Τοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας
είχα ένα μεγάλο άγχος.....Αλλά εσύ κ ο φίλος πιο πανω με κανατε χαρούμενο κ έτοιμο ν αγορασω αυτο τ όπλο....ευχαριστω παρα πολυ
Τοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας
Μιχαλη ολα συνήθεια ειναι. Εμενα με ζοριζει οταν ριξω 2 και παω να συμληρωσω. Κατα τα αλλα ειναι κομπλε.Τοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας
Γεια σου τακη λεβεντια!
Για να μην βγω εκτος θέματος το πρότεινα. Που να ξερα πως ο λαος διψαει για γνωσηha haaa
Θα το συνηθισεις σιγα το πραγμα..Μιχαλη ολα συνήθεια ειναι. Εμενα με ζοριζει οταν ριξω 2 και παω να συμληρωσω. Κατα τα αλλα ειναι κομπλε.
Παρα τη στεναχωρια που πηρα στην αρχη, το οπλο αυτο μου κανει τα γούστα. Ενα κοντακι θελει ραμμενο πανω μου και θα γινουν μαχες.Είναι η συνέχεια της vitoria και μόνο τα καλύτερα έχω να λέω γι αυτο το όπλο Τόλη
Ελα παμε ολοι μαζί...
Be ll mo nte.... be ll monte!!
.banana.
Απο το λίγο που την έχω κυνηγήσει απο έναν φιλο είναι ενα ελαφρύ και καλοζυγισμενο όπλο . Εμπλοκές ισχυρίζεται ο φίλος στα 2 χρόνια που την έχει οτι δεν του έχει κανει ποτέ . Βέβαια ρίχνει απο 30 γραμμάρια και πάνω . Όταν είχα κανει έρευνα αγοράς για να αποκτήσω την δική μου καραμπίνα ήμουν αναμεσα σε αυτήν και την a300 . Αυτό που με έκανε να είμαι πολύ διστακτικός για την bellmonte ηταν το κουμπί του κλείστρου που θέλει να το σπρωχνεις προς τα πίσω για να γεμίζει η αποθήκη. Ίσως συνηθίζεται εμένα όμως δεν μου άρεσε καθόλου . Βέβαια ουτε την a300 πήρα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσηςΕρώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
συμφωνω Τολη,επισης με ενα porting μηδενιζετε σχεδον..συν οτι βοηθαει και στην αναπηδηση στομιου,γενικα σε ολα τα οπλα.Παιδια το λακτισμα ειναι καθαρα θεμα κοντακίου.Εχω ριξει και ενισχυμενα φυσιγγια στον καταλληλο καιρο βεβαια και δεν ενοιωσα υπερβολικο λακτισμα. Μονο με το magnum 15βολο της S&B οπως και με το απλό της 12βολο, τα ''χρειαστικα''.
το οπλο το θεωρω πολυ ομορφο στα δικα μου ματια! το εχω πιασει και το ζυγισμα της ειναι εκπληκτικο κατα την γνωμη μου.ο μηχανισμος κατα γενικη ομολογια πολυ αξιοπιστος.η τιμη (830 ευρω) πολυ καλη γι'αυτα που προσφερει.θα το επαιρνα 71 ποντους κανη.Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
χαχα και οχι μονοΤώρα ξεκινάει η χαρά του περπατητου
Καλορίζικη Ευρυπίδη!! Καλά καψίματα!! .shoot.σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
Ευριπίδη Καλοντουφεκο να είναι και εύχομαι να το χαρείς!!!!σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους