η καλύτερη δοκιμή με διαφορά που μπορείς να κάνεις εγώ το έχω δοκιμάσει στη 303 με τσοκ από μ2 αλλά και από supersport πραγματικά θα εκπλαγείς και καλορίζικο το εργαλείο να το χαρείς με πολλά θηραματα
η καλύτερη δοκιμή με διαφορά που μπορείς να κάνεις εγώ το έχω δοκιμάσει στη 303 με τσοκ από μ2 αλλά και από supersport πραγματικά θα εκπλαγείς και καλορίζικο το εργαλείο να το χαρείς με πολλά θηραματα
καλόριχτο να είναι
Καλορίζικα τα εργαλεία σας!!!
Να τα χαίρεστε!!!
Σας ευχαριστώ όλους να 'στε καλά!Εύχομαι να την κάψεις φίλε καλορίζικη !
Σ 'ευχαριστώ φιλε μου!η καλύτερη δοκιμή με διαφορά που μπορείς να κάνεις εγώ το έχω δοκιμάσει στη 303 με τσοκ από μ2 αλλά και από supersport πραγματικά θα εκπλαγείς και καλορίζικο το εργαλείο να το χαρείς με πολλά θηραματα
Καλοτούφεκο το νέο απόκτημα!!! Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο σε μαύρο...κι αλήθεια δεν ήξερα ότι τα gemini βγαίνουν και μαύρα! Ένα im μπορεί να το χτυπήσω και γω για την 390!Ενα μικρο δωρακι στην καινουρια αγαπημενη (391)μετα απο πολλυ διαβασμα στο forum .Το μαυρο μου δειχνει πιο ομορφο
Είναι καινούργια παρτιδα τα μαύρα!!!Καλοτούφεκο το νέο απόκτημα!!! Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο σε μαύρο...κι αλήθεια δεν ήξερα ότι τα gemini βγαίνουν και μαύρα!
Νεο μελος στη συλλογη για να ξεκουραστει η γριουλα (302)
Καλορίζικα και καλοτούφεκα....Και επίσημα από χτες και γω στο club με a390 silver malard 18,3 71 cm mobile choke!
Το όπλο έγινε βίδες για ένα εξονυχιστικό καθαρισμό μιας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης εκτός από την κάννη δεν πρέπει να είχε καθαρίσει κανένα άλλο μέρος του όπλου!!!
Μετρήθηκαν τα τσοκ και η σύσφιξη σε όλα είναι ακριβώς η αναγραφόμενη εκτός από το φουλ που είναι στα 9/10. φτιαγμένο μάλλον με βάση τον 18,4.
Με το ΙΜ σήμερα μπορώ να πω πως έκανα τα πιο ψηλωμενα και πιο σκληρα πουλιά με την 390 μου... percorso no5Καλοτούφεκο το νέο απόκτημα!!! Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο σε μαύρο...κι αλήθεια δεν ήξερα ότι τα gemini βγαίνουν και μαύρα! Ένα im μπορεί να το χτυπήσω και γω για την 390!
Από που το πήρες φίλε μου;
Εμένα μόνο το ΙΜ μαύρο... Το είχα πάρει από τον αντιπρόσωπο και όλα τα υπόλοιπα στο ραφή ήταν ασημί...Ενα μικρο δωρακι στην καινουρια αγαπημενη (391)μετα απο πολλυ διαβασμα στο forum .Το μαυρο μου δειχνει πιο ομορφο
Από τον hobbi.gr φίλε πάρτα τα δίνει 44 € ο φθηνότερος βόρειο ΕλλάδαΚαλοτούφεκο το νέο απόκτημα!!! Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο σε μαύρο...κι αλήθεια δεν ήξερα ότι τα gemini βγαίνουν και μαύρα! Ένα im μπορεί να το χτυπήσω και γω για την 390!
Από που το πήρες φίλε μου;
Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα την αποψη , απο οποιον φιλο ειναι κατοχος berettas A350 extrema αν ειναι ευχαριστημενος με το οπλο , και σαν λειτουργεια αλα , και σαν κανη. Ευχαριστω εκ των προτερων τους φιλους για τη πληροφοριες . fgr Να ειμαστε ολοι ΚΑΛΑ και να περναμε ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!
Καλες ντουφεκιες , και να σου δωσει ωραιες στιγμες φιλε μου !!!!!και μια φωτό από την Beretta μου
Να την χαίρεσαι.και μια φωτό από την Beretta μου