Εγώ ξέρω πως τσιτωνεις με τον φραπέ....που κρύβεται η αλήθεια?Πριν να ρίξεις πινε ενα φραπεδακι να χαλαρώνει η αυστηρότητα
Εγώ ξέρω πως τσιτωνεις με τον φραπέ....που κρύβεται η αλήθεια?Πριν να ρίξεις πινε ενα φραπεδακι να χαλαρώνει η αυστηρότητα
Φυσικά και παίζει copy paste!Διακρίνετε ομοιότητες ;
Είμαι σίγουρος Νικολή πως το κατάλαβες....έτσι και αλλιώς αυτή είναι η πολιτική των γειτόνων!το κατάλαβα
Μακάρι να είχαμε και εμείς την πολιτική τους γενικά.Είμαι σίγουρος Νικολή πως το κατάλαβες....έτσι και αλλιώς αυτή είναι η πολιτική των γειτόνων!
Παύλο συμφωνώ απόλυτα....έξυπνη πολιτική...εξοικονομείς χρήματα γιατί δεν σπαταλάς τίποτα για έρευνα και ανάπτυξη...έχεις αξιοπιστία λόγω πεπατημενης....και ανταγωνιστική τιμή λόγω φθηνών εργατικών χεριών και φθηνής πρώτης ύλης τουρκικής καρυδιάς!Μακάρι να είχαμε και εμείς την πολιτική τους γενικά.
Θυγατρική της τριαινας είναι και αυτή.Αν δεν έχουν πάρει άδεια από τον Κολοσσό .... βλέπω τα ΑΤΑ να φεύγουν στο διάστημα
ΝΝίκο είναι προφανές ........Η Beretta αντιγράφει την Ata.......Διακρίνετε ομοιότητες ;
Γιαννη τα θελε και τα παθε η μπερετα.πρωτα τους αγόρασε μετα έστειλε τεχνικούς την αντιγραφουνε κανονικα και στο τελος θα πουλάνε πιο πολυ αυτοι παρα η τριαινα.εχει ριξει και η ιδια η μπερετα τη ποιοτητα οποτε άστα να πανε.γι αυτο πλεον στη μεση κατηγορία ελαφακι για να ξέρεις τι παιρνεις και οχι τουρκογλουΝΝίκο είναι προφανές ........Η Beretta αντιγράφει την Ata.......
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Pietro Beretta......
Μια χαρα ειναι.μονο να σιγουρευτείς οτι εχεις σφίξει καλα το παξιμαδακι της τζαβεταςΚαλησπερα σας. Επειδη ετοιμαζομαι για το κοντακι στην a390 μια ερωτηση. Στο μαμα κοντακι ειχα βαλει αν θυμαμαι καλα την φλατζα 65 που δινει το περισσοτερο καστ οφ και κατεβαζει. Δεν εχω την ικανοτητα να το ανοιξω για να δω με σιγουρια? Αυτη δεν ειναι? Το κενο που υπαρχει αναμεσα στο κοντακι και την βαση, που το κανει η φλατζα που εχω φορεμενη ειναι φυσιολογικο ή καμια λαθος φλατζα για αλλο μοντελο? https://postimg.cc/image/e5sba1719/
Αυτο μου ειχε σπασει το κοντακι...Μια χαρα ειναι.μονο να σιγουρευτείς οτι εχεις σφίξει καλα το παξιμαδακι της τζαβετας