Να βαζεις διασπορας για να μην τους χαλας!
Εχω παρει για τον πατερα μου την 391 light και εχει πολυ ωραιο ζυγισμα. Εμενα ειναι 3220 αλλα αμα αλλαξω καννη κ την βιδα με της light θα ζυγιζει ωραια.Εγω εχω την 391 stonecoat 18,6 71cm και ζυγιζει 3450. Παντως και εμενα με ενοχλει το βαρος της.
Βασικα σκεφτομαι μηπως την δωσω και παρω καμια αλλη.
Αν βαλεβά λίγο βάρος από πίσω μπορεί να ισοροπισορρ στα γούστα σού. Παντως το 3220 είναι καλό βάρος.Ε
Εχω παρει για τον πατερα μου την 391 light και εχει πολυ ωραιο ζυγισμα. Εμενα ειναι 3220 αλλα αμα αλλαξω καννη κ την βιδα με της light θα ζυγιζει ωραια.
Εμένα είναι η light και το σύνολο είναι κοντά στα 2900 με 3 kg με 66π.κανη.δεν έχω ζυγίσει τη κανη χωρισταΕπι την ευκαυρια..! Εχω μια 391 optima 66cm και η κανη ειναι 1080kg ματ και ειναι μπροστοβαρο και μου την σπαει πολυ! Οι γυαλιστερες optima ειναι 90 γραμμαρια ελαφρυτερες. Εσενα τι βαρος εχει η κανη?
Καλοριζικο και να εχεις μονο επιτυχιεςΕχθές το απόγευμα μετά που σχολασα είχε βόλτα στο Ηράκλειο για την απόκτηση της α350. Ήρθε μαζί μου ο Βίκτωρας ο φίλος και συνκυνηγος Γιάννης και συναντήσαμε τον Μυρο και τον Νικολή .ωραία βόλτα ωραίο παρεάκι και επιτέλους το όπλο είναι στα χέρια μου.καθως γυρίσαμε αργά το βράδυ παρουσίαση θα έχει το απόγευμα και δοκιμές το σ/κ.σ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο.γιωργο γυαλιτακη και το κατάστημα Άρτεμις για την άψογη εξυπηρέτηση.σε γενικές γραμμές απ' αυτά που είδα στ όπλο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά επί του πεδίου τ αποτελέσματα.πηρα και 4 κουτάκια rio 28 γραμ.σε νούμερο 7,5 γιατι βεβαίως βεβαίως θα επισκεφτώ και το σκοπευτήριο.περισσοτερα το απογευμα
καλόριζικο ευρι !να καψεις τα αγριοπεριστερα σε λιγες μερες να μας πεις εντυπωσεις.
Καλορίζικο φίλε μου ,πολλές και καλές τουφεκιές .
Καλοριζικο και να εχεις μονο επιτυχιες
Καλορίζικη η νέα Ιταλίδα ευριπο!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά.υγεια να εχουμεΚαλορίζικο καλοτουφεκο !
τελείωσες να σε πάρω αύριο το πρωί να πάμε απάνω?Εγώ θα στα πω από κοντά τα καλορίζικα!
Όχι,αλλά θα πάμε!τελείωσες να σε πάρω αύριο το πρωί να πάμε απάνω?
Ξερεις ποσοι τις περιμένουν σαν ζεστο ψωμάκι τις συγκεκριμένες ;;;Εγω εχω την 391 stonecoat 18,6 71cm και ζυγιζει 3450. Παντως και εμενα με ενοχλει το βαρος της.
Βασικα σκεφτομαι μηπως την δωσω και παρω καμια αλλη.
Περιμένω με αγωνει!!Εχθές το απόγευμα μετά που σχολασα είχε βόλτα στο Ηράκλειο για την απόκτηση της α350. Ήρθε μαζί μου ο Βίκτωρας ο φίλος και συνκυνηγος Γιάννης και συναντήσαμε τον Μυρο και τον Νικολή .ωραία βόλτα ωραίο παρεάκι και επιτέλους το όπλο είναι στα χέρια μου.καθως γυρίσαμε αργά το βράδυ παρουσίαση θα έχει το απόγευμα και δοκιμές το σ/κ.σ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο.γιωργο γυαλιτακη και το κατάστημα Άρτεμις για την άψογη εξυπηρέτηση.σε γενικές γραμμές απ' αυτά που είδα στ όπλο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά επί του πεδίου τ αποτελέσματα.πηρα και 4 κουτάκια rio 28 γραμ.σε νούμερο 7,5 γιατι βεβαίως βεβαίως θα επισκεφτώ και το σκοπευτήριο.περισσοτερα το απογευμα