Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καθε οπλο ειναι μοναδικο και προσφερει γι αυτο που προοριζεται... Σκεφτομαι σοβαρα τωρα που εφερα την ιταλιδα στα μετρα μου να κανω μια την παρεμβαση στην καννη που γραψη κι αλλες φορες, σαν σκεψη, σαν ερωτηση. Ηδη ο κωνος ειναι περιπου 3,5 απο οσο ειχε πει ο lusso και ο αυλος 18,3. Σκεφτομαι να τον παω 18,6 κερδιζοντας λιγοτερες παραμορφωσεις στα χοντρα σκαγια και τις βαριες γομωσεις...

Μάριε από αυτά που έχω διαβάσει, για να είσαι από θέμα ασφάλειας καλυμμένος θεωρητικά, μπορείς να το διευρύνεις μέχρι 0,2 χιλ από τη μαμά διάμετρο, δηλαδή να το πας 18,5
Ε... 5,5 καπου εκει.. Η καννη θα το πει! Εδω εγινε σε μπενελλι στον πετρο θα κολλησει?!

Καλησπερα!! Φετος ειναι η πρωτη μου χρονια ως κυνηγος. Προκειται να κυνηγησω με Beretta 302 την οποια μου την εχει μεταβιβασει ο Παππους μου.Ως νεος κυνηγος και λατρης του υδροβιου θηραματος εχω την παρακατω απορια. Η συγκεκριμενη καραμπινα ειναι αξιοπιστη για το υδροβιο κυνηγι;;

Καλησπερα!! Φετος ειναι η πρωτη μου χρονια ως κυνηγος. Προκειται να κυνηγησω με Beretta 302 την οποια μου την εχει μεταβιβασει ο Παππους μου.Ως νεος κυνηγος και λατρης του υδροβιου θηραματος εχω την παρακατω απορια. Η συγκεκριμενη καραμπινα ειναι αξιοπιστη για το υδροβιο κυνηγι;;
Καλησπέρα και καλή αρχή με ασφαλή σεζόν.δωσε λίγα στοιχεία για τη γριούλα.ειναι με στάνταρ κανη ή με τσοκ?τι αυλο έχει?αν χρησιμ.μολυβδινα μέχρι 36 ,38 γραμμ.δεν θα έχεις πρόβλημα.στ ατσάλινα δε νομίζω ότι θα είναι ασφαλές για τη κανη γιατί τότε δεν υπήρχαν και δεν τις έφτιαχναν γι αυτο

2FcK5nx.jpg

Φίλε μου καλώς όρισες στην παρέα μας. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας πεις δύο λόγια για εσένα να γνωριστούμε κιόλας.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-357#post-317987

Για μια ακόμα φορά μπαίνω στο κλάμπ.Από αύριο πρώτα ο Θεός με μια Βιτόρια ντε λουξ.

Καλόριχτο! Ειναι Best seller.. δοκιμασμενο παντού ;)

Ευριπο να παμε να παραγγειλουμε μαζι τα μπερετονια;;

Θα πάρεις τον ιμιτασιόν θηραματοσυλλέκτη;

Benelli extreme wild tordo;)
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Κ μενα γιουρι η επομενη θα ναι μια montefeltro ...
Να την γαργαλισω ...τωρα που μασα φορα...
Κολοριζικο το πλαστικό ρεμπετογλου φιλε... να λιωσει στη χερα σου μπρε
Ευχαριστώ πανο.αφου τη γουσταριζεις γειαχαρανταν και τα κουκιά μπαγλαν κι εις το επανακουειν για τα καλορίζικα άμα λάχει να ουμε

Καλησπέρα και καλή αρχή με ασφαλή σεζόν.δωσε λίγα στοιχεία για τη γριούλα.ειναι με στάνταρ κανη ή με τσοκ?τι αυλο έχει?αν χρησιμ.μολυβδινα μέχρι 36 ,38 γραμμ.δεν θα έχεις πρόβλημα.στ ατσάλινα δε νομίζω ότι θα είναι ασφαλές για τη κανη γιατί τότε δεν υπήρχαν και δεν τις έφτιαχναν γι αυτο
Φιλε μου το οπλο δν το εχω αυτη τη στιγμη στα χερια μου ακομα αλλα απο οσο γνωριζω ειναι η Beretta a302 και αν δν κανω λαθος νομιζω λεγεται super lusso η οποια εχει 5 τσοκ περαιτερο πληροφοριες δεν εχω προς το παρον.

Status
Not open for further replies.
Back