με 1700 κ 4 νταμιτζανες τσιπουρο παειΜην αγριευεις ώρες πατριδα
με 1700 κ 4 νταμιτζανες τσιπουρο παειΜην αγριευεις ώρες πατριδα
Παει, μου φαγανε το 682
Παιδιά προσωπικά δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά ο μεγάλος είναι ερωτευμενος μαζί του....την παράτησε την crio και κυνηγάει με αυτό στα μπασιματα!με 1700 κ 4 νταμιτζανες τσιπουρο παει
Από ότι βλέπω το χάνω και εγώ βικΚαλα τα λεω, παει το 682
μου πειραν το παιχνιδι μουΠαιδιά προσωπικά δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά ο μεγάλος είναι ερωτευμενος μαζί του....την παράτησε την crio και κυνηγάει με αυτό στα μπασιματα!
Από ότι βλέπω το χάνω και εγώ βικ
Όχι!Δεν μπορώ να αλλάξω την breda Βικ,είναι σαν να την έχω χρόνια αλλά με μια κάννη που δεν ξαναχα ποτέ!Μου αρκεί που το χαίρεται ο μεγάλος τόσο,σαν να το χαίρομαι εγώ είναι!Το ριξες καθολου;
Ίντα νοιώθει?που τουφεκαει με να μη πω με τιΤο ριξες καθολου;
Μονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε!!https://www.car.gr/parts/view/15909344-hunting-weapons-carbine τσαμπα πραμα
Εχω την ίδια ακριβώς η δικιά μου ειναι από τις ελάχιστες που δεν φούσκωσε η βάση αν δεν την είχα θα έστελνα κάποιον να την δει από κοντα!!Μονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.
Η βαση οπως στις περισσοτερες αυτης της γενιας εχει φουσκωσει αλλα με 150ευρωπαικα σε κεραμικη βαφη το κανεις του κουτιου.
Το θεμα ειναι ποσο καταπονηση εχει φαει...
Και τι σε νοιάζει ρε τρελαμενε?2 ελατήρια στα 15 ευρώ αλλάζεις και είναι καινουργιαΜονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.
Η βαση οπως στις περισσοτερες αυτης της γενιας εχει φουσκωσει αλλα με 150ευρωπαικα σε κεραμικη βαφη το κανεις του κουτιου.
Τυπογραφικον λάθος κε Κώστα μας α400 έχειςΛοιπόν .......... Έριξα τις πρώτες τουφεκιας με το καινούργιο μωρό. Α300 xplor unico kick-off. Έχουμε και λέμε Ζύγισμα αρκετά καλό .Ανεβαίνει όμορφα. Από απόδοση κάνης νομίζω θα μείνω ευχαριστημένος Και λέω νομίζω γιατί αφενός έριξα κάπου 12 τουφεκια μόνο και με 32αρια Gm3 fast που ίσως να ήταν και βαριά για τις καιρικές συνθήκες εχθές αφετέρου φορούσα Brain MR και δεν έχω άποψη για τα μαμισια τσοκ. Το ζητούμενο όμως ήταν το λάκτισμα το οποίο δεν υπάρχει.Ετσι απλά...... Είχαν απόλυτο δίκιο όλοι οι φίλοι που με συμβούλεψαν να μην φοβηθω την οποία νέα αίσθηση φοβόμουν λόγω του kick-off
τα +Μονο 500 ευρωπαικα;;; τα ξυλα φαινονται σε καλη κατασταση.