Altair Lusso
Banned
Ωραίος ο Στέλιος!
Αυτο ειναι για μενα..Με ενα κοκκοροτουφεκο beretta (για να μην ειμαι off sarcastic.)στο πορτ μπαγκαζ..Δείτε κι αυτό:
A 1940 Buick Super Convertible Coupe with a dashboard engine-turned by the owner.
https://en.wikipedia.org/wiki/Engine_turning
drive car
Σωστά Στέλιο επίσης συνηθίζεται να αποκαλούν έτσι και το χρώμα βαφής. Τη ιδιότητα του χρώματος να φαίνεται σαν σφυρήλατο. Σχεδόν όλες οι μεγάλες χρωματοβιομηχανίες διαθέτουν στην γκάμα τους σε μορφή σπρέι ή χρώματος πινέλου κάποιες αποχρώσεις που τις ονομάζουν "σφυρήλατες" ακριβώς γιατί κάνουν την επιφάνεια να μοιάζει σφυρηλατημένη...Κακώς το λέμε στα ελληνικά "σφυρήλατο" ... δεν πρόκειται για διαμόρφωση με σφυρηλάτηση, δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα του μετάλλου, ούτε με τη μέθοδο κατεργασίας του.
Είναι κάτι που γίνεται σχεδόν αποκλειστικά για διακοσμητικούς λόγους. Είναι το λεγόμενο στα αγγλικά "Jeweling" ή "Engine turning" κλπ ... Και γίνεται σε διάφορα εξαρτήματα του όπλου (κυρίως κλείστρα, γλώσσες, ή στα εσωτερικά επίπεδα τμήματα του μονομπλόκ των δίκαννων, κλπ) μετά την τελική διαμόρφωση και λείανση της μεταλλικής επιφάνειας.
Ακόμη και σε οποιοδήποτε όπλο, καινούργιο ή παλιό, αν το επιθυμήσει ο κάτοχός του σαν επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο.
"Variously called Engine Turning, Jeweling, Damascening, Krayling, Guilloche (if enameled), Snailing, a decorative pattern of overlapping swirls on metal that are variously thought to reduce glare, or hold oil on surfaces, but in truth are just beautiful to look at because they catch the light and reflect moving wedges as the item or the viewer moves. Likely to be found on rifle bolts and vintage automobile dashes ..."
http://www.workingpsychology.com/diversions/jeweling.html
Χαχαχαχα το μπερετα στο πορτ μπαγκαζ και το μπαικαλ στο ........μπροστινό κάθισμα. ...Αυτο ειναι για μενα..Με ενα κοκκοροτουφεκο beretta (για να μην ειμαι off sarcastic.)στο πορτ μπαγκαζ..
Ακριβώς πολλά δικανα και κυρίως ποζε έχουν αυτή την διαμόρφωση στο μονομπλοκ τους κάπου είχα διαβάσει σε ένα ελληνικό άρθρο ότι το κάνουν για να κρατάει λάδι.Κακώς το λέμε στα ελληνικά "σφυρήλατο" ... δεν πρόκειται για διαμόρφωση με σφυρηλάτηση, δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα του μετάλλου, ούτε με τη μέθοδο κατεργασίας του.
Είναι κάτι που γίνεται σχεδόν αποκλειστικά για διακοσμητικούς λόγους. Είναι το λεγόμενο στα αγγλικά "Jeweling" ή "Engine turning" κλπ ... Και γίνεται σε διάφορα εξαρτήματα του όπλου (κυρίως κλείστρα, γλώσσες, ή στα εσωτερικά επίπεδα τμήματα του μονομπλόκ των δίκαννων, κλπ) μετά την τελική διαμόρφωση και λείανση της μεταλλικής επιφάνειας.
Ακόμη και σε οποιοδήποτε όπλο, καινούργιο ή παλιό, αν το επιθυμήσει ο κάτοχός του σαν επιπλέον διακοσμητικό στοιχείο.
"Variously called Engine Turning, Jeweling, Damascening, Krayling, Guilloche (if enameled), Snailing, a decorative pattern of overlapping swirls on metal that are variously thought to reduce glare, or hold oil on surfaces, but in truth are just beautiful to look at because they catch the light and reflect moving wedges as the item or the viewer moves. Likely to be found on rifle bolts and vintage automobile dashes ..."
http://www.workingpsychology.com/diversions/jeweling.html
Ναι . Με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα . Η gold mallard. Την έχωΝα ρωτήσω τους γνώστες, υπήρξε έκδοση της 390 με σφυρήλατη γλώσσα; .xm.
Ωραιο τουφεκι!!Ναι . Με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα . Η gold mallard. Την έχω
Ναι . Παρά πολύ . Ατουφεκιστη είναι . Δεν μου πάει να την πάρω κυνήγι .1997 κατασκευή .Ωραιο τουφεκι!!
ανεβασε καμια φωτο να τη δουμε.asking.Ναι . Με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα . Η gold mallard. Την έχω
Δύσκολο . Δεν το κατέχω το θέμα . Προσπάθησα κι άλλη φορά .θα ρωτήσω ένα φίλο αν μπορεί να την βάλει αυτός για μέναανεβασε καμια φωτο να τη δουμε.asking.
Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση.Ναι . Με σφυρήλατο κλείστρο κι γλώσσα . Η gold mallard. Την έχω
Ναι . Παρά πολύ . Ατουφεκιστη είναι . Δεν μου πάει να την πάρω κυνήγι .1997 κατασκευή .
Οπλάρα!!! Δεν ξέρω αν εγώ θα κρατιόμουν να μην την κυνηγήσω...Οι φωτο ειναι του φιλου νικολα απο το 390 mallard....
κουκλαρα! να την χαιρεσαι Νικολα!Οι φωτο ειναι του φιλου νικολα απο το 390 mallard....
Τι να λεμε τωρα.και ομορφιά και τουφεκιά.ε κωστα άσχημες αυτες οι μπερετα ρε παιδι μου.νικολα κυνήγησε τη εστω και μια φοραΟι φωτο ειναι του φιλου νικολα απο το 390 mallard....
Καλο ειναι μωρε ενταξει αλλα την αμερικανα δεν την αλλαζω... ΧαχαχαχαχαΤι να λεμε τωρα.και ομορφιά και τουφεκιά.ε κωστα άσχημες αυτες οι μπερετα ρε παιδι μου.νικολα κυνήγησε τη εστω και μια φορα
Αχαχ για τον αλλο κωστα ήταν η ερωτηση.εγινε μπέρδεμαΚαλο ειναι μωρε ενταξει αλλα την αμερικανα δεν την αλλαζω... Χαχαχαχαχα