Άμα τύχει και κατέβω κάτω....που είναι πολύ πιθανο θα σου το δώσω να το ρίξεις....Προχτες παντως επωμισα ενα 76αρι, και πολυ μ'αρεσε. Αν ηταν λιγο πιο ευκολο να εβρισκα κανες για το δικο μου, θα μου μπαινε η ιδεα...
Θρυλικό σκοπευτικό και αυτό.χθες ειχα την τυχη να πιασω στα χερια μου το 682 gold με 71 ποντους κανη με 6 τσοκ εξωτερικα τις εταιρια συν σετακι με σκανδαλι, δυστιχος δεν το εριξα γιατι δεν ειχε χρονο ο κυριος που το ειχε το οπλο ηταν καινουργιο ειχε δεν ειχε ριξει ενα κουτι φυσιγγια πολυ ωραιο οπλο πολυ καλη αισθηση απο καποιες επωμησεις που εκανα ηθελα αρκετο cast off ,κριμα που δεν ειναι με 76 αρα κανη
Γιαννη λιγα εχω βρει με τετειες κανες τα περισσοτερα του τραπ με σταθερα 1-2Θρυλικό σκοπευτικό και αυτό.
Αν οι κάνες ήταν 76 ή 81 εκ θα είχε πουληθεί άμεσα.
optima HPΤο 686 που έχεις τώρα, τι κάννη έχει; Mobile ή optima?
Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης φίλε!Και την φημη που το συνοδευε μετα απο τοσα χρονια χρησης σε σκοπευτηρια. Θεωρω πως το νεο 686 ειναι πιο βελτιωμενο, και επειδη εχουν περασει και τα δυο απο τα χερια του Αντωνη, εμπιστευομαι την εκτιμηση του.
Αρχίζει με μου βγάζει γούστα το δικανακι.....νομίζω πως θα τα πάμε πολύ καλά μαζί!
Ούτε το έριχνα....ούτε το έχω μάθει ακόμα!Δεκέμβρη το πήρα αλλά δεν πρόλαβα να το ρίξω!ποσο καιρο το εχεις? δεν το εριχνες η δεν το ειχες μαθει?
Και γιατι δε μου το εστειλες να το στρωσω?Ούτε το έριχνα....ούτε το έχω μάθει ακόμα!Δεκέμβρη το πήρα αλλά δεν πρόλαβα να το ρίξω!
Εγώ πάντως πιστεύω πως ρίχνεις πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και πού θες να φτάσεις αλλά εγώ αυτό έχω δει...Ούτε το έριχνα....ούτε το έχω μάθει ακόμα!Δεκέμβρη το πήρα αλλά δεν πρόλαβα να το ρίξω!
Φοβάμαι μην το παραστρωσεις Γιούρι και δεν μπορώ να το κουμαντάρω μεταΚαι γιατι δε μου το εστειλες να το στρωσω?
Ταβανι μας ο ουρανός Μπιλ.....στο συγκεκριμένο θέμα είμαι γενικά αρκετά αυστηρός με τον εαυτό μου!Εγώ πάντως πιστεύω πως ρίχνεις πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και πού θες να φτάσεις αλλά εγώ αυτό έχω δει...
Αργύρη πολύ καλό όπλο είναι,απροβληματιστο και κατά γενική ομολογία με πολύ καλές κανες επομένως όταν θα κοιτάνε οι κανες σου εκεί που κοιτάς και εσύ....θα δεις τεράστια διαφορά!Το 686 το Σπόρτινγκ το καινούριο με Κάννες optima hp μου εχει δωσει ωραίες ντουφεκιες αν και θέλει κάποια μικρή βελτίωση πάνω μου . Φέτος θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του κ να βελτιώσω τα μέτρα του γιατί δεν μου δοθήκε εδώ που τα λέμε κ πολλές φορές η ευκαιρία να το ρίξω στο σκοπευτήριο..!!
Πριν να ρίξεις πινε ενα φραπεδακι να χαλαρώνει η αυστηρότηταΤαβανι μας ο ουρανός Μπιλ.....στο συγκεκριμένο θέμα είμαι γενικά αρκετά αυστηρός με τον εαυτό μου!