Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το όριο της greystone για καλή απόδοση για μένα είναι τα 34 γραμ.για πολύ καλή απόδοση.οταν λοιπόν βγήκε η συγκεκριμένη πριν 20 χρόνια περίπου ήτανε πανάκριβη για την εποχή με τιμή που άγγιζε τα 1900 ευρώ.ηδη είχαν βγει οι πρώτες 391 με optima κανες και 18,6 αυλό.η Μπερέτα ποτέ δε διαφήμισε το κώνο της greystone παρα το μόνο που έλεγε ήταν ότι η greystone είναι το απόλυτο καρτεροτουφεκο.καποιος λοιπόν που έβλεπε τον αυλό και την τιμή της χωρίς να είναι magnum απλά δεν την έπαιρνε.τοτε πολλοί λίγοι ήξεραν από κώνους κ.τ.λ και δεν ψαχνοταν κιόλας.οσοι την πήραν δεν την έδιναν και αυτοί που την έδωσαν ήταν λίγοι.στα τόσα χρόνια που βγήκε 3 έχω δει να πουλιούνται στο ινερνετ
θα συμπληρωσω θεωροντας οτι αυτο το οπλο το εβγαλε η beretta σκοπιμα με 70 θαλαμμη λογω στενου αυλου....ηταν καθαρα καρτεροντουφεκο με την μονη διαφορα οπως ειπε και ο ευρι οτι ηθελε μικρες γομωσεις για να δουλεψει σωστα....βγαζω το καπελο στην beretta για τον κωνο στα 9 εκατοστα τις τοτε εποχες.....

ηλια θεωρω οτι αυτος ο αυλος σε αυτα τα γραμμαρια θα σκορπαγε την κατανομη....επισης ασχετα με τα 9 εκατοστα κωνου θα ειχε περισσοτερο λακτισμα.....
Σε 18,3 αυλό....τα 36 γραμμάρια...δεν μου είχαν κάνει άσχημη εντύπωση ούτε από άποψη λακτισματος ούτε τόσο κακες κατανομές!

Να πω σ αυτό το σημείο ότι όταν θέλετε να πάρετε ένα όπλο να ρωτάτε μεν γνώμες να διαβάζετε αλλά στο τέλος να παίρνετε αυτό που θέλετε εσείς γιατί μετά θα το μετανιώνετε κι εξηγω.οταν πούλησα το 687 το πούλησα με την προοπτική να πάρω την greystone γιατί μ άρεσε σαν όπλο.οταν πήγα στο μαγαζί να την παραγγείλω πέσανε όλοι οι ειδήμονες απάνω μου και αρχίσαμε.ου και θα πάρεις όπλο με 18,2 αυλό ου που δε θα μπορείς να σκοτώσεις τίποτα και άλλα τέτοια γραφικά.τελικα πήρα την πρώτη μου 391 με 18,6 αυλο.ασχετα ότι τα βρήκα με τ όπλο ακόμα το μετανιώνω που τη πάτησα ακούγοντας τους άλλους και τελικά δε πήρα αυτό που ήθελα.μετα αλλάξανε οι εποχές και το πουλάκι πέταξε.εκοψα τα κυνηγομαγαζα ησύχασε το κεφάλι μου και το πάθημα μου έγινε μαθημα

εγω αλλα πραγματα εχω δει με τα ματια μου και σε πιο πολλα γραμμαρια evri;)
Δεν διαφωνώ.απλα προσωπικά δε νομίζω ότι τα έχει ανάγκη.η συγκεκριμένη έχει απίστευτη δύναμη κρούσης και η τουφεκια της πλησιάζει τουφεκιά δικανισια

Να πω σ αυτό το σημείο ότι όταν θέλετε να πάρετε ένα όπλο να ρωτάτε μεν γνώμες να διαβάζετε αλλά στο τέλος να παίρνετε αυτό που θέλετε εσείς γιατί μετά θα το μετανιώνετε κι εξηγω.οταν πούλησα το 687 το πούλησα με την προοπτική να πάρω την greystone γιατί μ άρεσε σαν όπλο.οταν πήγα στο μαγαζί να την παραγγείλω πέσανε όλοι οι ειδήμονες απάνω μου και αρχίσαμε.ου και θα πάρεις όπλο με 18,2 αυλό ου που δε θα μπορείς να σκοτώσεις τίποτα και άλλα τέτοια γραφικά.τελικα πήρα την πρώτη μου 391 με 18,6 αυλο.ασχετα ότι τα βρήκα με τ όπλο ακόμα το μετανιώνω που τη πάτησα ακούγοντας τους άλλους και τελικά δε πήρα αυτό που ήθελα.μετα αλλάξανε οι εποχές και το πουλάκι πέταξε.εκοψα τα κυνηγομαγαζα ησύχασε το κεφάλι μου και το πάθημα μου έγινε μαθημα
Ευριπο όλο και κάποιο gs θα ξεμυτισει στην αγορά και τότε μην το σκεφτείς καθόλου μουντα το , φυσίγγια ρίχνεις που ρίχνεις λίγα γραμμάρια μην ακούς.

Τσίχλες κουκίδες κ Σαλαβαντακης με greystone.hunter.1= Ο Ευριπίδης θαυμάζει με ανοιχτό τον στόμα...sarcastic.
Ήτανε απίστευτο Τάσο.ρε φίλε όταν βλέπεις τέτοιες τουφεκιές το μόνο που κανεις είναι να χαζεύεις και να προσπαθείς να καταλάβεις πως γίνονται αυτά τα πράγματα απολαμβάνοντας την φραπεδαρα σου πάντα.απιστευτος ο γιωργαρος
.yelling.

Ολοι κανουμε ενα βασικο λαθος, βλεποντας καποιον να ριχνει καλα. Ρωταμε τι οπλο ριχνει, τι τσοκ, τι φυσιγγια. Παιζουν το ρολο τους δεν το συζητω, αλλα το ποσο εχει δουλεψει ο καθενας με το οπλο του για να αποκτησει αυτη την αποτελεσματικοτητα, δεν το ρωταμε ποτε. Δε θα γινουμε ποτε ως δια μαγειας πιο αποδοτικοι, αλλαζοντας φυσιγγια ή τσοκ ή οπλο

Το όριο της greystone για καλή απόδοση για μένα είναι τα 34 γραμ.για πολύ καλή απόδοση.οταν λοιπόν βγήκε η συγκεκριμένη πριν 20 χρόνια περίπου ήτανε πανάκριβη για την εποχή με τιμή που άγγιζε τα 1900 ευρώ.ηδη είχαν βγει οι πρώτες 391 με optima κανες και 18,6 αυλό.η Μπερέτα ποτέ δε διαφήμισε το κώνο της greystone παρα το μόνο που έλεγε ήταν ότι η greystone είναι το απόλυτο καρτεροτουφεκο.καποιος λοιπόν που έβλεπε τον αυλό και την τιμή της χωρίς να είναι magnum απλά δεν την έπαιρνε.τοτε πολλοί λίγοι ήξεραν από κώνους κ.τ.λ και δεν ψαχνοταν κιόλας.οσοι την πήραν δεν την έδιναν και αυτοί που την έδωσαν ήταν λίγοι.στα τόσα χρόνια που βγήκε 3 έχω δει να πουλιούνται στο ινερνετ
Επι την ευκαυρια..! Εχω μια 391 optima 66cm και η κανη ειναι 1080kg ματ και ειναι μπροστοβαρο και μου την σπαει πολυ! Οι γυαλιστερες optima ειναι 90 γραμμαρια ελαφρυτερες. Εσενα τι βαρος εχει η κανη?

Επι την ευκαυρια..! Εχω μια 391 optima 66cm και η κανη ειναι 1080kg ματ και ειναι μπροστοβαρο και μου την σπαει πολυ! Οι γυαλιστερες optima ειναι 90 γραμμαρια ελαφρυτερες. Εσενα τι βαρος εχει η κανη?
Εγω εχω την 391 stonecoat 18,6 71cm και ζυγιζει 3450. Παντως και εμενα με ενοχλει το βαρος της.
Βασικα σκεφτομαι μηπως την δωσω και παρω καμια αλλη.

Status
Not open for further replies.
Back