Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γνώμες για το Beretta Ultra Light? Πώς συγκρίνεται με τα κλασσικά 687? Έχω δει ένα ωραίο να πουλιέται στο car, αλλά το βάρος των 2800 με την κάννη των 62 εκ. μου δίνουν την εντύπωση ότι θα κλωτσάει σαν διάολος. Αχ και να ήταν 20αρι...
Αναλογα για τι κυνηγι το θες

Τζαμπα χαλας τα λογια σου ή καλυτερα τα ΜΒ σου!!!!
Δεν νιωθουν ολοι αυτο που νιωθει ενας κοινος νους...
καποιοι θελουν και υποτιτλους για να κατανοήσουν.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο και ειμαι μαζι σου οπως και με βικτορ.
peng

18,2?ακούγεται πως είναι εξαιρετικό καρτεροντουφεκο!

Έτσι λένε οι φήμες. Θα μας απαντήσει ο Γιούρι που την έχει και κάψα την συγκεκριμένη
Οι φίλοι μας οι Ιταλοί τη χρησ.στα παπια με 32 γραμ.6αρια ή 5αρια μ ένα ταπεινό 3αρι τσοκ.δε χρειάζεται να πω τίποτα εγώ.18,2 αυλός με 9 εκατοστά κώνο το μωρό που πολύ θα ήθελα να το χω

Οι φίλοι μας οι Ιταλοί τη χρησ.στα παπια με 32 γραμ.6αρια ή 5αρια μ ένα ταπεινό 3αρι τσοκ.δε χρειάζεται να πω τίποτα εγώ.18,2 αυλός με 9 εκατοστά κώνο το μωρό που πολύ θα ήθελα να το χω[/QUκαι εγω τα ιδια ,καψουρα!

Οι φίλοι μας οι Ιταλοί τη χρησ.στα παπια με 32 γραμ.6αρια ή 5αρια μ ένα ταπεινό 3αρι τσοκ.δε χρειάζεται να πω τίποτα εγώ.18,2 αυλός με 9 εκατοστά κώνο το μωρό που πολύ θα ήθελα να το χω
Αποκλείεται να είναι καλύτερη από την α400...δεν πρέπει να είναι καλές οι greystone...δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλές!

Το όριο της greystone για καλή απόδοση για μένα είναι τα 34 γραμ.για πολύ καλή απόδοση.οταν λοιπόν βγήκε η συγκεκριμένη πριν 20 χρόνια περίπου ήτανε πανάκριβη για την εποχή με τιμή που άγγιζε τα 1900 ευρώ.ηδη είχαν βγει οι πρώτες 391 με optima κανες και 18,6 αυλό.η Μπερέτα ποτέ δε διαφήμισε το κώνο της greystone παρα το μόνο που έλεγε ήταν ότι η greystone είναι το απόλυτο καρτεροτουφεκο.καποιος λοιπόν που έβλεπε τον αυλό και την τιμή της χωρίς να είναι magnum απλά δεν την έπαιρνε.τοτε πολλοί λίγοι ήξεραν από κώνους κ.τ.λ και δεν ψαχνοταν κιόλας.οσοι την πήραν δεν την έδιναν και αυτοί που την έδωσαν ήταν λίγοι.στα τόσα χρόνια που βγήκε 3 έχω δει να πουλιούνται στο ινερνετ

Το όριο της greystone για καλή απόδοση για μένα είναι τα 34 γραμ.για πολύ καλή απόδοση.οταν λοιπόν βγήκε η συγκεκριμένη πριν 20 χρόνια περίπου ήτανε πανάκριβη για την εποχή με τιμή που άγγιζε τα 1900 ευρώ.ηδη είχαν βγει οι πρώτες 391 με optima κανες και 18,6 αυλό.η Μπερέτα ποτέ δε διαφήμισε το κώνο της greystone παρα το μόνο που έλεγε ήταν ότι η greystone είναι το απόλυτο καρτεροτουφεκο.καποιος λοιπόν που έβλεπε τον αυλό και την τιμή της χωρίς να είναι magnum απλά δεν την έπαιρνε.τοτε πολλοί λίγοι ήξεραν από κώνους κ.τ.λ και δεν ψαχνοταν κιόλας.οσοι την πήραν δεν την έδιναν και αυτοί που την έδωσαν ήταν λίγοι.στα τόσα χρόνια που βγήκε 3 έχω δει να πουλιούνται στο ινερνετ
Στα 36 και στα 38 θα έχεις θέμα?

Status
Not open for further replies.
Back