Χαχα ούτε αυτοκίνητα να ήταν! drive carΘα τα στήσουμε?.lazy.
Χαχα ούτε αυτοκίνητα να ήταν! drive carΘα τα στήσουμε?.lazy.
ha haaaΆσε που αν υπάρχει έστω υποψία νίκης της μπερετας θα τα ακούμε από τον Ευριπίδη μέχρι να πέσουν οι σέρβερ
.buy buy..buy buy..buy buy.ha haaa
Να μην βαλεις.Σκεφτομαι να βάλω στόχαστρο easy hit στην al 391 teknys που έχω. Ποια η γνωμη σας?
Οχι.ή άσπρη μπίλια ή όσο πιο μικρη μεταλλική βρειςΣκεφτομαι να βάλω στόχαστρο easy hit στην al 391 teknys που έχω. Ποια η γνωμη σας?
Αυτή τη στιγμή έχω κλασική μπίλια... Δεν θα με βοηθήσει λέτε?Να μην βαλεις.
Ασε την μπιλια!Αυτή τη στιγμή έχω κλασική μπίλια... Δεν θα με βοηθήσει λέτε?
Όχι καθόλου....Αυτή τη στιγμή έχω κλασική μπίλια... Δεν θα με βοηθήσει λέτε?
Αν το όπλο ρίχνει εκεί που κοιτάνε τα μάτια η γνώμη μου είναι οτι δεν χρειάζεται ουτε η μπίλια ουτε η ρίγα ουτε τίποτα ( με διοφθαλμη σκόπευση πάντα ) . Αν τώρα το όπλο τουφεκαει αλλού ίσως βοηθήσει στην ευθύγραμμιση του όπλου με τον στοχο .Αυτή τη στιγμή έχω κλασική μπίλια... Δεν θα με βοηθήσει λέτε?
αρθριτικά και μετά σ λένε δεν σκοτώνουν στο κρύο οι benelli .buy..buy..buy.Γνωστός μου συνάδελφος έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Tknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
Εγώ έχω το ίδιο όπλο εδώ κ δύο χρόνια και δουλεύει απροβληματιστα. Δεν μου εχει κάνει την παραμικρή εμπλοκή σε κάθε καιρόΓνωστός μου συνάδελφος έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Tknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
Το λαδωνει υπερβολικα;Γνωστός μου συνάδελφος κυνηγός έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Teknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;