Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κ μενα γιουρι η επομενη θα ναι μια montefeltro ...
Να την γαργαλισω ...τωρα που μασα φορα...
Και σε εμένα εχει ωριμάσει η σκέψη για αγορα μιας Benelli , έχοντας ήδη μια 391 stonecoat, να αποκτήσω και προσωπική αποψη για αυτή την αέναη πάλη ;), και η montefeltro comfort στα 950€ μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή , μια αγορα με χαμηλό ρίσκο ... εχω ακούσει και διαβάσει απο διθυραμβικά σχόλια μέχρι και κράξιμο ;) γυρίζοντας Αθήνα θα πάω να τη δω απο κοντά o_O

Και σε εμένα εχει ωριμάσει η σκέψη για αγορα μιας Benelli , έχοντας ήδη μια 391 stonecoat, να αποκτήσω και προσωπική αποψη για αυτή την αέναη πάλη ;), και η montefeltro comfort στα 950€ μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή , μια αγορα με χαμηλό ρίσκο ... εχω ακούσει και διαβάσει απο διθυραμβικά σχόλια μέχρι και κράξιμο ;) γυρίζοντας Αθήνα θα πάω να τη δω απο κοντά o_O
Για μένα μην πάρεις όπλο προσφοράς. Υπάρχουν σχεδόν ολοκαίνουργιες μεταχειρισμένες σε αυτή την τιμή. Μια καλή αναζήτηση στο διαδίκτυο χρειάζεται, τσεκάρισμα σε οπλουργό ή σε άτομο που γνωρίζει από όπλα και τέλος test drive σε σκοπευτήριο. Δυνατότητες που δεν έχεις σε καμία περίπτωση σε αγορά καινούργιου όπλου.

Η 400 τι ζημιες βγαζει συνηθως??
Σε δύο καινούριες που έχω δει εγώ με τα μάτια μου και τις έχω ποιάσει στα χέρια μου, μία excel και μία extreme, το πρόβλημα ήταν από την αγορά και αφορούσε αδυναμία εξολκευσης του ριγμένου άδειου κάλυκα. Τον τράβαγε ο εξολκέας μέχρι την μέση της διαδρομής και μετά τον άφηνε. Στα δύο όπλα έδωσε λύση ο Ψυλάκης μέσα σε πέντε λεπτά στο καθένα και όταν λέμε λύση, σε βαθμό ο ένας να τραβάει το κλείστρο και ο άλλος τον κάλυκα και να μην τον αφήνει...εννοείται πριν φτάσει εκεί που πρέπει για να τον πετάξει έξω.
Τα δύο όπλα αγοράστηκαν σε κοντινό χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να ήταν κάποιο θέμα που αφορούσε την συγκεκριμένη παρτίδα.
Δεν σημαίνει φυσικά ότι όλες κάνουν το ίδιο. Άλλο πρόβλημα από γνωστούς και φίλους δεν έχω ακούσει.

Η 400 τι ζημιες βγαζει συνηθως??
Η δικιά μου unico 5 χρόνια τώρα με τα δύο τελευταία φουλ και σκοπευτήριο δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό ,σε unico προβλήματα εγώ δεν έχω ακούσει σε κάποιες light όλο και κάτι έχω ακούσει

εγώ έχω την A400extreme max4 από το 2012 έχω ρίξει από 24 gr μέχρι super magnum και ακόμα δεν μου έχει βγάλει θέμα ..τώρα για πια προβλήματα λέτε εσείς εγώ δεν ξέρω..ένα πρόβλημα είναι μονο το χρώμα που αν δεν την προσέξεις θα την κανεις κώλος..δεν έχω πάθη εμπλοκή με καμια μάρκα φυσίγγιο..αν φυσικά εσείς βάζετε ότι παπάρια φτηνή βρείτε στο όπλο σας από τον κάθε έλληνα κατασκευαστή που για λόγους κέρδους γεμίζει με ότι έχει προστά του δεν σας φταίει το όπλο αλλα εσείς προσωπικά..βάλτε στραγάλια μέσα και μετά να λέτε ότι δεν τα ρίχνει..μια οικέγενεια έχει κάνει 5 παιδιά ..από τα 5 όλο και κάποιο θα βγει στογλανος όλα τέλεια δεν βγαίνουνε το πρόβλημα είναι να σου βγούνε από τα 5 παιδιά τα 4 η τα 3 εκεί έχεις θέμα

εγώ έχω την A400extreme max4 από το 2012 έχω ρίξει από 24 gr μέχρι super magnum και ακόμα δεν μου έχει βγάλει θέμα ..τώρα για πια προβλήματα λέτε εσείς εγώ δεν ξέρω..ένα πρόβλημα είναι μονο το χρώμα που αν δεν την προσέξεις θα την κανεις κώλος..δεν έχω πάθη εμπλοκή με καμια μάρκα φυσίγγιο..αν φυσικά εσείς βάζετε ότι παπάρια φτηνή βρείτε στο όπλο σας από τον κάθε έλληνα κατασκευαστή που για λόγους κέρδους γεμίζει με ότι έχει προστά του δεν σας φταίει το όπλο αλλα εσείς προσωπικά..βάλτε στραγάλια μέσα και μετά να λέτε ότι δεν τα ρίχνει..μια οικέγενεια έχει κάνει 5 παιδιά ..από τα 5 όλο και κάποιο θα βγει στογλανος όλα τέλεια δεν βγαίνουνε το πρόβλημα είναι να σου βγούνε από τα 5 παιδιά τα 4 η τα 3 εκεί έχεις θέμα
Γιάννη το ότι κάποιος αγοράζει φυσίγγια απο βιοτέχνη δε σημαίνει ότι θα είναι μάπα το καρπούζι. Είναι επιλογή αναγκάια ορισμένες φορές μιάς και το να δίνεις μισό μεροκάματο για ενα κουτι φυσιγγια 36 γρ σε μια χωρα που καλπάζει η ανεργεία δεν ειναι εφικτό για όλους μας. Επίσης ακόμα και remington να ριχνεις υπάρχει το ενδεχόμενο να πάθεις εμπλοκή λόγω φυσιγγιου. Επαθε ο ξαδερφος μου φετος αφλογιστία με τετοιο φυσίγγι. Εαν ο βιοτεχνης είναι τίμιος επαγγελματίας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυσίγγια του. Εδω δεν είχαμε θέμα εμέις που φτιαχνουμε απο μερακι τα δικά μας.

Συνάδελφε έχεις 2 διαφορετικά όπλα και βάζεις το ίδιο φυσίγγι μέσα, το ένα όπλο το μπλοκάρει το άλλο όχι, τι φταίει το φυσίγγι ή το όπλο; Επίσης, ακόμα κι αν κάποιος κάνει το λάθος να βάλει ένα κακό φυσίγγι στο όπλο του και η καραμπίνα του το μπλοκάρει δε νομίζω να είναι τόσο χαζός να μη δοκιμάσει με κάποιο άλλο φυσίγγι. Εγώ π.χ. στις 2 καραμπίνες μου έχω βάλει πολλά διαφορετικά φυσίγγια από μικρούς Έλληνες βιοτέχνες μέχρι μεγάλες εταιρείες, δόξα το Θεό μέχρι σήμερα δεν έχω πάθει ούτε 1 εμπλοκή. Επίσης, το 4 στα 5 είναι τραγικό ποσοστό, καταλαβαίνω το νόημα που θέλεις να περάσεις πάντως και με το συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ αν το ποσοστό είναι 98/100

Γιάννη το ότι κάποιος αγοράζει φυσίγγια απο βιοτέχνη δε σημαίνει ότι θα είναι μάπα το καρπούζι. Είναι επιλογή αναγκάια ορισμένες φορές μιάς και το να δίνεις μισό μεροκάματο για ενα κουτι φυσιγγια 36 γρ σε μια χωρα που καλπάζει η ανεργεία δεν ειναι εφικτό για όλους μας. Επίσης ακόμα και remington να ριχνεις υπάρχει το ενδεχόμενο να πάθεις εμπλοκή λόγω φυσιγγιου. Επαθε ο ξαδερφος μου φετος αφλογιστία με τετοιο φυσίγγι. Εαν ο βιοτεχνης είναι τίμιος επαγγελματίας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυσίγγια του. Εδω δεν είχαμε θέμα εμέις που φτιαχνουμε απο μερακι τα δικά μας.
εννοείτε ότι υπάρχουνε και σωστοί επαγγελαμτίες φιλε μου άλλο όμως να σου κάτσει με ένα "ρεμικτον" η ένα federal στα 1000 φυσίγγια και άλλο στο κουτί από τα 25 τα 10 η έστω τα 5 ..η και κανένα αλλα να βλέπεις μέσα στο κλείστρο ζωντανή την πυρίτιδα..ρίχνω όπως ηπα και 24 gr φυσίγγια αλλα ούτε για το πάσχα δεν έχω βαλει φυσίγγιο τις πλακας .. όμως δεν είναι μονο τα κακός πυρομαχικά που βρομίζουνε το όπλο που με 5 τουφεκιές είναι και έριξες 5 κουτιά και από την μαυρίλα δεν φαίνεται παπια.. κλείστρο ..μηχανισμός μέχρι και τα μούτρα σου μαυρίζουνε.όλες οι εταιρίες οπλων έχουνε τα καλά και προσεγμένα όπλα τους έχουνε και τα φτηνά όπλα ότι πληρώνεις παίρνεις αν και στα 1000 όπλα βγούνε και 10 με θέμα είναι μέσα στα όρια αν στα 1000 βγάλει τα400.. 500 με πρόβλημα εκεί μιλάμε για αποτυχία τις εταιρίας και του συγκεκριμένου μοντέλου.όσο για την A400 μέχρι στιγμής όλα ok

Συνάδελφε έχεις 2 διαφορετικά όπλα και βάζεις το ίδιο φυσίγγι μέσα, το ένα όπλο το μπλοκάρει το άλλο όχι, τι φταίει το φυσίγγι ή το όπλο; Επίσης, ακόμα κι αν κάποιος κάνει το λάθος να βάλει ένα κακό φυσίγγι στο όπλο του και η καραμπίνα του το μπλοκάρει δε νομίζω να είναι τόσο χαζός να μη δοκιμάσει με κάποιο άλλο φυσίγγι. Εγώ π.χ. στις 2 καραμπίνες μου έχω βάλει πολλά διαφορετικά φυσίγγια από μικρούς Έλληνες βιοτέχνες μέχρι μεγάλες εταιρείες, δόξα το Θεό μέχρι σήμερα δεν έχω πάθει ούτε 1 εμπλοκή. Επίσης, το 4 στα 5 είναι τραγικό ποσοστό, καταλαβαίνω το νόημα που θέλεις να περάσεις πάντως και με το συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ αν το ποσοστό είναι 98/100
και εγώ και ο αδερφός μου έχουμε τα ίδια όπλα αλλα ο αδερφός μου το δίνη και στο γιο του να πάει για κυνήγι ο μικρός είναι για σφαλιάρες πολλές είναι ικανός να στηρικτεί με το όπλο μέσα στην λάσπη για να περάσει ένα λάκκο με νερά..πάει κυνηγάει και το αφήνει έτσι να πάει ο μπαμπάς να το καθαρίσει αν το καθαρίσει και αυτός ο μα....ας μέσα θα βρείς τριφύλλια ξερόχορτα κλαδιά μέχρι και τρύπες που περνάνε τα αέρια της κάννης κλείνουνε από την beretta που τις A400 extreme είναι σαν ρουθούνια τόσο μεγάλες ..πως μπορεί να είναι λειτουργικό σαν το δικό μου όταν από κάθε βόλτα με το που γυρνάω το καθαρίζω και το κάνω πιπίλα..και γιατί φύγαμε από το θέμα υπάρχουνε όπλα που είναι ακριβά και ναι έχω βγάλει θέματα και ακριβό όπλο για μένα είναι πάνω από 1750 euro..όχι όπλο τον 500 και 800..εκεί είναι ότι σου βγει το πεζή κορόνα γράμματα

Εχε υποψιν παντως, πως οι κοκκωδεις πυριτιδες οταν γεμιζονται τεινουν να αφηνουν καταλοιπα στην κανη, λες και εχεις ριξει ενα καραβι φυσιγγια.
ένα καράβι φυσίγγια δεν πρόκειται να ρίξω ποτέ τα φυσίγγια όμως που έχω ρίξει εγώ καλέ μου φίλε δεν τα έχεις ρίξει εσύ εγώ ως τα κοτσύφια πάω με 13 ευρώ το κουτί δεν πάω με τεσσεράμισι Ακόμα και τα σκοπευτικά που ρίχνω 24 γραμμάρια 7. 30..8 ευρώ το κουτί πάνε .. 53ευρώ το κουτί η πεντάδα μονόβολα Winchester τρία κουτιά για να δω πώς πάνε και για να ρυθμίσω τα σκοπευτικά μου .... αυτές τις πυρίτιδες που λες εσύ είναι στα τσίχλοφυσίγγια. και στα σκοπευτικά μάλλον κυνηγάμε διαφορετικά θηράματα.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο κυνήγι και στο Τι ρίχνει.. Άλλοι είναι της ποιότητας και αλλη της ποσότητας..

Καλά ρε φίλε δε σε έβρισε κιόλας.. τι έχετε πάθει και αρπάζεστε έτσι όλοι; Τι σας φταίει τέλος πάντων; Ο άνθρωπος σου λέει ότι οι κοκωδεις πυριτιδες όπως gm3 και granular αφήνουν κατάλοιπα.. δε σε ρώτησε ούτε ποσα φυσιγγια έχεις ρίξει ούτε επειδή είσαι φραγκατος ρίχνεις στις τσίχλες φυσιγγια με λευκόχρυσα σκάγια.. μεγια σου με χαρά σου.. ρίξτε λιγο τους τόνους επιτέλους.. λες και είστε τίποτα μεγάλομετοχοι της beretta και σας θίξανε τα όπλα της εταιρίας... έλεος τίποτα άλλο...

φραγκάτος δεν είμαι η λύρες της γιαγιάς τελειώσανε εδώ και πολλά χρόνια.. και αρπάζεται κανένας συζήτηση κάνουμε.. μου είπε ο φίλος ότι δεν έχω ρήξη και κανένα καράβι φυσίγγια και απλά του απάντησα το τι ρίχνω.. βγαίνω να πάω για κυνήγι δεν πάω να παίξω για παιχνίδι σκοπευτήριο

Status
Not open for further replies.
Back