Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας

είχα ένα μεγάλο άγχος.....Αλλά εσύ κ ο φίλος πιο πανω με κανατε χαρούμενο κ έτοιμο ν αγορασω αυτο τ όπλο....ευχαριστω παρα πολυ

Τοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας
Μιχαλη ολα συνήθεια ειναι. Εμενα με ζοριζει οταν ριξω 2 και παω να συμληρωσω. Κατα τα αλλα ειναι κομπλε.

Μιχαλη ολα συνήθεια ειναι. Εμενα με ζοριζει οταν ριξω 2 και παω να συμληρωσω. Κατα τα αλλα ειναι κομπλε.
Θα το συνηθισεις σιγα το πραγμα..
Και η mossberg ετσι ειναι,κανενα προβλημα, καμια καθυστερηση..

Είναι η συνέχεια της vitoria και μόνο τα καλύτερα έχω να λέω γι αυτο το όπλο Τόλη :)
Παρα τη στεναχωρια που πηρα στην αρχη, το οπλο αυτο μου κανει τα γούστα. Ενα κοντακι θελει ραμμενο πανω μου και θα γινουν μαχες.

Την εχει παρει κι ενας φιλος μου που κυνηγαμε μαζι εδω και καποιους μηνες... απ' οτι εχω δει
το κουμπακι της απαναφορας του κλειστρου ειναι οντος ενα θεμα το οποιο δεν διορθωνεται,
(αυτο προσωπικα δεν μ' αρεσει καθολου, απαραδεκτο).
Το κοντακι του οπλου ειναι χαλια, τουλαχιστον στο σωματοτυπο το δικο μου
και του φιλου μου δεν ταιριαζει με τιποτα....
επισης το οπλο χαμηλοτουφεκαγε οταν το πηρε απο καινουριο και δεν μπορουσε να παρει πουλι
ειδικα πανω απο τα 25 μετρα, ευτυχως ομως με τις φλατζες που ειχε μεσα το φεραμε να ριχνει σωστα.
Να πω επισης οτι σε δοκιμες που καναμε στον πινακα με φυσιγγια 36 γρ. Νο6 μας κουδουνισε
το κεφαλι απο το κλωτσιμα, (αντε να πας για φασσες τωρα και να ριχνεις 36αρια και να ερθεις
με το κεφαλι καζανι απο τον πονοκεφαλο.
Οι τουφεκιες στον πινακα παντως ηταν ικανοποιητικες στα 35 μετρα που ριξαμε.
Μονο απο το κλωτσιμα και απο το μπουτον του κλειστρου... εγω το αποριπτο εντελως για αγορα.

ΥΓ. Οι υποφηφιοι αγοραστες θα πρεπει να το σκεφτουν καλα πριν προβουν στην αγορα του.

Last edited:
Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
Απο το λίγο που την έχω κυνηγήσει απο έναν φιλο είναι ενα ελαφρύ και καλοζυγισμενο όπλο . Εμπλοκές ισχυρίζεται ο φίλος στα 2 χρόνια που την έχει οτι δεν του έχει κανει ποτέ . Βέβαια ρίχνει απο 30 γραμμάρια και πάνω . Όταν είχα κανει έρευνα αγοράς για να αποκτήσω την δική μου καραμπίνα ήμουν αναμεσα σε αυτήν και την a300 . Αυτό που με έκανε να είμαι πολύ διστακτικός για την bellmonte ηταν το κουμπί του κλείστρου που θέλει να το σπρωχνεις προς τα πίσω για να γεμίζει η αποθήκη. Ίσως συνηθίζεται εμένα όμως δεν μου άρεσε καθόλου . Βέβαια ουτε την a300 πήρα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης

Παιδια το λακτισμα ειναι καθαρα θεμα κοντακίου.Εχω ριξει και ενισχυμενα φυσιγγια στον καταλληλο καιρο βεβαια και δεν ενοιωσα υπερβολικο λακτισμα. Μονο με το magnum 15βολο της S&B οπως και με το απλό της 12βολο, τα ''χρειαστικα''.

Παιδια το λακτισμα ειναι καθαρα θεμα κοντακίου.Εχω ριξει και ενισχυμενα φυσιγγια στον καταλληλο καιρο βεβαια και δεν ενοιωσα υπερβολικο λακτισμα. Μονο με το magnum 15βολο της S&B οπως και με το απλό της 12βολο, τα ''χρειαστικα''.
συμφωνω Τολη,επισης με ενα porting μηδενιζετε σχεδον..συν οτι βοηθαει και στην αναπηδηση στομιου,γενικα σε ολα τα οπλα.

Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
το οπλο το θεωρω πολυ ομορφο στα δικα μου ματια! το εχω πιασει και το ζυγισμα της ειναι εκπληκτικο κατα την γνωμη μου.ο μηχανισμος κατα γενικη ομολογια πολυ αξιοπιστος.η τιμη (830 ευρω) πολυ καλη γι'αυτα που προσφερει.θα το επαιρνα 71 ποντους κανη.

σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
RoCshlu.jpg

67ntxX7.jpg

ZmW0O4V.jpg

Status
Not open for further replies.
Back