννη και αυλό 18.6. Θέλω την άποψή σας αν καλύπτομαι με τα εργοστασιαπολυτα. κ ή αν κάποιο aftermatket θα με βοηθούσε. Κυνηγάω πέρδικα μπεκάτσα ορτυκι και που και που καμιά φασσα
Ναι το εχω στην 391 και κανει αυτο που λεει.ειναι μεγαααλη σκούπα με τουφεκιες έως τα 35 μετραΓια το bell choke της brain γνωρίζετε κάτι?
Επιτελους αποκτησες εργαλειο απ τα λιγα.όταν θα δεις τι πραγματικα κανει θελω εντυπωσεις.φιλαρακι καλοριζικο το κανόνι και καλοτουφεκο.και για σένα τα ιδια ισχυουν.ουτε αλλα τσοκ ουτε τιποτα.και gel tek πελμα βλεπω ετσι?ολα τα καλουδια.ξεχνα ανάκρουση και αναπηδηση κανης
Οχι.μαμά beretta stonecoatΜυρο καλοριζικο,να το χαρεις με πολλα κυνηγια.Η βαση cerakote?
Τιτάνιο ζιρκονιοΜυρο καλοριζικο,να το χαρεις με πολλα κυνηγια.Η βαση cerakote?
Μύρο καλτούφεκη η κούκλα! Να την ευχαριστηθείς με πολλές κι αξέχαστες τουφεκιές!
Μύρο καλόριχτη !